Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hammer_steve (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Charlie angyalai 2015.01.10 19:22:40
A lőporfüst elülte után neki lehet állni elemezgetni - persze az önkéntes mérvadók, mindent tudók és bolondok ezt már akkor elkezdték, amikor a két gyilkos még éppen csak kilépett a kétes színvonalú hecclap szerkesztőségéből, a jól végzett munka tudatával. Mivel a CH…..
Alig egy hete alakult meg az új „ukrán” (az idézőjel indokoltságáról alább) kormány, Arszenyij Jacenyuk miniszterelnök tegnap bejelentette: a lakossági energiaárakat a piaci szintre kell emelni. A parlament 1200 állami vállalat privatizációjára is javaslatot tett. Hogy az év…..
Jobbegyenes Minta-példa 2014.12.08 18:04:07
Az ország ép eszét még megőrző részével egyetemben én is azt hittem, hogy Kocsis Máté pár nappal ezelőtti agymenése a kötelező drogtesztről csak egy kemény másnap, vagy egy emberes péntek esti pálinkázás terméke. Nem is írtam róla, elvégre lovagiatlan dolog valakit olyan…..
hammer_steve (törölt) 2014.12.08 18:42:00
Szeretem olvasgatni a Jobbegyenest, de ezzel most kiposztoltátok a blogotok minden idők leggyengébb bejegyzését.

"attól, hogy valami helytelen, és még törvénybe is ütközik, nem jelenti azt, hogy kivétel nélkül valamennyi állampolgárt potenciális elkövetőként kell kezelni [jah, 2 évesen engem is marhára idegesített, h potenciális kanyaró-terjesztőnek néztek és kötelezően kaptam a szúrást]. Egyrészt mert minden létező szakember szerint nem vezet eredményre [vajon kik azok a minden létező szakemberek?], másrészt mert mindannyiunkat elidegenít a saját államunktól [naná, pl. a fenti szúrás engem is elidegenített az államunktól]. Ha úgy tetszik, a hazánktól. Lopni is bűncselekmény, de nem lehet ellene úgy küzdeni, hogy félévente egyszer házkutatást tartanak minden családnál [itt most a bullshitgenerátor kiütötte a plafont, rápakoltátok a csizmát az asztalra]."

Ezzel az agyatlan populizmusgyűjteménnyel bármelyik politikussal versenyképesek vagytok. Kicsit azt érzem, hogy - mint a bloggerek 75%-a - annyira függetlenek akartok lenni a politikától, hogy átestek a ló túloldalára. A félévi házkutatásoknak rohadtul nincs köze a vérvételhez, mert a házkutatások során a privát szférádat vizsgálnák, míg egy vérvétel közügy, amikor betépve emberkedsz a családodban/villamoson, s akkor is, amikor egy autóbalesethez éppen a te, igen ritka vércsoportod szükséges. "It's prevention, stupid!" - ahogy mondanák a haverok egy kontinenssel odébb.

Aztán TASZ nehogymár mérvadó tudjon lenni bármilyen drogkérdésben, ők ti. világ életükben a drogliberalizáció élharcosai voltak. Másodszor Zacher nyilatkozatát tökre félreértettétek, ugyanis nem azt mondta, hogy felesleges a szabályozás, hanem hogy jelenlegi jogszabályi és infrastrukturális helyzetben nem feltétlenül célravezető. Ez már vitaalap, igen, de az, hogy ennyi erővel házkutatást is tarthatnának...

Azt az "elvileges" bekezdést pedig ti magatok is csak akkor vehetitek komolyan, ha nem mentek orvoshoz és nem vesztek csipszet, mert fogvizsgálat után csak elvileg kapod a saját leleteidet, meg csak elvileg paprikás, de lehet, hogy valójában hagymás.
Jobbegyenes Menjetek a francba! 2014.12.15 19:11:20
Diszklémer: ez egy nagyon dühös, néhol trágár poszt lesz. Aki nem szereti az ilyesmit, ne olvassa tovább. Nem, vagy csak nagyon ritkán szoktam ilyet írni. Most írok. Mert kurvára elegem van. A mai nap döbbenetesen tömény esszenciája volt a hazai politika rothadtságának,…..
Azt, hogy egy annyira művelt, világlátott embernek, mint Kovács Béla egyszer sem jut eszébe, hogy azért a sok megnyílt ajtóért cserébe, amelyeket „orosz kapcsolatainak” köszönhet, előbb-utóbb kérnek majd valamit az elvtársak – nos, ezt a legjobb jóindulattal is nehéz…..
hammer_steve (törölt) 2014.09.23 18:24:19
@Nemzetstratégia: így lehet egy kicsit köpködni a magyart. az nem rasszizmus, hanem szólásszabadság.
hammer_steve (törölt) 2014.09.24 16:05:52
@tesz-vesz: az egész index-cikk arról szól, h miért hazaáruló Kovács Béla. vagyis miért kém. a kettő ugyanaz.
hammer_steve (törölt) 2014.09.24 16:07:34
Noha Vona Gábort biztosan újra elnöknek választják, a Jobbik hatfős elnöksége jelentős változásokon eshet át a párt szombati tisztújító kongresszusán. A Jobbegyenes blog úgy értesült, sokan új arcoktól remélik a nemzeti radikális párt elnökségének hatékonyabb…..
hammer_steve (törölt) 2014.06.17 22:13:35
@Horst Wessely: az a gond, hogy ezzel a borzalmas stílussal határozatlannak tűnik, függetlenül attól, h mosolyog-e vagy sem.

@doggfather: OV soha, de SOHA nem üzente azt egy fideszesnek (de akárkinek sem...), h "most nincs rád időm, mert megyek focizni". ha egy vezető politikus egy fórum után nem beszélget az emberekkel, nem megismerni akarja az életüket, gondjaikat, kérdéseiket, hanem elmegy focizni, az nagy gáz. (Volt a fórum végén kérdezz-felelek, azonban a focira semmilyen körülmények között nem hivatkozhat egy politikus, mint olyan dologra, ami fontosabb a szimpatizánsainál.)

Nem akarom bántani Gábort, de kommunikálni meg kell tanulnia, mert le van maradva.
hammer_steve (törölt) 2014.06.18 15:50:46
@doggfather: gúnyos vagy, de gondolom te is érzed a különbséget aközött, h vki felmegy a színpadra, majd lejön, miközben senkit nem engednek hozzá, vagy pedig kötetlenül beszélget a szimpatizánsaival.

@Giskard07: ki(k)re gondolsz?
Jobbegyenes Circus Marximus 2014.01.20 18:23:52
Hihetetlen, de a választási kampány startja után jó két-három héttel egy egész napon át tudta uralni a nyilvánosságot a Közgáz aulájában terpeszkedő Marx-szobor ügye. Maga az ügy pitiáner dolog lenne – ha nem tükrözné olyan fájdalmasan a magyar közélet szellemi és…..