Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rejtett kamera

0 bejegyzést írt és 314 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Médiaviagra Zombieland (2009) 2014.10.31 18:30:00
Agyrepesztően jó stílusparódia A vírus gyorsan terjedt; zombivá változtatta az emberiség felét, hogy aztán ők elfogyasszák reggelire a másik felét. Nem nehéz kitalálni, hogy kik voltak az első áldozatok: a dagadékok, a zsírgolyók, szegény kis hájpacnik. Valahogy így vázolja…..
Marques Brownlee az internet nagy kedvence, és nem véletlenül, a szimpatikus brooklyni srác kiváló minőségű, elfogulatlan bemutatókat készít mindenféle kütyükről, s mivel hírneve szárnyra kapott, már egyre exkluzívabb dolgokról tud beszámolni, ott van a legnagyobbak…..
Szárnyas kerékpár, légpárnás hajóvá alakítható terepjáró, vízen hasító motor – csak néhány azon találmányok közül, melyek sosem jutottak el a sorozatgyártásig, és amelyek ma már mosolyra is késztetnek. Finoman szólva is bizarrnak nevezhetők azok a találmányok,…..
Skóciában, East Lothian közelében, az Aberlady-öbölben találhatóak meg a II. világháborús, X-Craft típusú mini tengeralattjárók roncsai. Az öbölben sok más hajóroncs mellett két X-Craft tipusú tengeralattjáró kiképző változata is megtalálható a turisták nagy…..
rejtett kamera 2014.09.12 20:42:51
@Chatszloták Rém: Gondolom nem kell pontos találat, 10-15 méteren belül ugyanolyan megsemmisítő lehet.
  A Bakony hegyei közt megbúvó, Európában egyedülálló, százéves völgyzáró erőd története. A XX. század első éveiben megnyílt az Osztrák Magyar Monarchia egyik legnagyobb és legkorszerűbb tüzérségi kiképzőbázisa Hajmáskéren. Itt állomásozott a császári és…..
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
Viszonylag szokatlan képkészítési technikát mutat be Moreno De Turco és Mirco Pagano, akik olyan nagyszerű zenész legendák, mint Bob Marley, Jimi Hendrix, Freddie Mercury, Elvis Presley, James Brown, Jim Morrison és Michael Jackson, saját, eredeti CD-iből formázták meg magát az…..
  A ma ötvenéves színésznő a kilencvenes évek közepén két akciófilmmel robbant be a köztudatba, hogy aztán a romantikus filmek és komédiák koronázatlan királynőjévé váljon. A több, mint húsz éve a csúcson lévő színésznő azon kevés hollywoodi sztár egyike, kinek neve…..
rejtett kamera 2014.07.26 23:45:04
@bence84: Nem olyan nehéz, 44-es kép.
Úgy tartja a népi bölcsesség, hogy büdösben még senki sem fázott meg. Nyugodtan hozzátehetjük a nyári változatot is: ami hűt, az ronda is. A klímák kültéri egységei mindenképpen azok, és évről évre egyre több van belőlük. Ha egy belvárosi nem bírja tovább a meleget,…..
7. Organikus mesepalota Pilisjászfalun Nekem nagyon bejön az ilyesmi, bár látható, hogy ekkora tereket nem olyan könnyű belakni.   6. Eredetileg vízimalomnak épült Pomázon Aztán a 30-as években csináltak belőle lakóházat. Kifejezetten klasszul néz ki.   5. Teljesen…..
Fotó:....János (Urbanista-olvasó) "Sziasztok! A kamuállvány kategóriában kiposztolt bejegyzéshez is írtam, és íme, pár fotó melyet februárban lőttem még a Károly körúton.A blahás bejegyzés kapcsán tűnt fel építőiparban jártas szememnek, hogy a Károly körúti ház…..
A Microsoft-tól megszokhattuk, hogy kicsit sunyi, de nagyon jó reklámokkal, csereakciókkal próbálja csalogatni az új vevőket. Ilyen volt az is, mikor korábban bárki Apple telefonját becserélték ingyen egy új Lumiára. Most épp a MacBook Air tulajdonosok figyelmét próbálják…..
