Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Odonbattya

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.02.02 12:33:09
Skarlát Szajha A kocsi formája szerintem időt állóan szép, bár ízlésről vitatkozni nem érdemes. Úgy szoktam mondani, hogy bárhová megyek vele, mindenütt megnézem. Magamnak vettem, nem a szomszédnak, nem hétvégi kocsinak, minden nap használom mindenre. Volt rajta egy hátsó…..
Odonbattya 2014.02.04 15:36:43
@Gülücsipacsodamuki:
Még egy fontos dolog: ha lenne olyan opció a Népítéletben - és tényleg miért nincs? - hogy letilthassuk a kocsink heti-merítésben való részvételét, akkor megtettem volna. Szívesen leírtam a tapasztalataimat, a hátrányokat, előnyöket azért, hogy másoknak segíthessen dönteni ha esetleg ilyet akarnak vásárolni. Viszont a heti-merítés olvasójaként tudom hogy sok a suttyó, aki szereti megmondani milyennek kell lenni egy kocsinak szerintük, és nem olyan visszafogott stílusban mint Te. Akármennyire is szabad a vélemény azért még sértő.
Ja, és miután megírtam a rendszer közölte hogy kell néhány nap míg megjelenik. Folyamatosan kerestem a népítéletek között, semmi, majd vasárnap hívtak a fórumozók hogy ott az autóm a címlapon :D
Nyilván az sem véletlen hogy most már a műszerfal van kiemelve a képek közül, több klikket generál egy ilyen megosztó kép mint a külső fotók. Sebaj, következőnek veszek egy citromsárga Bentley-t rózsaszín virágokkal az oldalán...
Odonbattya 2014.02.03 20:51:09
@szabi1983:
Csak küzdesz, sebaj, magadra is hagylak a képleteiddel.
Odonbattya 2014.02.04 11:16:56
@szabi1983:
Pont erről beszélek.
Süt a hozzászólásaidból hogy write only módban vagy, sem a népítéletet sem a kommenteket nem olvastad el, vagy nem értetted meg. Ennyi a bajom.
Többek között az is kiderült volna azonal hogy én írtam, illetve hogy a vélemény tényleg szabad.