Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nigár asszony

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az első gyereknél tapasztalatlan, de lelekes szülőként ideális, teljesen védtelen martalékai voltunk a babamarketingnek. Simán benyaltuk pl. hogy lekerekített végű körömollór nélkül ujjnélküli felnőttet fogunk átadni a társadalomnak. Jártunk is sokat a Brendonba.…..
Nigár asszony 2015.01.20 19:26:06
@Troppauer_Hümér: Nem magyar gyártmányút vettem, hanem Magyarországon a Babaszafariban..és ha van problémám, orvosolni fogják, de legalább is kénytelenek.
Nigár asszony 2015.01.20 19:28:36
@batgirl: Német autónk van,és lehet itthon hozzá alkatrészt venni ha valami behal benne. Mennyit érhet az a babakocsi, ha kintröl behozatta, és egy kerék muatt vállalta volna a hercehurcát? Itthon is lehet 300.000- ért venni
DJ egy érdekes apróságra hívja fel a figyelmünket. Nem elég ugye, hogy 1-2 órát kellett az átjelentkezőknek sorbanállni, sokukat egyszerűen hazazavarták azzal a szöveggel, hogy adataikat "nem vezették át": Nem értem miért nem találkozom említésszinten sem azzal a ténnyel…..
Naiv ügyfélnek akkor lett gyanús, hogy elkavarodhattak a számlái, amikor minden figyelmeztetés nélkül kikapcsolták náluk az áramot. Mint kiderült, amikor upgradelték a házban a postaládákat, megváltozott a helyük, ezért nem kapott meg 5 darab levelet. A történet kezdetén a…..