Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Furifangosz

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na ott tartottunk kéremszépenalássan, hogy a szigetlakók megint bekapcsolták a keresztbetaktikázás gombot kis robottestükön, és választásuk ezúttal Gergőre esett. Klau sokkban, egyszerűen nem érti, hogy történhetett meg mindez, hát micsoda dolog kéremszépen, hogy az erősebb kutyákat szavazzák ki…..
Dr. Furifangosz 2017.09.21 17:43:27
 Ahhoz, hogy minden jelen és nem jelenlévő számára egyértelmű legyen, a világkörüli kacsatúra a kezdetekhez kell visszamenni.  A történet azután történt, hogy hirtelen szétdarabolódott bolygónk szárazföld készlete. Mindez olyannyira hirtelen történt, hogy a kacsának, a…..
Dr. Furifangosz 2015.05.10 17:05:04
@nosce: A macska? Uggyan. Amatőr!
Mivel a hüvelygombát és a prosztata problémákat most épp nem kívánom körbejárni (bár lehetne, merrr ez az a hely ahol minden lehet még annak az ellenkezője is ;-DDDDDDDDDDD ) , viszont ez egy olyan témakör ami sajnos nem mindenkit érint, gondoltam, miért ne? ;-))) :DDDDDD A…..
Dr. Furifangosz 2014.10.27 10:03:26
@paranyuszi: Valódi nickjén küldi üdvözletét:
Pietrosz Abroszbatojsz
Felemelő érzés volt öt napig mentesíteni magam a vv-től. Erre most a mennyből a pokolba effektusnak hála itt vagyok. Szokás szerint a Before és After Párbaj pillanatok jönnek, amik megszokott módon semmilyenek. Még a kurva kutya miatt is sikerül összeveszniük, azaz lehordani…..
Dr. Furifangosz 2014.05.06 16:10:40
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Kedves Dorothy!

Kérésének megfelelően küldöm a kommentszámok alakulásának („árfolyam”) grafikonját:

kepfeltoltes.hu/140506/kommentek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Csatorna mindig figyelemmel kísérte a hogyvolt-kommentelők tevékenységét, ezért áll rendelkezésünkre a mellékelt kimutatás. Tájékoztatom továbbá, hogy mindig igyekeztünk figyelembe venni az Önök rendkívül értékes javaslatait is.

Több kommentelő kéri, hogy ne Aurélió nyerje a VV6-ot. Ezt a kívánságot – sajnos – nem tudjuk teljesíteni.

Tisztelettel:

Dr. Furifángosz Viktória
jogtanácsos, RTL II
Lilu talpig feketében fogadja a népet A Héten Ami A Legjobb Dolog Ami A Villával Történhetett, de mondjuk ő már látta azt, ami mi csak most fogunk, így nem fair. Nem igazi babákat kapnak a nyomorultak odabent, ezt a döntést megsüvegelem, bár van egy olyan sejtésem, hogy pár év, és…..
Ahogy a VV-s szerkesztők, úgy én se köntörfalazok. Nagyon magasról indulunk. Iszonyat megelepetés, kapaszkodjunk meg: a balettos előadást Vikipédia, Pinki és Dzsóti triójának szavazta meg a vajszívű nézőközönség. A jutalom pedig a vártakkal ellentétben nem egy-egy videó…..
Dr. Furifangosz 2014.03.07 11:02:45
Kedves kommtársak! VV6 kommentszám-alakulás:

kepfeltoltes.hu/140307/kommentsz_m_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A nyilak a három párbajt jelzik.
Érdekes, hogy amikor Dávid kihívta Vikit, az több kommentet eredményezett, mint maga a párbaj.
Most is csak a párbaj előtti és utáni történések lesznek indokolatlanul hosszan kivesézve, de bízhatunk Ádám bullshit gyárában, hogy a mai adásért is érdemes volt felkelni. Reggel ébredeznek a konszolidált lakók. Ádám bátyám érdeklődik, hogy mi volt a fennforgás tárgya.…..
Dr. Furifangosz 2014.03.04 12:31:12
@ő-szinte:
Ne már! Milyen ember vagy te konkrétan? Nem izé, de igazándiból dikk: ez úgymond a keresztlányom zoknija. Úristen! Magadat adod te? Ez valóban egy egyéni játék, haggyámá, télleg!
Ez sem lesz egy túl hosszú, vagy változatos összefoglaló, hiszen a történésekben tulajdonképpen KokkIza, HerrÁdám, Traktoros, Pink és Viki vett részt, a többiek vagy csak végszavaztak, vagy nem mutatták őket egy-két kőművesdekoltázson kívül. És ha már itt tartunk: Bugyitlan…..
Dr. Furifangosz 2014.03.01 12:04:47
@én már a fény gyermeke vagyok:
De azt se fogod látni, annyira a paplan alatt lesz.
Nem is nagyon értem, miért szorgalmazzák annyira a szexet. Nem látványos. Ugyan mit láthattunk Sárlikék aktusából? Még úgy se sokat, hogy Debílió lekapta róluk a paplant.
Dr. Furifangosz 2014.03.01 13:53:59
@dare:
Most akkor a fütyköst kell fújatni, vagy a pömpölőt?
Nehogy összekeverjem!
Dr. Furifangosz 2014.03.01 14:46:16
@Wreath:
Ebbe a projektbe nem nagyon illeszkedett, hogy birkózásra uszította Kriszt, meg az új gyereket.
Ahogy elnézem őket, Krisz belepaszirozta volna a seggfejet a talajba, és akkor kizárják. Mi marad Vikinek?
Szerencsére - Zsolt segítségével - Krisz észrevette a veszélyt.
Kínkeservesen zajlik a második munkanap a villában. Báttya tételesen beszámol a kokirica ejtette sebeiről, mintha háborús veteránként nosztalgiázna a karcolásairól. Ettől függetlenül kemény gyerek ő, űzi, hajcsa a munkát, morzsolja a kukoricát becsülettel, mert nem akar éhen…..
Várakozásaimmal ellentétben nem ez volt a legjobb rész valaha. Még kell egy kis idő, amíg elfogy a lendület a munkából és a legnagyobb világfájdalmával fogják megkezdeni a műszakot a villalakók. Hiába Lilu szexi outfitje, a párducmintás felső meg a fél latex cicanaci és a…..
Dr. Furifangosz 2014.02.20 20:14:54
@Szentpeter:
Iza nem kapott ajándékot Krisztiántól, és megsértődött. Némiképp jogos.
Dr. Furifangosz 2014.02.20 20:19:24
@Szőrös,a szúrós:
Csak @hannamontanna: hurrogott le, senki más. (Ö is csak pillanatnyi elmezavarában.)
Dr. Furifangosz 2014.02.20 21:24:46
@hannamontanna:
Egy a jelszónk, tartós béke,
Állj közénk, és harcolj érte!
A mai adás elmulasztásával senki sem veszített semmit, csak a taktikázás ment végig. Jó, a paraszt gyerek és a városi királylány szerelmi története is folytatódott, tény. De még hogy. Iza ugye megbántotta, azaz lecsicskázta Traktoros Kriszt, meg mondott még mást is, de az már…..
Dr. Furifangosz 2014.02.14 10:25:34
@rives:
Itt pedig
www.polljunkie.com/poll/sswpyq/msodik-vv6-prbaj/view
már 400 vélemény alapján 60% van arra, hogy Viki menjen vissza.
Vissza is megy, azon forgatókönyv alapján, ahogy írtad, de a vvAttilává növesztésben nem hiszek. Még nincs eldöntve, ki nyerje meg.
Jézus a kereszten, na a mai összefoglaló elég krafotsra sikeredett. Lényegében továbbra sem történt semmi, csak annyi, hogy Debilió gerinctelen, fasszopó, dagadt kurvának nevezte Vikit, ami azért nem szép dolog. És mindezt miért? Mert Viki hozzányúlt a macikájához.  Ja, és még…..
Dr. Furifangosz 2014.02.13 15:49:23
@nosce:
És ha muszáj választanod?

Gondolj arra, hogy valamelyik szarfos mégis megnyeri.
Dr. Furifangosz 2014.02.13 15:53:27
@nosce:
Lekéstem.
Szóval Zsolt?
Dr. Furifangosz 2014.02.13 17:03:44
@CukIság:
A beteg valóságérzékelés. Kolozsvári Grandpierre Emil könyveiben van ez jól leírva (mint magyar tulajdonság).
Az van, hogy a 30. napra az agyhalottak úgy gondolták, megpróbálkoznak azzal, amivel oly sokan előttük a Való Világok történetében, és elkezdték játszani a VV-t. Hát bazdmeg, kés, olló, taktika, ostoba ember kezébe nem való. A nagyszerű terv egyébként annyi volt, hogy a…..
Dr. Furifangosz 2014.02.11 15:49:59
@Szentpeter:
Egy hülye is megnyerheti. De nem ő fogja, hanem egy élősdi, semmirekellő nagypofájú pozőr. Na, ki ilyen?
Dr. Furifangosz 2014.02.11 15:56:05
@CukIság:
És ezzel a műsorral közelebb juthat a magasabb szintű kifutókhoz.

