Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katicaa a hétpettyes

0 bejegyzést írt és 734 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Foglalkozunk az Éva-rezsim utolsó óráival ma is egy kicsit, de nem sokat, mert ma már egészen más dolgok lesznek lényegesek. Reggeli ébredés azzal indul, hogy Cooky húzza Aleskát, mert ORKOL, ezen röhögnek, és sajnos Aleska reggeli hangfrekvenciája pont az, amitől Éva ordítva…..
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
katicaa a hétpettyes 2014.06.05 14:29:23
@KriszIza fan: lassan már ez is történelem :)
katicaa a hétpettyes 2014.07.02 18:05:05
@KRISZIZA FAN: 2 napig én is szabin vagyok, a jövő hét megint zűrös lesz. Látom, itt vagytok, jól vagytok. :)
Holnap reggel leszek :)
Volt már egy korábbi próbálkozás, amikor sorozatokkal, egész konkrétan a VV-vel kapcsolatos dologról írtunk. Na, most ez is egy olyan poszt. Az megvan, amik Aranypart Levi és Corvette Ádám összeálltak és megcsinálták az elvárásokhoz méltóan gagyi, de valahol mégis csapatós…..
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
katicaa a hétpettyes 2014.05.11 18:16:22
@perszehogyne: én zsófikára szavaztam, őt szeretném örökbe! aztán beíratom valamilyen agykontrollra és fejlesztésre.
katicaa a hétpettyes 2014.05.11 18:39:01
@XO: csak lehet kicsit küzdelmes lesz, mert lehet sorban állás lesz. ott van Atti, Bence bár (lehet) más okból, de igényt tartanak rá. mi meg "csak az eszéért szeretjük"
Nagyon a vesztét érzi itt méár mindenki, így én is, és őszintén bevallom, csodálom Bencust, hogy még nem tépte ki félrezselézett haját két marokkal. Debil és Viki a fináléban, nézzük, mi volt még tennap a vellában. Hát semmi. 1. A Titkos Savazás Feladat: anonim tessen…..
katicaa a hétpettyes 2014.05.10 20:41:58
@KriszIza fan: hol pontosan?
katicaa a hétpettyes 2014.05.10 20:43:33
@aggyistenbrittudós: ti kibeszéltek a hátam mögött? akkor egyedül megyek a top3-ba!
katicaa a hétpettyes 2014.05.10 20:44:20
@katicaa a hétpettyes: sőt, én leszek a top3
Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak…..
katicaa a hétpettyes 2014.05.09 18:46:20
@aggyistenbiri: kérdezd inkább XO-t. én inkább majd küldöm a bort. és mea culpa, mea maxima culpa!
katicaa a hétpettyes 2014.05.09 19:00:39
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én (szerintem ő is kizárásra került) csillagpukkancs nevét olvastam csillagkullancsként.
Ja, a délelőtt durva lehetett, sixx-nek rossz éjszakája lehetett (mást érthető okokból nem merek írni, SŐT GONDOLNI SEM, kedves sixx) mert nagytakarítást csinált. pukkancs, péter, ewing.
hát csak finoman itt a finálé környékén!
veletek akarok döntőzni!!!
katicaa a hétpettyes 2014.05.09 19:30:42
@Ronla: az a baj, h én mindenkit bírok itt. nem akarok kiszavazni senkit. így kerek a világ(om).
én már délelőtt benyaltam, hátha nem húzom ki a gyufát :)
alapból egyébként kultúrembör vagyok, de néha azér kitör belőlem az őskor. (bár nem hiszek benne)
én is döntőzni akarok!
A vendégek rájöttek, hogy turkáltak a bőröndjükben, vagyis csak Attila meg Sehi. Előbbi rendre megszívatja Debilt, hogy neki hozott ajándékot, de ezzel most eljátszotta a bizalmát, úgyhogy már nem is a csicskása, bármennyire is szeretné. És ezek után még Debil könyörgi vissza…..
katicaa a hétpettyes 2014.05.08 06:14:16
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: mert beflegmultam és kinyomtam a telót, 6ra állítottam.
Köszönöm az aggódást, jól vagyok, bár az eső csepereg. megnézek 1-2 kisfilmet.
ééés JÓ REGGELT EVERYBODY!
