Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborka99

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzelhetetlen a napunk kávé nélkül. Van, akinek elég reggel egy csésze és egész nap pörög, de van, aki 2 óránként iszik egy adagot, hogy szinten tartsa az akivitását. Etiópiából indult világkörüli útjára, és ma már a kotyogóssal főzött feketekávé nemzeti kincsünknek számít. Lehet élni nélküle, de…..
gaborka99 2020.11.03 10:01:35
"Régen mi is a Tchibo Familyt ittuk, amíg egy barátomnál meg nem kóstoltuk a Coffeein kávéját: www.coffeein.hu/kategoria
Azóta csak azt iszom otthon. Ezek közül a Kenya Wanjengi-t és az Ethiopia Chekata-t ajánlanám."
Romantikus Ötletek Virágfutár 2009.02.01 10:31:00
Küldj virágcsokrot kedvesed munkahelyére. Nem csak a virágoknak fog örülni, hanem az elismerő (irigykedő) megjegyzéseknek is, amit kolléganőitől kap majd! ..
Az édesítőszerek használata ma már általánosnak mondható, nem csak az élelmiszeriparban, de a gyógyszeriparban is alkalmazzák őket ízjavítóként. Cukorbetegnek, fogyni vágyóknak alternatívát jelentenek energiatartalmuk miatt. Az első részben kiveséztük a cukoralkoholokat.…..
A nagyvárosokban egyre magasabb épületek születnek, tágas terek hiányában minél inkább felfelé terjeszkedünk. Seung Yong Song ezt a koncepciót a belső terekben alkalmazza, eddig kihasználatlan területeket épít be ötleteivel. (Szerző: Halenkár Csilla) A koreai tervező…..
  Találtam egy csodás német finomság receptet húsvétra! Csodás, mert   nagyon könnyű elkészíteni, így már a 3-4 éves gyerekekeket is be lehet vonni, nincs benne tojásfehérje és tej is csak túró formájában (a tetejét kellene bekenni egy ici-pici tejjel, de szerintem ez elhagyható), így sok…..
A Digitális Módszertár az IKT eszközök kreatív tanórai használatához ad hathatós segítséget. A weboldal műveltségi területtől, célcsoporttól és a rendelkezésre álló eszközöktől függően ad tanulás szervezési, módszertani ötleteket. Külön keresési opciók továbbá,…..
Eltört a cipőkanál és nincs kedvünk újat venni? Nem jó egy fontos alkatrész, de csak a tengerentúlról lehet beszerezni? Nyomtassuk ki! A 3D nyomtatókat - melyek előbb-utóbb a legtöbb háztartásban mindennaposak lesznek - még a Mézga család is megirigyelhetné (és még az üvegest…..