Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pál utcai fiú

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alimento Paleolit áltanulmány 2016.08.06 15:57:15
Rendszeresen járom a PubMed örök vadászmezőit értékes tartalmakra vadászgatva. Éppen a paleolit étrend terén fellelhető újdonságok után keresgettem - régi álmom ugyanis, hogy egyszer találok egy tisztességesen kivitelezett étrendi vizsgálatot. De úgy tűnik az álom marad álom, sőt, egy ismételten…..
pál utcai fiú 2016.08.18 14:49:44
@fordulo_bogyo: Tök jó, hogy most te sértődsz meg, holott te vetted azonnal támadásnak, amit írok, úgy hogy fel sem fogtad a lényegét. Nem először kötsz bele másokba, azt is látom. Apám ilyen: megöregedett, unatkozik, kincs kivel okosnak lenni, anyám már nem hallgatja végig, és minden lehetőséget megragad, hogy fölényeskedhessen. Addig provokál, amíg ki nem sajtol belőlem valamit, amire lecsap, és diadalmasan kiigazít. Egy rosszul használt szó, rag, akármi.
Jól sejtem, hogy férfi vagy és nem fiatal?
A logikád nem stimmel.
Azt sem értem, ki ellen érvelsz itt. Miért gondolod, hogy én a paleóról beszélek? Szénhidrátcsökkentésről írtam. Nem kell a paleó ellen hadakoznod meg fokhagymáznod, füstölnöd. Az erről szóló kommentekből sehogy nem tudod levezetni, hogy "rajta vagyok kapva", ne tudnám, mi vana kenyérben. Búzaisztet, kenyeret nem ettek (mert glutén), az egyszerű cukrok helyett ettek összetett szénhidrátokat. Ne gyűrd tovább.
Szendi Gábor oldalát mindig érdemes felkeresni, ha furcsaságokat szeretnénk olvasni. Lauren Geertsen: 10 ok, amiért sosem leszek vegán írásában azért érdemes elmélyedni, mert látszólag egy jól megszerkesztett, tételes érvelésre épülő kis írásról van szó. A felszín mögé nézve azonban egészen mást…..
Azt, hogy miért szexelnek a férfiak, igazából senki se akarja tudni. Merthogy róluk az a hiedelem alakult ki az idők során, hogy nekik ehhez nem kell külön motiváció. Mert hajtja őket a vérük, mondták a régiek, mert magas a tesztoszteronszintjük, mondják a maiak, mert csak... El…..
pál utcai fiú 2015.12.29 12:44:55
@Liza Liza: megdöbbentő ez a kegyosztó viselkedésed. másokat használsz arra, hogy a saját megbánt viszonyaidat és a "megtérésedet" igazold. ne legyen öröme másnak se, ha neked nincs, ugye? elárulom neked, sem a házasságok, sem az emberek nem egyformák. olvasol és bőszen kommentelsz egy blogot, amely deklaráltan promiszkuis nők fóruma. vajon miért van erre szükséged?
elkezdtél tábort képezni, a nőket helyes és helytelen csoportba osztani. mintha kétféle volna a nők viselkedése. mintha te meg tudnád kommentekből ítélni. mintha létezne helyes, egyáltalán. akiket megítélsz, nem ítéltek meg téged. pedig provokálod őket.
a nagy felismerésed persze neked is akkor született, amikor már túlvoltál a vonzerőd csúcsán... semmiféle rendbehozás nem lesz a te házasságodban sem, csak beletörődés, szőnyeg alá söprés, moralizálás mások rovására, és persze megöregedés, ami az egész folyamat ihletője. ha igazi és őszinte lenne, és a férjed is akarná, nem szorulnál arra, hogy napi sok órában mások fölött ítélkezz.
annyira irritáló, amit itt csinálsz, hogy én is ítélkeztem.