WOW! Számomra is meglepő mód rapid kis összefoglaló volt a tegnapi. Kicsit több kakaót vártam, bár az is igaz, hogy ilyen másfél napnyi nyersanyagból ennél többet nem lehetett kihozni. És végre megtörtént a legjobb dolog a VV6-tal, hogy bement VV5 Attila és jól megkavarta a…..
katicaa a hétpettyes 2014.05.07 17:27:58
@XO: @beacska: @KriszIza fan: mély levegő, kifúj, beszív. először mikor olvastam csillagocska nevét, csillagkullancsnak olvastam. Freud papa már akkor itt volt az agyamban.
hagyjátok már. 2 napja írtam a kisebbségi komplexusáról. kár ezen rugózni.
katicaa a hétpettyes 2014.05.07 19:26:17
@Mók_Ica: ha vörösbor, küldöm, tudod, az sohasem fogy ki!
katicaa a hétpettyes 2014.05.07 20:18:13
@Krétagarbó: a turisztika szakon min 2 idegen nyelv kellene. németül tud (bár csak lassan beszéli) angolul nem. tudom, h más nyelvek is léteznek a világban, de ezek közül az egyikben azért pörfiktnek kéne lennie szerintem. vannak olyan felsőfokú szakképzések, amelyeket főiskolán tanítanak, de nem ad diplomát. na, valami ilyesmit (esetleg) el tudok képzelni a kis okoskának. azért a dolog a történelemmel ne legyen kapcsolatos!!!
Felemelő érzés volt öt napig mentesíteni magam a vv-től. Erre most a mennyből a pokolba effektusnak hála itt vagyok. Szokás szerint a Before és After Párbaj pillanatok jönnek, amik megszokott módon semmilyenek. Még a kurva kutya miatt is sikerül összeveszniük, azaz lehordani…..
katicaa a hétpettyes 2014.05.06 19:18:17
@Rémület: a teccesz meg nekem kifejezetten tetszett :) mint ahogy az is megütötte a fülem, (szerintem csak az enyém), amikor vikivel beszélt (hm, szóval viki kiosztotta) a nyugiban, h ha kibékül izával, veszíti a játékot. utána Krisz a riportban beszél: Kihítt Viki. nem kihívott, hanem kihítt.
úgy érzem, h a tájnyelv a magyarságtudat erősítése. ezért imádok (többek között) Erdélybe is menni.
katicaa a hétpettyes 2014.05.06 19:44:25
@Rémület: terelsz!
ha valaki tájnyelven beszél (adott közegben) nem is tud másképp beszélni. biztosan nem vetted észre, de ahogy telt az idő, úgy "vetkőzte" le a tájnyelvi elemeket (hanghordozásban is) Krisztián.
az új környezet hatására. ez ennyi és nem több, nem érdemes ezért tuskózni senkit.
mint ahogy (és most benyalok) az sem kiakasztó számomra, h egyes szavakat Au nem ismer (tepsi, de több is volt ilyen), ha otthon németül beszél a papával, nem tud ilyen szavakat és kész.
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
katicaa a hétpettyes 2014.05.05 16:14:26
@XO: kibírtam reggel, meg kb ma dél óta itthon vagyok és csak most írok. a vv-ről nem akarok, iza nem nyerhet, a többiről meg eddig sem írtam semmit, mert minek is idegesíteném magam idegesítő emberekkel.
sixx is beflegmult. :)
(ja, ma véletlen használtam ezt a szót a munkahelyemen, csodálkoztak, h milyen szó ez már! )
katicaa a hétpettyes 2014.05.05 16:25:42
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: visszaszerzem! erős vagyok, én nyerek!
Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne…..