Úgy hiszem, hogy aki gyorsan, látványosan és viszonylag olcsón szeretné tömegek életét jobbá tenni a mai Magyarországon, annak a honi vállalati kultúrához kell hozzányúlnia. Korábban írtam már arról, hogy általánosságban mekkora szerepe van mindennapjainkban a munkahelynek,…..
A mai nap ahhoz adok ötleteket, hogy mire lesz szükséged, mire érdemes odafigyelned, ha most kezded a futást. Külön kitérek a babakocsis futásra is. Ha nem vagy biztos benne, hogy akarsz-e futni, egy kis kedvcsinálónak ajánlom előtte a 15 dolog, amiért érdemes elkezdeni a futást írásomat is. :-)..
Az elmúlt pár hétben különböző helyekről is érkezett olyan jelentés, amely a magyar gazdaság teljesítményét, állapotát elemzi. A hónap elején Brüsszel küldött nekünk egy országspecifikus jelentést, amelyben az elismerő szavak mellett jó néhány kemény kritika is…..
A Fox ismét szóba hozta az újabb Predator filmet, ami mondjuk a tervek szerint nem folytatás lesz, hanem reboot és úgy tűnik, hogy a forgatókönyvírás - Fred Dekker segítségével - és a rendezés is Shane Black feladata lehet. Black rendezőként a Durr, durr és csókot és a Vasember…..
rejtett kamera 2014.06.25 09:43:25
Miért kell ennyi TB-t fizetni, ha az ember nem kaphatja meg a vizsgálatot, amit szeretne? Tisztelt Praxis!   Észrevettük a férjemmel, hogy a nagyobbik fiunk furcsán jár. Ezért felhívtam a Heim Pál kórház ortopédiai osztályát. Mivel időpontot csak 3 hónap múlva kaptunk, így…..
Írtam már régebben a Delorean Timeről, ami John Delorean órabiznisze lett volna, ha beindul. Vannak azonban olyanok akiknek sikerült eladható órát készíteniük a Delorean márkából. Nem egy új dolog, de nem vagyok elkésve vele, van még eladó belőle. Az óra készítője Romain Jerome, svájci órásmester,…..
Totális ökológiai katasztrófa egyetlen emberöltő alatt Egyszer volt, hol nem volt, volt valaha egy meseszép tó Kazahsztán, Üzbegisztán és Türkmenisztán határvidékén. A tavat két bővízű folyam táplálta, az Amu Darja délről és a Szir Darja keletről. Területe 68 000 négyzetkilométer volt, és ezzel a…..
Jó dolog a LEGO Technic, de az igazi varázslat a klasszikus kockákban van, főleg, ha ennyire zseniális készletet dob ki a cég, mint ez a Mini Cooper. Elcsépelt szó, de ha valahova, akkor ide passzol: ikonikus. Miért is ne lenne az, hiszen a billundi cég játéka, és Sir Issigonis autója…..
Kínai gazdák remek ötlettel álltak elő, hogy egészen biztosan organikus gyümölcsöket tudjanak a piacra termelni, azaz ne kelljen a növényeket kártevők ellen permetezni. Szúnyoghálót húztak a gyümölcsfákra! A "Dalangtan Red Bayberry Telep" Huangyan kerületben,…..
Nagyjából évente kétszer vagy háromszor van olyan érzésem, hű, most valami hatalmas kincset találtam. Mondjuk, amikor először botlottam a Fortepanba. Vagy a digitalizált, beágyazható filmhíradókba. Esetleg, amikor a Google Maps-szal párhuzamosan kereshető XIX. századi…..
Vannak szerencsésebb sorsú országok, ahol nem csak hogy középkori udvarházat, városi lakást vagy várkastélyt vehetünk, de akár 800 éves sövényt is. Nálunk ismert okokból alig maradt valami a török előtti időkből, az épületeket vagy lerombolták, vagy mára határon kívülre…..
A gamerek sajátos kultúrát építettek fel maguk körül: meg van a saját nyelvjárásuk, szlengjük, minden játék rendelkezik saját etikettel - és némelyiknek megvannak a maga kis legendái is. Mindenki imádja a városi legendákat - és ez gamerekre is igaz. Álljon hát itt egy lista a…..
rejtett kamera 2014.05.22 22:01:15
@flugi_: Na tessék, már a 9-iket is tagadják! :)