(Ezért nem engedhet Krisztiánnak. Az a kapcsolat rontaná az esélyeit.)
Dr. Furifangosz 2014.02.11 15:58:25
@én már a fény gyermeke vagyok:
Zsóti nem elég nagypofájú...
Lilut már zsinórban másodjára fazonírozzák parókás Istenesnek, pedig jobban ál neki, ha nőnek öltöztetik. Mindegy, mint oly' sok mindenhez, ehhez sem értek. Az adás ugye két részből áll, az első óra a szokásos összefoglaló, a második meg a kiválasztásnak nevezett tetemre…..
Dr. Furifangosz 2014.02.10 13:47:28
@karev:
Éneklős szrságot én se szeretnék, bár a régi szériákban sokaknak tetszett. Bejöttek énekes celebek, és tanították őket, aztán nótaverseny.

De ahogy sogeking mondja (@sogeking: ), legyenek olyan ügyességi vetélkedők, ahol nem biztos, hogy az győz, akinek a legnagyobb arca van a villában. Pl. lány is legyőzhet fiút.

Legyenek, legyenek...De már úgy látom, hogy nem lesznek.
Dr. Furifangosz 2014.02.10 14:11:26
@sogeking:
Köszönöm. És akkor én döntök.
Reszkessetek, egerek!
Lilu hirdeti ma az igét a laza szettjében, amit mintha Istenes Bencének készítettek volna, gondolom én a pólót elnézve. Na nem mintha zavarná a hibátlan esztétikai érzékemet, csak eddig csajosabb outfithez voltak szoktatva szemeink. Csapjunk is bele. Ma Traktoros Krisz fog…..
Dr. Furifangosz 2014.02.09 08:50:21
@Haynau (Sons of Monarchy):
És ha Blájen, a fehér lovastengerész nem lenne, még itt se tartanánk.

Jan. 22-én csatlakozott, és febr. 8-ig 1732 hozzászólást produkált. Napi 96-os átlag.
Most hétvégén rajtam van a szopóálarc, hogy megírjam a Villa nagy történéseit. Aki nem bírja a szavak áradatát, annak alles zusammen itt van egy mondatban a lényeg: Krisztián sír, a többiek félnek. Na, de ahhoz, hogy idáig eljussunk kellett egy Titanic betétdal, több liter…..
Dr. Furifangosz 2014.02.08 11:50:16
@almirena:
Én meg így látom:

Az Iza-Krisztián kapcsolatból nem lehet semmi. Két olyan társadalmi osztályhoz tartoznak, amelyek között a falat – ma már – nem lehet áttörni.

Lehet, hogy Izának jól jönne akár egy kefélés, akár csak egy barát, aki hozzásegíti a minél tovább tartó bennmaradáshoz. A villa zárt világában akár el is fogadhatná Krisztiánt, de tudja, hogy ez mégsem zárt világ; a kintiek látják, és azok előtt ő se törheti át a falat.
Dr. Furifangosz 2014.02.08 12:38:21
@almirena: @never again:

Szerintem ma két társadalmi osztály van, a „gályázók” és a „lefölözők”. A gályázók közé tartozik a munkás, a paraszt, és az értelmiség nagyon nagy része. A lefölözők? Politikusok, a rendszerváltáskor meggazdagodott ügyeskedők, és a lefölözők igényeit kiszolgáló holdudvar, például a. modellek. Merthogy a partykra meg a divatbemutatókra nem a gályázók járnak, és nem is ők veszik meg azokat a ruhákat.

Gyengíti az elméletemet Izával kapcsolatban, hogy a felső társadalmi osztályhoz tartozás valóban megkövetel valamennyi végzettséget és anyagi státuszt.
Dr. Furifangosz 2014.02.08 13:11:44
@never again:

Igazad van, csak oda akar tartozni. De már ez is elég ahhoz, hogy ne kompromittálja magát egy tanyasi legénnyel.

(És még az is lehet, hogy Krisztián valóban puhapöcs, ahogy itt már említve volt.)

