Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leevi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nők a nagy péniszt szeretik. Lehetséges, hogy vannak olyan nők, akik a nagyobbat kedvelik, de a legtöbben teljesen elégedettek a normál mérettel. Nem a méret a lényeg, hanem a varázslat, amit képes vagy vele művelni. Én személy szerint nem szeretem a nagy farkat... ...de…..
Leevi 2014.01.31 10:58:15
@Pardavi Tünde Zizi: Koszonom szepen a biztato valaszodat, angyal vagy. most mar csak azt nem tudom, hogy , ez az eget rengetest hogyan eszkozoljem ki, hisz nallam is fent all az a ferfi tulajdonsag, hogy hosszu kihagyas utan 2-3 perc amig birom az elojatek utan. ugy tudom ezt nem ertekelik a nok, a masodik haramdik menetre meg nem adnak eselyt :(
Leevi 2014.02.03 13:58:49
@Pardavi Tünde Zizi: :)) az az onkiszolgalos uzemmod csak mitosz, az egeszbe annyi az igaz,hogy max csak a kedvet veszi el a randitol is,nem csak az esetleges folytatastol. ( itt nallunk a nok a ferfiak testerol csak annyit tudnak amit a fitnesz terembe latnak,a pronofilmekben meg a kulturporno-amcsi filemkben amit mind a szinkron es amit meselt a bartno- nagyon-nagyon-nagyon zerok...... termeszetesen tisztelet a kivetel)
Leevi 2014.02.12 11:16:30
@Pardavi Tünde Zizi: :))) nem is ugy kepzeltem ,hogy a partenrem elott :))) haaat az vicces lenne :))