Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogotazoo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2018-as filmfesztivál nem csak a vászonra vitt alkotások miatt kerül a középpontba, hanem a vörös szőnyegre lépő sztárok, és azok szettjei miatt. Ide mindenki a legszebb, legjobb és legcsinosabb formáját hozza minden évben. Idén is gyönyörű oufiteket láthattunk egy-két pucér ruhás szettel…..
  Manapság nagyon divatos a terrorról és annak hatásairól beszélni, a terrorizmus minden formája elleni fellépést követelni, és a terrort hangosan kiabálva elítélni. Ami rendben is van, de van egy pont, ahol mindenki gyorsan bekussol: mikor a szexuális terrorizmus propagandájához érünk, amit…..
Az utóbbi időben a magyar feminista mozgalmak különböző résztvevői között kiélesedett a diskurzus a transzpolitikák kérdése kapcsán. A vita affektíven terheltté és sok esetben sajnos személyeskedővé vált. Mindehhez, azt gondolom, nagyban hozzájárult az egyébként alapvetően…..
Bogotazoo 2017.02.06 19:53:23
Bogotazoo 2017.02.07 12:32:35
@Bogotazoo: Teljesen megértetem a transzfeminizmus és radikális feminizmus közötti különbséget. nagyon klassz írás, tényleg reveláltam.Köszönöm!
Sok művész próbált már így vagy úgy feljutni a COOL LIST HUNGARY-re, de odáig még senki sem merészkedett, mint Orsolya, aki kimondta: "Nem hozok létre semmilyen képet vagy tárgyat." Legyen szó neoliberális szubjektifikációról, hipszter szexizmusról vagy dekúlstruált…..
  Friss hír érkezett látszólag a genderharc frontjáról:   Az amszterdami városvezetés betiltaná és rendőrségi ügyként kezelné a nők utáni füttyögést. Nem kezelnék enyhén ezt a bűntényt, három hónap börtön járna érte.   Jönnek is a reakciók a genderharc koreográfiája szerint. Van aki örül, hogy…..
Bemutatjuk a húsz leggyakoribb tévhitet, amit a vallásos emberek hajlamosak hinni az ateistákról és az ateizmusról. Míg ez a cikk főleg keresztényeknek szól, bármely vallás követőjének hasznos olvasmány lehet, aki nem teljesen érti az ateizmust és esetleg néhány hibás…..
Bogotazoo 2015.03.29 12:21:54
@Brendel Mátyás: talán nem minden ateista vár túlszofisztikált magyarázatot, ezek a hétköznapi érvek megfelelőnek látszanak
Stimmelésnek (stimming) azt nevezzük, amikor az autizmussal vagy Asperger-szindrómával élő ember valamilyen ismétlődő ingernek teszi ki magát. Legismertebb fajtái a hintázás (rokkolás) és a repkedés, de kevésbé feltűnő formái is előfordulhatnak – olyanok, mint a fel-alá…..
Bogotazoo 2014.02.03 11:18:16
@eszabados: ez egy kényszerbetegség, trichotillomania a neve.
Az Asperger-szindróma diagnózisát követően az anyák részéről a leggyakoribb érzés – a megkönnyebbülés. (Persze csak a szükséges gyászmunka elvégzése után). Én magam is gyakran kaptam édesanyáktól olyan visszajelzéseket, hogy „jaj, de jó, hogy végre kiderült, hogy nem…..