Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerzson Balambérné (Marika)

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A vv6 agonizálása a bevégzéshez közel. A gyenge karakterekért (volt casting ? vagy csak leraboltak néhény arcot az ÉNB wannabe szereplőiből ?) az uncsi kreatív szerkesztésért ,a lepusztult pénztelen és igénytelen, de fullra manipulatív öfi vágásokért, a végrelen…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.07 00:10:13
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Igyekszem, igyekszem ... még a propimat is élére hajtogatom ezentúl.

@aggyistenbiri: én is MMKK örvendek Birikének,az agyamat is eldobom, ha meglátom örömömbe (csak szólok, hogy asse friss).

@nosce: a -96 az jó lesz?
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.07 00:11:08
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.08 17:41:02
@nosce: Teljesen elbűvölt. Zsírkirály károlysárkány.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: szlienciumot szavaztam magamnak, már a szakállamat is növesztem.
Felemelő érzés volt öt napig mentesíteni magam a vv-től. Erre most a mennyből a pokolba effektusnak hála itt vagyok. Szokás szerint a Before és After Párbaj pillanatok jönnek, amik megszokott módon semmilyenek. Még a kurva kutya miatt is sikerül összeveszniük, azaz lehordani…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.06 18:25:50
@Rémület: csukolly
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.06 18:37:42
@Rémület: Valami már csak maradjék belőle.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.06 18:40:02
@beacska: Nyersen, sütve esetleg pácolva?
Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.04 14:23:04
@aggyistenbiri: Birikém' csak vigyázzál a köbködős vadászokkal, van amelyik már golyókezelbe kapott egykét szelídített példányt ;-). Köszönöm az érdeklődésed, mivel már nem vagyok egy mai lekváros csirke, a zamatosságom már az őskorban lejárt, természetesen és a hónaljamban hordom őket mostanság.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.04 15:48:25
@aggyistenbiri: Birikém, már mekbántam, hogy a számra vettelek nem is tudom, hogyan engesztelhetnélek meg? Ínséges időkben "szopok, fújok, herét vasalok" ha kell. (Azt csak remélem, hogy nincs tele a puttonyod). Nem győzködés, de tényleg nem vagyok egy szavatos falat.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.04 16:02:09
@aggyistenbiri: Birikém, ennek őszintén örvendek, teljesen mek is nyugottam.
         A már hótunalmas VV6 karekterek 2 legsemmilyebbike párbajozik,  miután mindenkit visszahoztak a zufók a partybóó,  hétvégén . Teo 3 napos  alvás hezitálás után a villában látni sem lehetett ez idő alatt, biztos levitált, persze amúgy is többet láttuk a…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.02 22:41:02
@nosce: az nem lehet, akkor inkább feladom a játékot, mer önzetlen is vagyok
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.02 23:31:37
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.03 14:42:51
@nosce: @ő-szinte: hát ettől félek én is mit fog szólni, ha meglátja, hogy itt puccsítok top nélkül. Minimum 6 év életfogyt zuhanybiznisz megrontásáért.
Lilu. Absztrakt mintás ruha. Debilnek nem volt ideje. Gyors döntés. Kit visz ki? Dilemma. Dráma lesz? Lesz. Első kör: Roxy sír. Pink a felelős. Kimegy? Nem megy. Viki kimegy? Kimegy. Pink? Alszik mint egy medve. Viki kómás. Roxy apportírozik. Nem jól. Zenés ébresztő. Felkelnek. A…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.03 00:18:20
@Krétagarbó:
Azt nem tudom, gondolom azér amiér a feje is. Viszont, ha nem kell az ocsmány nepáli madarat rágnom és esetleg kaphatnék egy kis pattogatott kukit virslivel akkor applikálgat hatnék egyet Aura.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.03 00:35:34
@Krétagarbó: hát én is megvesztegethetetlen vagyok, csak egy jó kuki (persze pattogatott) miatt vesztem el a fejem (a virsli az meg ráadás).
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.03 00:38:41
@Krétagarbó: jó éjszakát
Lilu egy, a 2014-es (2013-as?) év szavát, a Vs.hu szerint “öncsinek” fordítandó selfie-t hirdető fehér miniruhaszerűségben nyitja a műsort, amiben egy nyuggerkommandó beveszi magát a villba, de sajnos nem verik agyon egyik lakót sem tiszteletlenség vagy hulgánkodás miatt, pedig.…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.02 13:11:02
@ő-szinte: Szia kedves Őszintécske!