Lilu. Absztrakt mintás ruha. Debilnek nem volt ideje. Gyors döntés. Kit visz ki? Dilemma. Dráma lesz? Lesz. Első kör: Roxy sír. Pink a felelős. Kimegy? Nem megy. Viki kimegy? Kimegy. Pink? Alszik mint egy medve. Viki kómás. Roxy apportírozik. Nem jól. Zenés ébresztő. Felkelnek. A…..
katicaa a hétpettyes 2014.05.03 18:53:34
@LittlePurple: lájkok. én bármennyire is improvizálok úgymond pár játékossal, egyik oldalát sem fogom lájkolni. a saját nevemen van FB-m, másikat egy lájk miatt nem csinálok, a sajátom meg (szégyen-nem szégyen) nem lájkolok. lehetünk ezzel így jó páran. a tinik ezzel nem törődnek, lényeg, h forogjon a propeller. dikk.
egyébként meg most megnéztem ezeket az FB oldalakat, ez minden, csak nem rajongói oldal. izáét és krisszét néztem, ez inkább gyalázó oldal. au-é úgyszintén krissz gyalázó oldal. valowriter, le a kalappal. vikié meg gyakorlatilag szünetel. ezért tűntek el a kommentelők onnan.
katicaa a hétpettyes 2014.05.03 18:55:13
@XO: na, én is ilyen "más réteg" vagyok.
katicaa a hétpettyes 2014.05.03 19:22:17
@Mók_Ica: appoltam én is a gépemre. be is lassult rendesen. :(
Lilu egy, a 2014-es (2013-as?) év szavát, a Vs.hu szerint “öncsinek” fordítandó selfie-t hirdető fehér miniruhaszerűségben nyitja a műsort, amiben egy nyuggerkommandó beveszi magát a villba, de sajnos nem verik agyon egyik lakót sem tiszteletlenség vagy hulgánkodás miatt, pedig.…..
katicaa a hétpettyes 2014.05.02 06:47:41
@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Tőlem idéztek? HÁT EZT NEM HISZEM EL! (by Zsófika) Pár hónapja azt sem tudtam, h nézni fogom, meg h ide írok, most meg IDÉZGETNEK! Benne vagyok a médiában! Ez már nagyon improvizál nekem! Azt hiszem, h ezt meg tudnám szokni, rögtön hivatást váltok, az asztalra teszem a lábam és már ÚJSÁGÍRÓ is vagyok.
Lehet, avatart meg nevet váltok, valami művésziesre. (egyenlő inkognitó - a nem újságíróknak mondom, h eztet így nevezik)
katicaa a hétpettyes 2014.05.02 07:06:00
@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Köszönöm nektek, meg a családomnak! :)
Egyébként meg szerintem tök természetes, h a szerkik olvassák a hozzászólásokat. Az azért nem titok, h valamilyen szinten belenyúlnak a műsorfolyamba. (ha másképp nem, irányított feladatokkal, riportszobai kérdésekkel) A nézők reakcióira meg szükségük van a történet alakítása miatt.
(Figyelitek, h milyen okosat írtam, amióta híres vagyok? Meg h még a nagybetűket is használom.)
ok, megvolt az "5 perc hírnév," nincs tovább nagybetű.
katicaa a hétpettyes 2014.05.02 12:06:13
@TessaZ: Túl sokat nem nézheted, az előző VV-ben szerepelt Cristofel. Na de sebaj, ha csak egyszer írtál. :)
Az élteti a hogyvoltírót, hogy már csak tíz nap oszt vége ennek az őrületnek, amit nem tudom, Hajnal kartácsnő hogy a picsába bírt egyedül írni két évadon keresztül, amikor mi itt ketten rokkanunk bele a melóba és fele olyan viccesek nem bírunk lenni. Mindegy, nem sír többet a…..
katicaa a hétpettyes 2014.05.01 16:22:58
@aggyistenbiri: nálunk a szitu a következő: én beszólok, a férjem bocsánatot kér. ezért én miért duzzognék? :)
katicaa a hétpettyes 2014.05.01 16:33:16
@aggyistenbiri: először is mi röhögünk rajta. másodszor meg néha én is belátom a hibáimat. :)
katicaa a hétpettyes 2014.05.01 16:47:46
A mai adást két szegmensre lehet bontani. Volt a reggeli rádiózás, meg a vacsoracssata. Kezdjük hát időrendben. Hajnali hatkor Istenes Bence és a Music Fm Önindítójának műsorvezetői keltik a lakókat. Jó reggelt, jó reggelt! –hallatszik befelé a hálószobába Istenes kellemes…..
katicaa a hétpettyes 2014.04.30 05:40:12
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: délután megkérdezem tőled, h te miért kelsz a kakasokkal?
katicaa a hétpettyes 2014.04.30 17:22:55
@mézescsók: nem lehet, h aki dolgozik v éppen normális életet él, annak eszébe sem jut ide jelentkezni?
