Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RETROspect

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlök mindenkit, a mai RetroKeDD több szempontból is rendhagyó. Egyrészt nincs még egy film, amit annyira nehéz volt megtalálni online, mint ezt. Másrészt ez egy olyan mű, amiből sok dolog még most is aktuális. Következzen az IT-lány kifejezést meghonosító film, tudják, az…..
Sokáig gondoltam a mai témán, végül úgy döntöttem, hogy róla írok ezúttal.Tehát a RetroKeDD színpadán a némafilm magyar királynője, Bánky Vilma!  Jó olvasást! De hogyan lett a nagydorogi, 1898-ban Koncsics Vilmának született kislányból ünnepelt sztár Amerikában? A…..
Már megjelent annak az angol nyelvű cikknek a magyar fordítása, mely szerint egy budapesti hídépítkezésnél, régészek megtalálták Attila hun király sírját. Budapest | építőmunkások egy épülő új híd alapozási munkálatai közben a Dunán, előkerült egy látványos 6.…..
Üdvözlök mindenkit! A legelső posztomban is többször említett Clara Bow filmjeit mindig lelkesedéssel nézem. A 20-as évek legnagyobb színésznője, korai szexszimbólum és igazi díva volt. Egy hihetetlenül magasra jutó, és óriásit bukó nő története. A RetroKeDD ma…..
Üdvözlök mindenkit, a Retrokedd mai áldozata nem is egy film, hanem rögtön öt. Jó, régi rajzfilmeket mutatunk be az elkövetkező keddeken, íme az első 5: 1. Tom és Jerry De rég is volt már, mikor ez a nagy sikerű rövidfilmsorozat hódító útjára indult. Még 1940-ben William…..
De rég is volt már 1927. Ekkor készült az első Volvo Svédországban, Szaúd-Arábia függetlenedett a britektől, Trockijt száműzték a Szovjetunióból, elérte a világ népessége a 2 milliárdot, satöbbi. Na meg, elkészült a Szárnyak, az egyik első Oscar-díjas film.  Wild…..