Teljes EKG-mal örvendezek és mindenben egyetértek szavaiddal ;)
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ne haragudj, most esett csak le küldeményed, rossz helyen kerestem azt a kurva riportszobát (pedig a zártkörű rendezvényre már többször be is kukucskáltam). Hiába na az 1 bit az 1 bit, teljesen leépültem az idei VV alatt.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.02 13:52:06
@BALDÓVER ZALÁNKA:

Szia Zalánkám '

Még a zúzám is rózsaszínben repdes amikor tégedet meglátlak édes fijam és hírt hallhatok Mancikám felől is. Majd küdöm a választ. Most viszont mennem köll, mer a Kisbambi lefoglalta estélig a gépet.

@ő-szinte:
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(és még a margón túl is, csak félem a Sixx úr harangját) ennyire örülök. Este turok jönni legközelebb. Addig is mindenféle jót és kommentálást.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.05.02 20:56:55
@ő-szinte: ;-) látom visszatért az életkedved, már szépen kerekednek a Déid.
Úgy látszik vasárnap reggel még az RTL Most is alszik, vagy a netem egy kazalnyi fos, de valamiért nem akaródzik rendesen menni a tegnapi összefoglaló videója, ami azért tartogat szebb pillanatokat is. Három jelentős momentum mentén haladunk. Az első Iza és Krisztián újbóli…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.27 13:27:17
@BALDÓVER ZALÁNKA:

Drága Zalánkám szerbusz'

Nagyon megörvendeztettél beszámolóddal arany Zalánkám. Dorothy doktornő meg intézhetne Mancinak egy kis protekcijós foltnélkülit is azér a kenyér mellé. Őszintét már régen láttam, kedvelem a szapora D-it is.

Jómagam, a Teó cifra járására szavazok, mer má úgyis kinéz szegény leánynak a bocskora meg a tarisznyája a villábúl, de úgyis turom, hogy Nagyanyó megrögzött Krisztyián fan. Te kire applikálod a jeledet Zalánkám?

Na a Bambit azt ne is emlegessed.

Az egész kálvária ott keszdődött neki, hogy a szomszédba költözött két városi ribizligizi meg egy banánrudi. Megnyitották a Rizike Vasalószalonka Kmk -t, mer aszonták megnyertek valami latineurópi kurnijos pályázatot. A banánrudi volt a projektmenedzser, a kirakatba helikopterezett, sőt napjában kétszer, délben meg vecsernyekor körmenetbe végigvonult a faluba, azt a rotorjával harangozott is. A Bambi meg ezekhez járogatott át herétvasatatni meg barátkozni. Először aztat vettem észre, hogy az uram csupa haloványrózsaszín holmikat kezdett viselni, asztán meg csillámporos lett a vonalkód a gatyájába. Beretfálkozás utáni kakkantáskor meg a Jóistent és anyámat vette a szájára, mindenféle szekszuális tevékenységeket emlegetett velük kapcsolatba. Na itt má beflegmúltam, csak szóltam neki dikk, hogy kicsinykét köpködjünk tiszta vizeletet a pohárba. Erre kétszer a szemem közibe köpött aszt lelépett a Kukorélióval (mer így híjják igazándiból úgymond a banánrudit). Gondulhatod, hogy megüdvezítem ha ezeknek utána hazaeszi a fene.

Mancika szerezhetne nekem is a vasaltherefűből (nálunk a termést felzabálták a gótfekete pucékok), mer a tegnapi lovés kutyaszartól pinkhályogot kapott a tyúkszemem.

