Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szőrös,a szúrós

0 bejegyzést írt és 240 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ezért nem lesz hogyvolt, csak később: Tegnap vót: Na, KokkIza intelligenciájáról eddig sem voltak illúzióink, de ez a videó mindent visz.  ..
Reggeli tornával nyitunk, amit Debil prezentál, ezt persze Zsóti full leszarja. Szomorú, de ez van. Debil megkapja a két danos villamesteri címet és elrendeli a rendet, hogy cipőbel hálószobába mászkálás nem lesz, ágyak be lesznek vetve, szekrények be lesznek csukva, vagy ő szögeli…..
Lilun rajta maradt a tegnapi bűrgatya, de legalább jól áll neki, a felsőt viszont lecserélte a sztájliszt, kúrással kezdünk, mondja, csak sokkal szofisztikáltabban: KokkIza és Traktoros szerelme a legmagasabb szintre emelkedett. Az előjáték érdekes, Traktoros faluból vizsgáztatja a…..
Kezdjük azzal, hogy aki az a villalkók nézeteltéréseinek békés rendezését Amerika kapitány támogatja-szlogent kitalálta, azt egy hétre bezárnám Vikivel és KokkIzával egy légtérbe. Lilu bűrgatyában és pólóban, leengedett hajjal és kaján vigyorral az arcán vezeti, ami tök…..
Szőrös,a szúrós 2014.04.04 23:06:13
Ez a mélypont. Több mint két hónap bezártság után, egymás unott pofáját nézni elég idegesítő lehet. Én már a sárgaházban lennék egy gumiszobában. A Reggeli kérdezz-felelek, kötelező meeting teljes káoszba csap át. Debilnek feltett két kérdés után senki nem néz a másik…..
Nem bírom! Nem bírom kivárni a villa következő paplan alatti heves, műkörömgyilkos handjobját. Szóval előre borítékolhatja mindenki, hogy slendrián módon fogom felskiccelni az eposzi ejakulációig vezető több szálon futó történéseket, mert amúgy ez az adás is a dögunalom…..
Szőrös,a szúrós 2014.03.28 10:48:53
@BALDÓVER ZALÁNKA: Nyugalom, fiam! Lelegezz melyen, menj le a pincebe!
Lilu ledobva a lezser eleganciát képviselő szettek rabláncait, most egy babakék – ez a szín a gyengém – egyberészes, combvillantó (de milyen comb, te jó ég, Rrrrrr ;) dresszben hirdeti a napi testámentumot. Ma kiválasztás van terítéken, szóval lesz megint kötelező…..
Szőrös,a szúrós 2014.03.27 19:28:30
Szőrös,a szúrós 2014.03.27 19:46:27
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Kezdjük, még mindig tetszel, te vagy nekem a nagy..olyan betü nincs is...
Az elöbb egy idegen laptoppal ismerkedtem...eredmény látszik..pedig dadogok angolul...
Szőrös,a szúrós 2014.03.27 19:54:17
@LittlePurple: Szia Bíborka, még picit dolgozok, aztán minden figyelmem tiétek.
Miről írjak?
Lilu celebrálja ezt a misét fekete-fehérben, és itt ragadom meg az alkalmat hogy elnézést kérjek a tegnap esti felszopó elmaradásáért, van az úgy, hogy a hogyvoltíró besokall, és összeesik, majd a műsorra felocsúdik, de két perc után sírógörcs rázza egész testében, és…..
Vége a hét szűk esztendőnek, mindenki bent húzza a lóbőrt (KokkIza esetében előbőrt) a hálóban, és Viki nem is boldog, mert Debil horkol, Traktoros meg piszkálgatja KokkIza peckét ‘turul, majd rákucorodik, és az ilyen manőver bezony hanggal jár, cuppogóval, nedvesen…..
Vasárnap reggel nettó 10 percig Pinki vinnyogását hallgatni nem egy leányálom. A hiszti tárgya, hogy nylonzacskóból kell öltözködnie csórikámnak. Ezt tetőzi, hogy a délutáni beuty sleep közben betévedt a nyugiba egy mutáns légy, amit Krisz csap le és a tetem pont Pinki…..
Sok mindent tartogat számunkra a mai hogyvolt. Nem is fukarkodok a karakterekkel, lehet dagonyázni bőséggel a mesés villatörténésekben. Puszi! Az egész ott kezdődött, hogy debilék sikerrel átbútoroztak a villába, ugye, és már a tegnapi büntijüket is rég maguk mögött tudják,…..
Szőrös,a szúrós 2014.03.21 22:59:53
@Mók_Ica: Annak is van pornó-változata???