De kiszállok, mert ő-szinte felébredt, és ettől kezdve csak olo, meg köpködés, meg DDDDDDDDDDDDDDadogás.
Zsótinak erotikus álmai vannak, kérem szépen, meredt pöccsel ébred reggelente, és ami ebben tragédia, legalábbis Zsótinak, a kispesti Rómeónak és Dorkának, durcás, dacos, defektesen dedós, dekoncentrált de deflorált delnőjének, hogy Zsóti az álmában Pink Zsófit pocsíkolja…..
Dr. Furifangosz 2014.02.06 21:21:34
Irgalmatlanul idétlen, icipicit igazítanivaló ing - Istenes izgatottan igazodik imbecilis idiótáihoz, illetlenül incselkedik, implikál, inkriminál. Zsóti és Dorka kapcsolata eddig unalmas volt a házban, ahová az agy csak halni jár, de majd ma. Az ágyban bohóckodnak egymással, Zsóti…..
Dr. Furifangosz 2014.02.06 17:28:46
Túl vagyunk a csókok estéjén, a reggel azzal indul, hogy a zombik kimennek kajáért, és találnak egy műpókot amit a kedves szerkesztők rejtettek el a teszkóstejek közé mintegy véletlenül ugye, mert ők aztán kurvára nem tudhatják, hogy van bent egy arachnofóbiás játékos, ugye?…..
Dr. Furifangosz 2014.02.05 10:14:54
@Joey Tribbiani v1.1:
Igen, nem lehet szeretni senkit.
Meg utálni se rendesen, senkit. Itt nincs Olivér, a „zsigeri tahó” (© Hódos Hajnalka).
Talán ezért olyan unalmas az egész.
Dr. Furifangosz 2014.02.05 15:21:27
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

EZEK közül? Hát az, aki élősdi, semmirekellő nagypofájú pozőr, mint Alekosz vagy Attila voltak.

Ezek közül Debilió ilyen, és talán Geil Dávid, de ő még nem tudott kibontakozni.
Dr. Furifangosz 2014.02.05 16:03:23
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Árnyaltabb voltál, mint én, igazad van.

De akárhogy is, valaki EZEK közül fogja megnyerni. És akkor majd jöhet az utókalkuláció: egy új Alekosz született? És ez törvényszerű? Vagy eljutott valaki Attila szintjére? Ez pedig csak valami kivételes véletlen? Esetleg valamelyik lány nyeri? Még nagyobb véletlen?
Jájj, emberek! A tegnap beígért izgalmas adás sajnos a lakók jellegtelen balfaszkodásai miatt elmaradt. Vígasztaljon minket a tény, hogy Lilu ma kényelmes, játszós ruhában vezeti a műsort, ami jelen esetben egy zöld gátyó és egy piros flanelingre hajazó, tipik favágó felső…..
Dr. Furifangosz 2014.02.04 16:29:37
@Kardhal.0:
Már most kizárták. Megkettyintette Debiliót a lányok szeme láttára.
Ahogy azt már tegnap elöljáróban leírtam, a VV6 TÖRTÉNELMÉNEK (!!!) első kiszavazó show-jának hogyvoltozásával kimaxoltam az életcélom, innen már csak lefelé vezet az út. Ebben a végtelen eufóriában dagonyázva csapjunk is bele a lecsóba. Jön az est két ceremónia mestere,…..
Lilut kapjuk mára, szívderítő látvány a kis piros zakóban, az meg különösen fasza, hogy olyan gyorsan ledarálja a kötelező szarságokat az ingyenes vvappról, hogy nincs ideje az embernek még bosszankodni sem hogy már megint elmondják ezt a szart, nem tudom, hogy képes leszek-e…..
Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de…..
Dr. Furifangosz 2014.01.31 22:32:54
@CsigaBiga:
Én meg most kezdem jobb kedvvel nézni, nem kell látnom-hallanom azt az idiótát.
Istenmentes Bencének is kell dolgoznia a héten, így ma ő tolja a VV app Horst Fuchsot is megszégyenítő marketingelését. Ma sem lesz vicces az adás, ezt már előre borítékolhatjuk. Még mindig a kihívás hullámain lovagolunk, rendületlenül. Megnézzük, ahogy Simlis és a Szende…..
Dr. Furifangosz 2014.01.31 09:03:35
@ő-szinte:
Ráültél Debílió fejére?
Dr. Furifangosz 2014.01.31 18:13:41
Dr. Furifangosz 2014.01.31 19:48:31
@Mongyonle:
Ahogy forog körülötte a világ!
Már megint jól elhúzták az orrunk előtt a mézes madzagot. Tudva, hogy tegnap Szájmon irgalmatlanul lealjasodott és ebből egy képkockát se mutattak, csak azt, hogy a kretén barom fejbe verte magát mikroportjával, kicsit pipa vagyok. Senki sem tüsszentett be a perem alá, nem volt se…..
Dr. Furifangosz 2014.01.30 09:12:14
@ő-szinte:
Már alig DDDDDDDDDDDDDadogsz. Voltál orvosnál?