Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackPanther OS

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingyenesen letölthető programok A laptop vásárlást követően már nem szívesen költünk pénzt a drága programokra is. Nem titok, hogy szinte mindent meg lehet oldani „okosban”, a megfelelő weboldalakról letölthetők a feltört programok, de mégis megnyugtatóbb, ha jogtiszta számítógéppel dolgozunk. Sok…..
Tamás egy londoni munkára kapott évi 60 ezer fontos fizetéssel ajánlatot. A dilemmája a kérdésben felvázolt „elfogadjam-e?", amire persze az ember első reakciója, hogy „naná!". Ugyanakkor a poszt végére kicsit jobban belelátunk a szempontjaiba és talán a válasz sem lesz ilyen…..
blackPanther OS 2014.02.04 09:31:57
A kocsi fenntartás Londonban elég költséges. Új autót ne is vegyél mert az első idióta leszántja. Parkolási költség 1GBP negyedóránként kb. Resident parkolóbérlet évi 60-100GBP helytől függően. Parkolóházakban 1-2GBP helyszíntől függően. Ahogy fenn is írják az MOT 30-40GBP / év. Nagy elvárások nincsenek műszakira, ha van fék meg nem esik ki a futómű akkor már megfelel a kocsi. Javítani kevesen tudják őket, alkatrészcserélő iparos hálózat sok van, de vannak hozzáértő magyar szerelők. Viszont a munkadíj nem olcsó, egy átlag olajcsere, általános dolgok 100GBP-nél kezdődnek, egy komolyabb javítást vagy el sem vállalnak vagy több lesz mint amit a kocsi ér. Az ajánlott fizetés egy fejlesztőnek (ha jól beszélsz angolul), gyakorlatilag éh-bér.. Ennyiért nem mennek el dolgozni "komolynak" tartott szakemberek. Ugródeszkának jó, mert ha jó vagy és asszimilálódsz az UK balkánjába, akkor gyorsan fel tudsz mászni jobb pozicióba. Mert jellemzően a magyarok lexikális tudása messze kilóg a megszokottak közül. Egy dolgot nem írtál, hogy hol lenne a melód. Ez nagyban meghatározza a lakhatási költségeket! Ne csak azt számold, hogy mennyi egy bérelt lakás (majdnem minden ember bérel és kevés a tulajdonos), hanem azt, hogy hány órát fogsz tölteni utazással naponta. Pl 1-2 zónába autózni elmebaj! Bejutni, parkolni katasztrófa. CC zóna extra költség (Hibriddel/gázas autóval ingyenes). De amennyiben 1-2 zónába akarsz gyerekkel lakni kultúrált körülmények között, akkor az 1600GBP/havi lakhatási költség már álomszerű! Ha a munkáltatód szerez lakást akkor esélyes, de te magad nem is fogsz kapni, múlt és referencia nélkül, max magyartól, attól meg az isten mentsen meg. Ezek apró szösszenetek, DE!!!!
4 hónapos gyerekkel NE MENJ AZ UK-ba!!!!Nagyon komolyan mondom, ha havonta 6000GBP-t fizetnek akkor sem!

csak pár cikk, hogy miért, én 4 gyereket vesztettem el!:
familyjustice-exposed.com/real-family-justice-a-new-political-party-has-been-born/
you.38degrees.org.uk/petitions/abolish-the-secrecy-in-the-family-courts-and-remove-the-gagging-orders
punishmentwithoutcrime.wordpress.com/2014/02/02/non-uk-children-stolen-by-the-uk-in-the-best-interest-of-the-children-at-risk-of-future-emotional-harm/
blackPanther OS 2014.02.04 10:17:26
@Whave:
Nem kívánom se neked se másnak, hogy hitelesen átéld azt amit én az UK-ban töltött éveim alatt. A linkről annyit, hogy talán azért hiteles lehet, mert több 23.000 magyar emberrel állunk kapcsolatban. Sajnos a cikkek az igazságot próbálják eljutattni az emberekhez és ahogy az egyik is írja, amíg nem éled át, el sem hiszed! Én átélem! Elég hiteles?! Lenne mit mesélnem az UK valóságról, de az biztos, hogy mindenkit lebeszélek arról, hogy a kisgyerekvével az UK-ba menjen!