Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hadzsi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
Ha lehetne választani egy várost és egy évet, ahová szívesen visszamennék, akkor én Seattle-t és 1991-et választanám. Seattle volt a "grunge" szülővárosa, a világhírnév előtt olyan együttesek járták klubról-klubra a várost, mint a Pearl Jam, a Soundgarden, a Nirvana…..
hadzsi 2009.12.02 14:34:18
@Spiritmonger: kivételesen nagyon messze jársz a valóságtól...

Ugyan ízlések és pofonok, de nekem a '80 évek rokzenéje egyet jelent a streccsgatyával, a festett arccal, a tartalom nélküli üres pózolással - mondjuk hogy húúú bazmeg mekkora kirély vagyok mer leszólózom az istent a földre - és a hangulatnélküliséggel. Mondjuk a grunge hangulatra jó példa a Singles nevű film, úgyhogy innentől én meg is köszönném neked a a hozzászólásodat, mert nagyon mellélőttél.
A zene nem feltétlenül jelent idétlen, súlytalan gitárszólókat, mondjuk erre talán plédának Cohent meg Dylant hoznám, de lehet mondani a Rolling Stonest is. Kenterbe verik a twisted sistert így kis betűvel. De ugyanígy kenterbe veri az AIC, Soundgarden, Pearl Jam trióból bármelyik. Ennyit erről. A '80 évek glamrockjának szirupos szarjával engem ki lehet üldözni a világból.
comment:com Önök kérték? 2009.09.29 10:30:00
Egy hete indult el az m1 új, őszi műsorstruktúrája, benne három celebes, szórakoztató műsorral, köztük a Sztársávval. Bár a Nappali és a 6 órai tea is igen finom falat, akarom mondani nyelet, elsőként mégis Gundel Takács Gábor új műsorát rakjuk puskatus alá, nem…..
hadzsi 2009.09.29 15:42:06
@rockjano: Ezután a 7 év után meglepődni? Fizetett rettegő vagy?
w Kései sirató 2009.09.29 06:15:00
Öt éve ezen a napon avatták miniszterelnökké Gyurcsány Ferencet. Meg akarta változtatni Magyarországot, és ma, röpke fél évtized után elmondhatja szerénytelenség nélkül, hogy ez sikerült. Csinált valami nagyot. Nem egyedül, dehogy; ekkorát egyetlen ember semmiképpen sem tud…..
w A jövő elkezdődött 2009.07.02 06:00:00
A Bajnai-kormány minisztere bemutatta a MÁV új elnökét. A kormányzati kommunikáció külön hangsúlyozta, felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy Andrási Miklós fideszes. Vasúttal eddig nem foglalkozott, de ennek jelentősége eltörpül a bulvárszenzáció mellett. Apám, egy fideszes!…..
Michael Bay filmen meglepődni nem menő. Az explosion porn (most találtam ki) nagymestere sosem házalt zsákbamacskával, Roland Emmerich kollégához hasonlatosan csak nagyon nagyban bír gondolkodni, vagyishogy gondolkodásról végképp nincs szó, csak látványról és nagyon nagy…..
hadzsi 2009.06.24 12:21:31
@argentina: Baszod, azért egy lethal weapon, egy die hard, egy mad max 2 az olyan film amiről beszélsz. Szórakoztat.
De könyörgöm már az első transformers film szintje is kb. 6 éves autista, dawn szindrómás, mutáns óvodásra volt belőve. Könyörgöm mond már el, hogy mit élvezzek egy ilyen filmen???? Vagy elég annyi, hogy "hú geci mekkora robot ni má hogy verekedik?"
Ha ez az élvezet, illetve a szórakozás netovábbja ami kikapcsol akkor sajnálni tudlak, főleg, hogy felteszem anyádék pénzén nézed meg majd ezt is. Őket is sajnálom.
Jack Kerouacot tudnám idézni, de már az is túl sok lenne a fajtádnak.
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Véget ért egy nagy kaland a televíziózás történetében, befejeződött a Battlestar Galactica, amit sokan (okkal) tartanak a világ valaha készített legjobb sci-fi-sorozatának, mert a műfaj korlátait folyamatosan feszegetve olyan témaköröket is bátran boncolgatott, amikhez a Star…..
hadzsi 2009.03.23 16:01:03
@Androsz: "Tehát szerinted nem volt jó sztori. Én azt hiszem, hogy ha a történet az, hogy Nirvana hercegnő folyton rágerjedt Tökös Mukira, a rettenthetetlen harcosra, valamint a Zulu bolygót egy káprázatos csatában majdnem sikerült elfoglalnia korkonoknak, hű de izgultam, akkor ez valóban kissé vékony."

