Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bacchus (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Igaza van Darwinnak: a hülyék elhullanak, ezzel a szép mechanizmussal adják át a helyet az életrevalóknak. Nézem reggel a metróújságot, véglegesedett a szavazólapra kerülő pártok listája. Futom át a listát: .   . . nézem, az Összefogás a 106 egyéni körzetből…..
A magyar társadalomnak azon tagjai, akik még követik a politikai mindennapokat, azokat már szépen beoltották nejlonszatyikkal, Nokia-dobozokkal, táskákkal, bőröndökkel, taxis Gyuszikkal, aztán megint nejlonszatyorral, 10%-os visszaosztásokkal, kedvezményes nyaralásokkal és ingyenes…..
2014. április 6-án kerül tesztelésre az új választási rendszer. Az új játékszabályok több fontos strukturális változást hoztak. Egyrészt hangsúlyeltolódás ment végbe a vegyes rendszeren belül a többségi rendszer irányába: eddig a 386 képviselő 46%-a, azaz 176 fő, egyéni…..
Kísértet járja be Kelet-Európát: a naiv sületlenség kísértete. Rousseau szerint az ember alapvetően jó, csak a kultúra, intézmények rontják meg – ez a bűnök, bajok, szenvedések forrása. Mára ez a tétel sokkal specifikusabb lett, eszerint az ember alapvetően demokrata, rajong…..
Bacchus (törölt) 2014.02.21 08:42:43
@Csiken Disztroly: Ez kurva jó! Írj még!
Teljességgel elképzelhetetlen, hogy az ukrán helyzet bármilyen elemzésébe, értékelésébe, vagy akár megértésébe fogjak itt a Stresszblogon. Ez meghaladná mindkettőnk kereteit, a blogét is, meg az enyémeket is. Túl sokszor láttam viszont az elmúlt napokban azt a felvételt, amiben…..
Bacchus (törölt) 2014.02.20 19:46:22
@kovi1970: Nehezen megy a felolvasás a súgógépről!
Simon Gábor - immár munkanélküli, de még szabad - megélhetési politikus lebukásával kapcsolatban van egy szál, amit én nem láttam kifejtve, pedig talán sokkal jellemzőbb, mint maga az ügy: az a bizonyos három nap csend, és ami mögötte van. A Magyar Nemzet február 1-jén,…..
Bacchus (törölt) 2014.02.14 09:44:52
@altimus: Nem a NAV vizsgálódik.
    Tudta, hogy Szájer József, Járóka Lívia és Bokros Lajos egyetért azzal, hogy az Únió kötelezhesse a magyar államot arra, hogy lombikbébi kezelést adományozzon leszbikus hölgyek számára? És ők vajon tudják, mire nyomtak 'igen' gombot, amikor az Európai…..
Bacchus (törölt) 2014.02.09 13:27:10
@szájhúzó kutya: Miért lenne náci?
Nem keltenek undort benned ezek a képek?
Szeretnéd a gyerekedet köztük sétáltatni?

www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php
Mesterházyék vérlázító nyilatkozatai is jelzik, hogy a szoci vezérkarnak is vaj van a füle mögött a fején a simon-ügyben. Mondhatni, hogy ezek a szocik helyből olyan hülyék, mint mások nekifutásból se… Leginkább ez jut az ember eszébe, olvasva az ezerszázalékosan…..