In medias res: valamilyen hülye feladatnál fogva Pinki is Teó csirkének öltöztetik, értsd: bekenik őket mézzel és megszórják őket tollal. A végeredmény rohadt vicces, az oda vezető út inkább fájdalmas. Debil nagy lelkesedéssel keni Teó seggét és mellét, ezt a riportban is…..
A végkimenetelt már mindenki tudja, jött a papírforma, de az odáig vezető út a nem mindegy. Lesz itt szacsurélió, sztriptíz, csecstartó, őszinte beszélgetés, búcsú buli, arconpörgés. Lilu egy szép fakó citromsárga kiskosztümben feszít Bence oldalán, aki frissen nyírt…..
katicaa a hétpettyes 2014.04.28 19:38:28
@mijafene van: kösz h írtál, én ott kezdeném, h a 3 lányom soha nem menne ilyen helyre. aztán meg h a kapcsolataikat milyen módon élik meg, az ő dolguk. bevallom, soha nem kedveltem a magamutogató, nárcisztikus embereket, még ha csak gyerekek is. nem gondolom, h különb eset a farok "feltálalása", kiveretése takaró nélkül, mint egy paplan alatti szex.
katicaa a hétpettyes 2014.04.28 19:39:28
@XO: így jártál. :)
katicaa a hétpettyes 2014.04.28 20:02:20
@faszent: igazad van. mentségemre, h amikor én még kislány voltam, nem voltak ilyen erkölcstelen műsorok.
Úgy látszik vasárnap reggel még az RTL Most is alszik, vagy a netem egy kazalnyi fos, de valamiért nem akaródzik rendesen menni a tegnapi összefoglaló videója, ami azért tartogat szebb pillanatokat is. Három jelentős momentum mentén haladunk. Az első Iza és Krisztián újbóli…..
katicaa a hétpettyes 2014.04.27 13:54:57
@Krétagarbó: köptél, fújtál v kurvaanyáztál?
katicaa a hétpettyes 2014.04.27 14:05:18
@Krétagarbó: ha kerek összetett mondatok, akkor messze vagy te kokkizától.
katicaa a hétpettyes 2014.04.27 18:35:23
@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: én is azt írtam rögtön a "megtekintés" után, h ezek után itt ne merje senki savazni izát a szopásért!
A szombat reggelre való tekintettel, plusz a tény ismeretében, hogy konkrétan semmi nem történt a villában, ez a mai egy nagyon rövid, de annál szórakoztatóbb animgifekkel tarkított hogyvolt lesz. Ahogy azt a beharangozóból tudni lehetett, Krisz és Iza szenvedését követhettük egy…..
katicaa a hétpettyes 2014.04.26 19:23:16
@hovatovább?: mostmár egál. mi itt többen vagyunk mint az összes szavazó, akik a "mindkettőt" gondolják. :) és még XO nincs is itt, beácskát sem látom. biztos valami titkos szerelmes randin vannak.
katicaa a hétpettyes 2014.04.26 20:03:04
@Nagy Endre: lehet, h jól taktikázom? akkor színt vallok (kicsit) én is a te oldaladon állok.:)
katicaa a hétpettyes 2014.04.26 20:04:16
@XO: az is jó, ma egész nap, vagy csak az öfi-ig read?
Nem ez volt a legmozgalmasabb epizód evör, na. Bencus nyit, piros pulcsiban, ami nem áll neki túl jól. Nekem sem, de én is leszarom, Liverpool-mezben fognak temetni. A 100. napi bulit látjuk az első szegmensben, és most megállnék egy kicsit, mert ezek attól, hogy egy ember beáll egy…..
