Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kit_Summer

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unod már a hagyományos köreteket? Vágysz valami újdonságra? Próbáld ki az édesburgonyát! Az alábbiakban négy különböző módot is ajánlunk az elkészítésére! Könnyű, finom, gyors és, ami a legfontosabb, 100%-ig gluténmentes! 1. Fokhagymás édesburgonya püré Hozzávalók: 4-5 db édesburgonya 2 ek.…..
Mi a teendő, ha ragaszkodunk remekül síelő barátaink társaságához, annak ellenére, hogy már a lejtők látványától is kiver a víz? Ötletek nem-síelőknek...
Nem is olyan régen olvashattatok Kata kalandjairól, aki egy első ránézésre nem túl bonyolult dolgot szeretett volna: bankszámlát nyitni Angliában. Ebből aztán egészen komoly kálvária alakult ki, ám örömmel jelenthetem, ez mostanra véget ért. Hogy miként – na, ezt…..
Ugyan a Legendás állatok és megfigyelésük az 1920-es évek New Yorkjában játszódik, de talán nem meglepő, hogy akárcsak a Harry Potter-filmeket, ezt az előzményt is az Egyesült Királyságban forgatták. A film nagyobbik részét ezúttal is a leavesdeni Warner Bros stúdióban vették fel, de mivel a 20-as…..
Félelmetesen brutális az ízelítő. Látni, hogy nagyon igyekeznek. Részletek és kis bemutató a tovább mögött!..
Vegetáriánusként - és főleg vegánként - előfordul, hogy az ember bajban van: mit tegyen a szendvicsére? Erre van itt például a hummusz.  Nem, nem a talaj szervesanyag tartalma, hanem a csicseriborsókrém. :) A hummuszt vérre menő vitákban vallják magukénak jó pár nemzet…..
Az alábbi szoborkompozíciókkal kapcsolatban - férfiasan bevalljuk - a leghalványabb fogalmunk sincs, hogy azok a világ mely pontjain állhatnak, és főleg vajh mi célból. Mindenesetre - mérsékelt képzőművészeti felkészültségünk dacára - megpróbálunk magyarázatot találni eme bizarr alkotások…..