Köszönjük ülj le egyes. Te az a fajta arc lehetsz, aki rövidített kiadásban olvassa Petőfi Sándor Anyám tyúkját. Ráadásul én ezt 4-5 hozzászólásod alapján szűrtem le, nem úgy mint te, aki egy 4 évados sorozatot 1 kritika alapján. Úgyhogy mondhatjuk azt is, hogy kurva jól ismerlek. Szóval tényleg jobb lett volna hallgatni és bölcsnek látszani.

Ahogy már beharangoztuk, csütörtökön megtörtént az április elsejei Magyarország-Málta labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatos zászló- és transzparens-ellenőrzés. A jelentős médiaérdeklődés közepette lezajlott kontrollon jelen voltak a szövetség biztonsági bizottságának,…..
Mandiner blog Szökés hétfőn 2009.02.23 07:01:00
 Sokáig azt hittem, hogy nincs jó magyar játékfilm a kommunizmusról. Aztán épp itt a blogon ajánlgatta valaki, hogy nézzem meg Gyarmathy Lívia: Szökés című alkotását. Nem volt egyszerű. A videótékákból nem lehetett kikölcsönözni, megvenni se lehetett, se a boltokban, se…..
hadzsi 2009.02.23 16:26:09
@is: Azt te komolyan gondolod, amit írtál? Mert ha igen akkor ott magyon komoly bajok vannak a fejben...
 A miniszterelnök meggondolatlan kapkodása egy olyan futballistának a képét idézi meg, akinek csapata a 85. percben is jelentős hátrányban van, a vereség biztos, a szurkolók hörögnek, ő pedig kétségbeesetten próbál labdába rúgni, míg végül nagy igyekezetében…..
hadzsi 2009.02.11 10:51:11
@Bezuhov: A pici porbléma ott van a mondanivalódban, hogy míg a cigányokra a rendőrök nem lőttek, akik egyébként rájuk támadtak lapáttal meg kaszával, addig nagyon jól tudjuk, hogy mit műveltek 2006. október 23-án. Amit ezzel mondani akarok csak annyi, hogy józan paraszti ésszel felfogható, hogy a Fidesz nagygyűlésről hazakóvályogni próbáló emberkék nem valószínű, hogy vérbosszút forralnak a rendőrök ellen még a kiadós verés után sem ellentétben cigány honfitársainkkal.
Vagyis: A rendőrre támadó csürhe és a tömegoszlatás között azért van némi különbség! Ld. mondjuk az amerikai tömegoszlatási módokat ahol a rendőrség nem kezdi el gépágyúvel lőni az egyébként feldühödött tömeget, a helyi rendőr viszont minden további nélkül nagyon durva tud lenni, ha rá támadnak.
w 220 felett 2008.08.18 06:00:00
A verseny jó, a verseny hasznos; remélem, kívülről fújja mindenki. Attól lesz egyre jobb és olcsóbb a minden, nemcsak a zenélős kulcstartó, hanem a biztosítás is. Miért? Mert a rosszabb elbukik. És hát izé, akkor abból vesztesek keletkeznek. Egy biztosító esetében egész sokat…..
w 2010: Az Úr odüsszeiája 2008.04.04 06:00:00
Milyen lesz az élet 2010-ben? Efféle kérdéseket gyakran tettem fel magamnak huszonvalahány éve, kisgyerekként. Mágnesvasutakat, robotokat, és űrhajókat láttam magam előtt, politikával nem foglalkoztam. Hogy ez a nagy modernizáció a szocializmuson belül valósul meg, vagy annak…..
Tegnap indult "kitartó köcsögök" sorozatunkban olyan cégeket fogunk összegyűjteni, akik már csak a Homár archívuma szerint sem ma kezdték ügyfeleik hülyének nézését, illetve azt olyan arcpirító modón végzik, hogy ha nem jogállamban élnénk (MUHAHAHA), biztosan…..