Sokszor csókol Benneteket: Mári
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.27 15:13:22
@BALDÓVER ZALÁNKA:

Zalánkám'

Esztet mekdumáltuk, kűggyed a cuccot mihamarabb, mer má nagyon hasogat engemet a pinkhályog. A haszon 40 % -t megkaphatod, így is jó bót lesz mer marad nekem 70 %.

Megvallom mán nagyon hiányzik az öreg, be is fújom a kedvenc kölnivízével a húslevest hátha hazatanál végre. Mostan elmegyek a csalitba pucékokat válogatni . A gótfeketék a károsak, arról ismerszenek meg hogy nincsen rajtuk bugyigó.
A szombat reggelre való tekintettel, plusz a tény ismeretében, hogy konkrétan semmi nem történt a villában, ez a mai egy nagyon rövid, de annál szórakoztatóbb animgifekkel tarkított hogyvolt lesz. Ahogy azt a beharangozóból tudni lehetett, Krisz és Iza szenvedését követhettük egy…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.25 23:37:24
@Krétagarbó: Nagyon kedves, köszönöm. Valószínű, hogy az urad szilvája üti azt a tarhonyát ;).
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.25 23:46:26
@Krétagarbó: @Mók_Ica:

Igazándiból meg tudom különböztetni őket, mer az igazinak mindig a lepedője felé hajlik a keze.

Nem ismeritek a tarhonya természetét? Azóta már tarhonya szüret is volt. A palántákból fák is lettek egy egész erdőre való ;).

Most viszont elköszönök, megyek nézem egy kicsit a K1 -et meg a tajbokszot (ha lesz) imádom, főleg amikor a versenyzők fain kártyáját ismertetik.

Mindenkinek szép álmokat.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.26 20:21:46
@BALDÓVER ZALÁNKA:

Szerbusz' aranyszivem Zalánkám!

Már nagyon hiányoltalak ám, örülök nagyon hogy végre hallok felőled. Turod tyúkszemmel nem könnyű a tájékozódás, nehezen görög mán az egerem, alig tanátalak meg a sokadalomban. Aztán permeteljél tisztességel, nehogy kárbavésszen nagyanyód munkája. A kelempászok nálunk sajnos már csak igen ritkán fordulnak meg, turod mióta az agglomeráció lába terjeszkedik. Itt a pucékok meg a vakondokok szaporodnak észnélkül mostanság.

Máma mán énse nem tudok jönni, a pótunokámat kell pesztrálnom, a fijatalok szórakozni mennek.

Mi hír van Mancikáról? Türelmetlenül várom a leveled.

Csókoltatom Mancit is:

Mári

A kislányoknak meg a többieknek jó kommentálást kívánok az estére.
Nem ez volt a legmozgalmasabb epizód evör, na. Bencus nyit, piros pulcsiban, ami nem áll neki túl jól. Nekem sem, de én is leszarom, Liverpool-mezben fognak temetni. A 100. napi bulit látjuk az első szegmensben, és most megállnék egy kicsit, mert ezek attól, hogy egy ember beáll egy…..
Nincs annyi sz-hang, amennyi elég lenne Bencusnak a szép kimondásához. Olyan kijelentés a villában, aminek súlya van, nem áll meg a maga lábán úgymond nélkül. KokkIzának olyan ikszlába van, ha derékban elfűrészeljük, vihetnék magunkkal horgászatra, széknek. A vellalakó…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.24 18:30:28
@Szentpeter: Ne idegesíccse magát szent'atyám, ezek mind hitetlenek.
Emberek, ne várjunk világmegváltást ettől a hogyvolttól. Konkrétan 10 perc alatt elpörgettem az összefoglalót. Volt megint Iza-Krisz hája-nász, mivel a Faktor hetet elbúcsúztatva mindenki bebaszott és ez alól Krisz se kivétel, aki alkoholos befolyásoltság alatt elpanaszolta…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.22 15:28:39
Sziasztok.

