Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dietmagazin

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több embernek ismerősen cseng a csicsóka név. Nem meglepő, hiszen napjainkban ismét reneszánszát éli ez a méltatlanul elfeledett növény. A mai rohanó világban, ahol minden nap számtalan negatív hatás éri a szervezetünket, mindenki próbálja az életét az egészséges…..
A reflux nem ritka jelenség. Alkalmanként előforduló refluxról a lakosság több mint 30 %-a számol be. De mit is takar pontosan ez a kifejezés? A savas gyomortartalom visszaáramlását jelenti  a nyelőcsőbe, ami égető fájdalomérzést okoz spontán vagy előrehajláskor. Jellemzően…..
Blogod adminfelületén a Beállítások menüben már találkozhattál a Mobilsablon menüponttal. Mától ezt a menüt Speciális sablonok néven találod meg és a mobilsablon logója és színe mellett két további beállítást is találsz. A Szevasztok! blogon megjelent posztban már írtunk…..
Itt a tavasz! Süt a nap, csicseregnek a madarak, kivirul a természet. Lassan virágba borul a táj, a mi szervezetünk pedig a tél okozta kimerültség ellen küzd. A kevés napfény, a mozgás hiánya és a nem megfelelő táplálkozás hozzájárul a tavaszi fáradtság kialakulásához. A…..