Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morfium Kálmán

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szegedi Mars téri piac biztonságára a Tiger Security emberei vigyáznak. Vigyáznak arra is, hogy az ellenzéki aláírásgyűjtők ne zavarják a piacozók nyugalmát. Először nem akarták engedni, hogy a 4K! önkéntesei a bejárattól 10 méterre standolhassanak, hanem még messzebb…..
Morfium Kálmán 2014.03.01 00:00:18
@Zollii: Azzal, hogy néhány százalékkal többet adózol az átlagosnál picit magasabb jövedelmeddel, a magyarok 85%-án segíthetnél. Ha erre nem vagy hajlandó, vegyél fel más állampolgárságot!
Új Pszichoaktív Blog Damiana 2014.02.02 21:41:09
A damiana egy érdekes és különleges herba. Elszívni és meginni lehet. Elszívva nullásba vagy dohánnyal alig érezhető euforizáló. Íze valakinek bejön, valakinek nem, de a füstje karcol, magában szívni elég durva vállalkozás, ráadásul dohány nélkül nehezen is ég. Akkor…..
Új Pszichoaktív Blog Rush Poppers 2014.01.19 14:33:28
A Rush valójában egy márka, a termék neve "poppers", de a továbbiakban Rush-nak fogom hívni, mert jobban hangzik. Ez egy 10ml-es üvegben árusított folyadék, amit inhalálni kell. (Meginni veszélyes, akár halálos!) Beszerezhető interneten vagy szex-shopokban. Miért? Mert a melegek…..
Nos, kratomügyi kutatásaim két új élménnyel szolgáltak:1: Szedáció, ami nem a már általam ismert "túlszedtem a kratomot, menjen már ki belőlem" típusú, hanem a "húha, ez aztán jól letompított, zsong a fejem, itt ez a jó kis kanapé, nem kéne innen…..
Új Pszichoaktív Blog Kóladió 2014.01.13 23:17:29
Én nem bírom a kávét, viszont ha ébren akarok maradni, muszáj kitalálni valamit. Tökéletes választás a kóladió. Egy adag 3-6g ebből a kifejezetten olcsó herbából. Az íze pocsék: sokszor ittam már vízzel, de legszívesebben visszajönne minden korty után. Aki teheti, vegyen…..
Új Pszichoaktív Blog A régi blog 2014.01.13 22:54:29
Pszichoaktív Blog Minden tiszteletem az övék. Eddig senki sem képviselte a legális drogokat Magyarországon. Elindult valami, és én beszállok a játékba. Nektek segítek ezzel, hogy esténként (otthon, buliban) jobban érezzétek magatokat.A régi Pszichoaktív Blog megvan…..