@ő-szinte: Szia, Őszintécske, már nagyon régen nem láttalak.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.22 15:29:26
@ő-szinte: Már megint rossz fát tettél a tűzre?
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.23 20:40:09
@ő-szinte:

;-D D D

Szemüveget a bírónak ...
Szép jó reggelt! Csodás szombati napra virradtunk egy meglepően eseménydús VV összefoglalóval. Istenes Bence napi szettjét és Iza-Krisz szerelmi évődését mellőzve inkább mazsolázzunk a Villa Olimpia győzteseinek aranyköpéseiből, hisz szuper extrém, giga brutál műrepülés…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.11 22:23:50
@csiberibe: hát látod ez a baj, nekem se patikus egy se. Teljes döntésképtelenség az egész. Mit nézel te? A Magdi anyus az nem ebbe a műsorba improvizál. Különben is csak kísérteni jár be időnként, ha jól vagyok informálva (mer ugye sosem láttam, azt a sorozatot vagy mi az egyáltalán.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.11 22:35:41
@csiberibe:

; ) Uccse jutnánk be, túl magasak a felvételi követelmények.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.11 23:48:02
@Sir Ö. S. Bandi: Nagyon szépen versel sir.

Szép álmodást kívánok nektek és kevés khfet.
És ezért nem lesz hogyvolt, csak később: Tegnap vót: Na, KokkIza intelligenciájáról eddig sem voltak illúzióink, de ez a videó mindent visz.  ..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.11 20:10:19
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: akkor inkább, maradjon a clooney, előnyösebb (a franckarika akar annyi ráncot vasalni).
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.11 20:24:23
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Köszönöm szépen Dorothy, csodaszépek ;) így megosztalkodhatunk Mancikával, ha végre kiszabadul.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.11 21:01:45
@BALDÓVER ZALÁNKA:

Szerbusz aranyos kis tarhonyabogaram'

Ne is gondoljál olyant, hogy nem törődök veled. Az összes szemeimmel figyelmezlek. Csakhát turod te is, hogy Csárlika kiesése okán csak tyúkszemmel pislákolom a műsort, de a Sixx és a Géza urakat meg a kommenteket mindig olvasgatom, mer azok még mindig improvizálnak nekem. Aztán meg megnyugodtam, mer láttam, hogy gondoskodnak rólad a leányok, gondoltam jó kezekben vagy.

Örülök a karrierednek, propellerezéskor turod ugye, hogy igazándiból a plüssmacit fell kell kötni.

Mancikámat csókoltatom (remélem vigyáz rá Dorothy börtönigazgató asszony), nagyon szeretném, ha mielőbb szabad lenne a lába.

Neked is csókolom a kis homlokodat:

Mári
Kezdjük azzal, hogy aki az a villalkók nézeteltéréseinek békés rendezését Amerika kapitány támogatja-szlogent kitalálta, azt egy hétre bezárnám Vikivel és KokkIzával egy légtérbe. Lilu bűrgatyában és pólóban, leengedett hajjal és kaján vigyorral az arcán vezeti, ami tök…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.04 22:22:54
@ő-szinte: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Búsulok is miatta nagyon, remélem nem lesznek sötétszupermáriókék foltok a sonkáján.
hogyvolt Való Világ 6x76 - Nihil 2014.03.28 20:00:00
Tudjátok mit csinálok szombat reggel? Hát ezt. Legjobb progi ever, pláne, hogy még kicsit pityókás vagyok. Lilu celebrál, szép, mint mindig, de repüljünk rá egyből a nagy történésekre. Egyből az ominózus kézi munkával nyitunk. Debil rágja a bűntudat, hogy nem nyalta ki Teót.…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.28 21:53:13
@Szentpeter:

Khm khm, szentatyám, magikat is felvilágosíthatná már valaki, hogy boszorkányok márpediglen nincsenek. Maga is automatában nyomja a lepedőmosatást, ha jól tudom.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.28 21:59:06
@BALDÓVER ZALÁNKA:

Zalánkám' kis tarhonyavirágom, ne aggodalmaskodjál, majd nemsokára kiengedik a nagyit.
Nem bírom! Nem bírom kivárni a villa következő paplan alatti heves, műkörömgyilkos handjobját. Szóval előre borítékolhatja mindenki, hogy slendrián módon fogom felskiccelni az eposzi ejakulációig vezető több szálon futó történéseket, mert amúgy ez az adás is a dögunalom…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.28 19:47:56
@ő-szinte:

Dikk" régen láttalak, rendesen meginfluenziált ez a büdös kölyök, meggyógyultál?