Szőrös,a szúrós 2014.03.21 23:06:25
@Mók_Ica: Nagyon jól csinálod...ne hagyd abba...ááá.....ááá
Jaaajjj a bánatos lőcsbe hát! A Copacabana buli best of jeleneteivel nyitunk. Viki módszeresen többször jár vizelni, hogy rápislanthasson a szerelmes párra, hogy Iza és Krisz tényleg a zuhanyban szárazbaszik-e. Igen. Nehéz megállni az ujjazásnál, beszélik meg a kertben, bár ebből…..
Kellett nekem tegnap ugatni, mint egy traktoros kutyának, hogy nem történik semmi, a 66. részre megemberelték magukat a készítők. A gimnazista wannabe menőcsávónak öltözött Istenes ugyan a frászt hozta rám a felkonfban, amikor izgalmas párbajról mesélt, mert ha azt szarul látja,…..
Szőrös,a szúrós 2014.03.18 19:55:46
@kacagó görlice: Tanga orkánsebességgel lefújva.
Kérek linket a webkamcsihoz!DDD
Szőrös,a szúrós 2014.03.18 20:31:34
Na, ez nem lett egy jó összefoglaló. Sőt, kifejezetten tré lett, és nemcsak azért, mert istenigazából SEMMI nem történt benne, hanem mert kibaszottul lehangolta a nézőt, márpedig ez egy szórakoztató tartalom. Ráadásul ez a skizó összefoglalók egyike, amiben egy olyan játékost…..
Szőrös,a szúrós 2014.03.18 19:34:29
@Dr. Lilu: Az másik gyalogút, majd megmászom. Bátran előre, ne keverd jézuskát a géppuskával!
Nos, lement az a párbaj, aminek kimenetelét még Cerka ikertestvére is sejtette legbelül, mert hát ugye ő meg a haverjai hiába nyomtak egyet az igyenesvalóvilágalkalmazáson, ha a VV6 többi nézője meg Debilre tette a jelet. És igen, ez volt az a párbaj, amikor szerintem is csalt az…..
A párbaj előtti napok pont olyan izgalmasok, mint amilyennek elképzeljük őket, de hát mi az istent lehetne az egyre jobban lepukkanó villában, mint veszekedni, dögleni, egymás bugyijában matatni és helikopterezni, esetleg foltnélküli sonkáét majszolgatni vagy dikkelni. KokkIza…..
Na az van ugye, hogy megvan a párbaj két résztvevője, Cerka és Debil, előbbit az agyatlan, és Debilre rettentően haragudó Pink, és a szart csakazért is kavaró Viki támogat - a kampánystáb első, a nyugiban tartott hivatalos ülésén pedig menten el is hangzik a nap tételmondata,…..
Szőrös,a szúrós 2014.03.15 15:58:48
@Szőrös,a szúrós: Én is. Megbékéltem magammal, kitőrt a világbéke....
hoppá, nem is annyira...elfogyott a söröm...tragédia...

(felvonás vége, rongyos függöny)
Szőrös,a szúrós 2014.03.15 17:09:30
@Akármi Áron: A palánták Manci ángyónál vannak nem nálam, de úgyse lett volna idôm, mivel életveszélyen megnőtt a vérszint az alkoholomban, emiatt kimentem a sarki krimcsibe egy kis intenzív terápiára. Szakavatott segítséget nyújtanak, szükség esetén akár intravénásan is.
Essünk neki! A Felező Silent Partyn vidám villogós baszoknak megörülő, fényes rudakkal és poharakkal hadonászó, fejhallgatóban bulikázó lakókat láthatunk. A lényeg most is az, hogy Ádám jócskán többet ivott a kelleténél, amitől a többiek teljesen megbotránkoznak, mert az…..
Mindenki dobjon el mindent!!! Gyúrós Báttya for Prezident beszél a testépítésről. A Priceless termék ezen a linken elérhető. Közérdekű rovatunkat olvasták. Ma Ádám kimondja a nevet! Végre megtudjuk kivel megy párbajozni. Jaj, de várom már azt a pillanatot. De ezen túl még…..
Szőrös,a szúrós 2014.03.13 20:00:46
@Akármi Áron: Hihi...persze...én a másik kerítésre könyökölve vártam a csirákat...DDD
TRAGICOMICS Aurelio hisztis 2014.03.12 18:00:00
Plüssmaci vagy halál. ..
Szőrös,a szúrós 2014.03.13 17:49:08
;-)
Az onót könnyező VV-fiú című olajfestmény Yo People! Hatalmas drámával nyitunk, amitől még Lilu is óvva int. Mivel Debilnek már eléggé tele van a zsákja, nagyon kiakad, amikor Teó sokadjára is kitolat a baszásból. A probléma nem itt van, hanem az elvekkel, hogy elméletileg…..
Az óriási bankettel indítunk. Lilu – tengerből kijövő bikinis Bond-lányokat megszégyenítő szépségével és  szolid, de elegáns napi szettjében, igéző tekintettel – beharangozza a félelmetes szövetséget, ami Vikipédia, Dzsóti és Debil között köttetik meg a buli hevében.…..