Nincs annyi sz-hang, amennyi elég lenne Bencusnak a szép kimondásához. Olyan kijelentés a villában, aminek súlya van, nem áll meg a maga lábán úgymond nélkül. KokkIzának olyan ikszlába van, ha derékban elfűrészeljük, vihetnék magunkkal horgászatra, széknek. A vellalakó…..
katicaa a hétpettyes 2014.04.24 20:05:39
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát lehet, h megköveztek, de mi (bár nem Bp.) arra törekedtünk a házunk megvásárlásakor, h a környék is megfelelő legyen. most nem írok jelzőket színre, szagra, ízre, de ez egy elsődleges szempont volt. persze vidéken egyszerűbb a helyzet. de igazad lehet, h ez valahol mélyen nagyon bántó lehet. mint ahogy a főváros-vidék ellentét kihangsúlyozása is.
katicaa a hétpettyes 2014.04.24 20:23:45
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én csak a mi helyzetünket írtam le, nem elítélve azt, aki mást tart szem elől. mi ezt megtehettük. ennyi. tudod, baján az elit lakik :)
katicaa a hétpettyes 2014.04.24 20:27:12
@Krétagarbó: ebben igazad van, amikor egyetemistaként albérletet kerestem, egy döbbenet volt, h miket adnak ki. (bútorzat, dohszag, sötétség) rossz környéken nem jártam, de 18 évesen akkor találkoztam először a nyomor jeleivel. máig bennem ég.
A tegnapi adást két részre lehet bontani. Az egyik a villában játszódik, és mint ahogy azt a fekete midi(mini?)ruhában álldogáló Lilu elmondja, a KokkIza-Traktoros vonalon halad elsősorban. Csak vázlatpontokban a történések, mert így 50-60 hogyvót után már simán készen állok…..
katicaa a hétpettyes 2014.04.23 17:25:50
@kontratenor: egy kisgatyót, pólót felvenni gyorsan megy, hajat szárítani, melltartó, bugyingó hosszabb idő. mert szerinted ez mit jelent?
Emberek, ne várjunk világmegváltást ettől a hogyvolttól. Konkrétan 10 perc alatt elpörgettem az összefoglalót. Volt megint Iza-Krisz hája-nász, mivel a Faktor hetet elbúcsúztatva mindenki bebaszott és ez alól Krisz se kivétel, aki alkoholos befolyásoltság alatt elpanaszolta…..
katicaa a hétpettyes 2014.04.23 06:24:51
katicaa a hétpettyes 2014.04.23 06:39:05
@hovatovább?: nem lelet azt tudni az öreg olasznál (németnél?) hogy merre-hány kis "aurelio" szaladgál.
Nincs békülés? nincs új poszt? nincs ON? csak a munka :(
katicaa a hétpettyes 2014.04.23 06:39:59
@sixx: na, kösz, még van időm elolvasni :)
Kicsit irigyeltem Sixxet, hogy ő írhatta meg a Killer Karaoke Villa editionjét, azt meg pláne, hogy nála tetőzött Iza és Krisz szerelmi lejmenete és megírhatta a Csulák Csatáját, de valahol azért sokkal jobb volt négy napig nem nézni ezt a szart, mint igen. Mondhatni mit sem tudva…..
katicaa a hétpettyes 2014.04.21 19:48:58
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ő is jöhet, ma is bevertem a könyököm.
katicaa a hétpettyes 2014.04.21 19:50:12
@XO: vannak képek a méretkezéseikről. de miért nem videó? tényleg gyanús.
Nem lesz ez túl hosszú hogyvolt, mert annyira sok minden tegnap nem történt, de ami igen, az velős és magvas volt. Az RTL II úgy gondolta, az előző két nap történései megérnek egy közönségszavazást, és felteszik a költő kérdést: kit választanának ki a nézők, akik bírnak…..
katicaa a hétpettyes 2014.04.20 19:47:08
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): vörösbor? ha jóféle sohasem sok. az ismétlés megy, permanens ugatás. még jó, h nem vagyok a tv-vel egy légtérben. egyelőre. de az jó, h úgy tűnik előadják a dalt izáék. férjem összetört egy üveget, már ő is mondja. hurráhangulat
katicaa a hétpettyes 2014.04.20 19:59:34
@Krétagarbó: akkor hajrá krisz. itt sztem nem minősítjük egymást. legalább is nem a táboros-kultúrkörös egyletek miatt. csak ne legyen sok hangos szó. úgy érzem, a vv6 csak erről szól. ezért volt üdítő az "igaz szerelem" szála. bár viki még kimondhatja egy gyönge pillanatában az érzelmeit. az milyen lenne már :)