A tökös öreglány merre lapul?
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.28 20:04:43
@ő-szinte:

;) Cipellős Doktornő beígérte, hogy megcsattogtathatja egy kicsit a lepkéjét attól majd hátha lenyugszik a gyerek.
Miután kiderült, hogy a Sony beszállt szponzornak a VV mellé és az Amerika kapitány 2 garantálja, hogy a lakók nem fogják kitépni egymás haját veszekedés közben, Istenes Bence kerül elénk egy Fake, azaz hamis feliratú pólóban, amit viccesnek is tarthatunk, ha jobban belegondolunk.…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.25 19:22:07
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Elnézését kérem drága Cipellős doktornő, eszem bogában sincs eltéríteni Zalánkát az Önök szoknyája utáni futásából. Átsiklott a tekintetem a jelentkezésükön, de majd összeszedem a szemeimet.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.25 19:30:54
@0xFFFF:

Uram magát meg megkérném, időnként eccerűbben fogalmazzon az itt jelenlevő 1 bitesek kedvéért (jómagam), mer az egerem mán nem egy ma született hamvascsibe, azt lassan tud csak görögni.
Mit lehet írni egy olyan összefoglalóról, amit Lilu a nyolcvanas évek végének rockerdivatjának egyik csúcspontjának számító csíkos sztreccsgatyában vezet? Aminek záróvizsgáján Debil a haja belövésével kezd, és hiába igyekeznek neki súgni a tanárok, csak nem tudja…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.10 18:49:28
@özv. Baldóver Béláné: Drága Mancikám ' (szerbusz)

Úgymond IQrvára örömködök, hogy végre meggyüttél, el vagyok itt veszejtve néküled a sok értelmességi közt. Zalánkáér még mindig őszinte aggodalmaskodásunkat fejezzük ki.Tegnap én is el vótam foglalatoskodva, nem kaptam a Rézike közértyébe elég herezacskós mirelit tarkazabot, itthol meg csak hegyezetlen vót, gondohatod kukulásig hegyeztem. Azt ma mire gyövök, igazándiból az agglomeráció tegnap meglóbáta a hellikopterjét az őszinte kisleánykák közepette. Ma meg mán meg is akarja dugványozni. Na Mancikám ilyen a mi időnkbe a tajparasztok között se improvizált. Nem replikányi köll, hanem applikányi.

Ráadásba meg a kisgalamb Ádikát is kiakarják ezek az elvetemüttek dobni. Ki is vagyok mán idegilleg, előre mondom, hogy ha kirakják a szűrit, a továbbiakban ugymond félszemmel nézem csak a műsort, aszt lesz nekik látogatottság, hogy szavaiddal éljek baszhattyák a nézeccséget.

Üdvözlettel: Mári

Bambi továbbra is csókolna (de megdöglött a harcsája).
Az iskolai hét lecsengetése és a következő kiválasztás felé dübörgünk lendületesen, a lehetetlenül narancssárga pulcsiba bujtatott IB egy kőkemény záróvizsgát is ígér, és bazdmeg ki tudja mondani röhögés nélkül. A tegnapi kurvaversenyt KokkIza nyerte, a jutalom, ahogy azt…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.08 19:58:24
@lopiciG: @lopiciG:
A jóseggvágású Ádám flambírozott galamberegető mutatványára mondták itt, hogy performancy.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.08 20:05:22
@özv. Baldóver Béláné:

Mancikám '

Aggódunk Zalánkáér. Zalán csak ne fusson puccos lillungos szekerek után, elég csinyos szemrevaló fehérnép terem vidéken, gondolom vazsban is.

