Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sokgyerekes

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki ilyen pökhendi, bunkó, agresszív módon képes csak beszélni egy beteg, várandós fiatal nővel, az menjen inkább szénhordónak. Tisztelt Praxis Blog!   Régóta elszörnyülködve olvasom a történeteket. Szerencsére mindezidáig semmi rossz szavam nem lehetett az egészségügyre. Mindenhol kedvesek,…..
Praxis Dr. Laikus PHD emlékére 2014.02.19 09:51:48
Drága Laikusunk emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Most búcsúzunk Tőle. Kedves állandó hozzászólók, olvasók, Mindenki!A Praxis blog sokak által eleget emlegetett (valószínűleg nem éppen pozitív kontextusban) megálmodója és szerkesztőjeként a lehető legritkábban…..
sokgyerekes 2014.02.19 19:41:40
Amikor 2011. elején megkaptam A Diagnózist, és körülöttem mindenki pánikba esett, az interneten kezdtem biztató információkat keresni. Így tévedtem erre a blogra. Azonnal feltűnt a többi, sokszor igen informatív hozzászólás között is Dr. Laikus PhD. kommentje. Először kíváncsiságból néztem vissza néhány hét bejegyzéseit, azután már fontos volt, hogy a tárgyszerű közlések között megbújó személyes "elszólásokból" minél jobban megismerjem. Valahogy úgy éreztem, ilyen szeretnék én is lenni, ilyen nagytudású, higgadt, toleráns. Varázslatos személyisége átjött a nyomtatott szavakon. Őt olvasva újra színt kaptak a rég elszürkült fogalmak: türelem, megértés, együttérzés.
Amikor hamarosan kiderült, hogy ő is megkapta A Diagnózist, bátorsága is példát mutatott. Én is szurkoltam neki, mint oly sokan, hogy sikerüljön, hogy átvészelje, hogy még sokáig itt legyen köztünk. Ha az égi képernyőn olvas, biztos megmosolyog, de muszáj leírnom, mert így igaz: a műtét, kemó heteiben-hónapjaiban ennek a blognak a hozzászólásai, és köztük kiemelten az övé volt az, ami az egyik keserves naptól a másikig, mint egy hinta, átlendített. Így-úgy a blog témájához orvosi és jogi szempontból is kapcsolódik a hivatásom; amíg a hozzászólásokon gondolkodtam, távol maradtak a sötét gondolatok. A kegyetlen napok múltával is napi olvasója maradtam.

Dr. Laikus PhD! Nekem sikerült, és ebben Te is segítettél. Sajnálom, hogy nem tudtam viszonozni, pedig, ha nem is a zsebedből, csak távolról, de én is itt voltam.
Nagyon hiányozni fogsz. Nyugodj békében!
Tünde