Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boszor

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatösszefoglaló blogunk egyedül van, mint Jack Bauer, amikor a világot kell megmenteni, és szarul érzi magát. Azt találtuk ki, hogy megkeressük testvérblogjainkat, legyenek azok angol nyelvűek (Television Without Pity), magyarok, vagy bármilyen más nyelven írottak. A kedves…..
boszor 2011.07.14 15:57:57
Találtam nektek két román oldalt:

serialetari.com/ - ők review-nak hívják a hogyvoltot. Amúgy meglepően komoly oldal, kevésbé viccesek, de részletesek a hogyvoltok.

www.tvblog.ro/ - itt is vannak hogyvoltok, de kisebb a műgond.
A rovat kedvéért kicsit csalok, mert ezen az órán nem mostanában voltam, hanem tavaly - mi más apropóból, mint leánybúcsún -, a helyszín pedig a közismert expornós rúdtáncos celebünk táncstúdiója. Rendes hagyományos módon a földön maradtunk két (esetenként egy) lábbal,…..
Hello Tibi! Egy írást küldenék a modoros joghallgatókról - ha tetszik, kérlek posztold! Üdv, Tiziano Mindennapos szociológiai túra egy budapesti jogi egyetemre járni. Mivel ezek a felsőoktatási intézmények sokféle embertípust szippantanak magukba, gyönyörűen reprezentálják…..
Tencike blog Emlékek völgye 2010.05.25 15:24:00
         Elsírtam magam. Csak úgy hirtelen eleredtek a könnyeim. Szégyelltem magam, de szerencsém volt. Kevesen voltak a vonaton. Tele volt a fejem gondolatokkal és emlékekkel. Próbálkoztam helyrerakni őket. Kérdéseket tettem fel magamnak, olyan kérdéseket…..
boszor 2010.05.25 15:33:45
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
Az Axe csak nem fér a nadrágjába. Újra és újra előrukkolnak valamivel, amivel megmozgathatják a fiúk khm... fantáziáját. Itt a tavasz, a lányok ledobják magukról a téli göncöket és kilókat, mindenki vetkőzni kezd. Ha meg már úgyis lendületben vannak, miért ne…..
ágy - asztal - tv Elbetonosodás 2010.02.13 10:47:00
Share | A lakberendezésben is, akár a divatban, jönnek-mennek a trendek: előfordul, hogy amit pár éve még mindenki hájpolt, mára kissé ciki lett...avagy fodítva, olyan anyagok, textúrák kerülhetnek a nyitottabb szemléletű megrendelők otthonaiba, amiről régebben…..
Egy percig sem gondoltam életemben, hogy ez ember kizárólagos dolga a szaporodás lenne. Hiszek abban, hogy vannak olyan emberek, akiknek egyáltalán nem dobott család-alapítást a gép, akár lelki, akár testi okok miatt alakul így. Nekik más feladatuk van a Földön, ami nem feltétlen…..
Az indavideón leltünk erre a macskára, aki a leírás szerint "mindennél jobban élvezi, ha vakargatják a hátsóját". Nekünk viszont van egy olyan halvány emlékünk, hogy a macskák nem kifejezetten szeretik, ha a farkuk fölötti részt vakargatják. Önök szerint örömében…..
 Egy beszélgetés alkalmával valaki azt ajánlotta, ha már ugy is ilyen frankó álmaim vannak miért nem osztom meg a blogolvasókkal? Gondolkodtam kicsit a dolgon, és eldöntöttem nem leszek rest és leírom két nagyon érdekes álmom.Kezdem is az elsővel. