Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyönyörű lett a Kórház kertje! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ha felénk jársz, mindenképpen nézd meg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Köszönjük a segítséget!     http://heimalap.hu/viragultetes..
Bensőséges átadási ünnepségre került sor április 16-án az Alapítvány irodájában. A Prospero Könyvei Kft és ügyfelei nevében már többedszer jött el Janzer Frigyes ügyvezető, hogy átadjon emléklapot az Alapítvány és rajta keresztül a Heim Pál Gyermekkórház gyógyító…..
Támogassa Ön is a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványtadószám: 19650397-1-42 ..
950 millió forintos uniós támogatásból induló projektet mutatott be Szócska Miklós, egészségügyért felelős államtitkár, Dr. Belicza Éva, a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet szakértője és Dr. Nagy Anikó, a Heim Pál Gyermekkórház…..
"Támogatott gyermekkórházKözel kétmillió forinttal támogatja az SAP Hungary K . a Heim Pál Gyermekkórház dolgozóinak informatikai oktatását és képzését. A kórház munkatársainak folyamatos informatikai továbbképzése kiemelkedően fontos mind a betegellátásban, mind…..
Korszerű eszközöket kapott a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai Gyermeksebészeti Osztálya az alapításának 240 éves évfordulóját ünneplő BÁV Zrt-től. A Gyermekkórház összevont Sebészeti Osztályán évente mintegy 5000, naponta 15-25 gyermeksebészeti műtéti beavatkozást…..
A Heim Pál Gyermekkórház munkájával kapcsolatos véleményeket olvashat az alábbi linken. Vélemények a Heim Pál Gyermekkórházról..
Kórházunk I. számú belgyógyászati osztálya, felelősségteljes, példamutató elismeréseként Miniszteri elismerő oklevelet kapott!Gratulálunk Dolgozóinknak! Képekért kattintson ide!..