Őszinte híveid Mariska és Bambi
Ahogy a VV-s szerkesztők, úgy én se köntörfalazok. Nagyon magasról indulunk. Iszonyat megelepetés, kapaszkodjunk meg: a balettos előadást Vikipédia, Pinki és Dzsóti triójának szavazta meg a vajszívű nézőközönség. A jutalom pedig a vártakkal ellentétben nem egy-egy videó…..
A Fújtatás Korának harmadik napján pattanásig feszül a helyzet mondja a decens kenyérgyári titkárnőnek öltöztetett Lilu, ingyenesapplikáció, kék vagy ződ, csak is kizárólag rajtunk múlik, Durca vagy 501, ez a kérdés, válasszatok. Az elején egy olyan problémával foglalkozunk,…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.01 23:30:51
@nosce: csak szeretné, ha végre valaki csuriba rakná neki
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.02 14:52:09
@özv. Baldóver Béláné:

Drága Mancikám'

Hát nekem is rendesen basszancsa az agyamat nekem is ez a csapat hülyegyerek, meg a fertelem amibe benne vannak. Sütkéreznek is dülöngélve kifele a szemgolyóim a látványosságoktól.

Köszönöm kérdésed, én máma egy kis potyorkás paszulypitét csappantottam ebédre. Gondoltam is, hogy kőne beküldeni belőle a vellába egy kis kostolót, az esti fingperforfrancra. A hüjjefijjú is rettyenthetne tőle pár másodperc leforgása alatt egy komplett menüsort ... flambírozott, pörkölt rablóharcsaherét pikáns barna mártásban. A többiek meg fújhatnák neki, hogy ne melegedjen túl desszertként a karamellizált tökfelfújt .
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.02 17:20:02
@özv. Baldóver Béláné:

Mancikám, (szerbusz)

látom tégedet is meghítt ez a Luli a vígasságba, te kérgyed má meg tőle mivel itt nálunk a faluba nincsen sztájliszt végzeccségű ember, hogy mibe illik ilyen rangos eseménybe megjelenni? Jó lesz a régi flanellhálóingem, vagy szigorúan kötelező a kőmívesdekoltázs?
Mivel nem telhet el nap Debil hisztije nélkül, ezért most indokolatlanul kirobbantja a cigicsikk-botrányt, aztán a szó szoros értelmében odamegy Ádámhoz faszméregetni. Ezzel a résszel házhoz jöttünk a lófaszért. Azzal nyitunk, hogy a kis komiszok megbeszélték, hogy amolyan…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.02.28 00:03:43
@ő-szinte: Elrabolta egy harcsa.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.02.28 00:28:28
@ő-szinte:

Hát istenem, a Királynak vékonyka, ennek meg rövidke.
A fergeteges izgalomcunami menetrend szerint elmaradt. Az adás első etapjában Még 500 Sárlik próbált meg taktikázni, puhatolózni a többieknél, hogy kit vigyen ki, mindezt nulla megfontoltsággal és tudatossággal sikerült elkövetnie. Aztán olyan is volt még, hogy Pinki panaszirodát…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.02.25 22:40:45
@Szőrös,a szúrós: Simon apostol levele az egyszerhasználatos beretvapengéhez.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.02.25 22:57:05
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.02.25 23:11:08
@BluePerplex:

Elálmosodtam, szóljatok ha az új fiú előkapja azt a fitos kis szögbelövőjét, Gyurma Jóska cérnaharcsája után remélhetőleg felüdülés lesz.
A tragédia másnapján az összefoglaló fájdalmas képsorokkal indul: ébrednek a lakók. Erről asszem nem volt mág galéria, de hát nem véletlenül tartanak minket a leggecibbnek az interneten, megmutatjuk a kávé előtti pillanatokat, tessék: Az első szegmens egyébként Báttyáról…..
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.02.24 19:03:30
@Deutsche Gabbana:

Törpének törpe, harcsának ... nem igazán harcsa, talán sneci.
Gerzson Balambérné (Marika) 2014.02.24 20:55:04
@özv. Baldóver Béláné:

Sokan le is éltek vagy ezer évet anélkül, hogy megtapasztalhatták volna mi a különbség a Zeppelin és a koaxiális helikopter aerodinamikája között. ;)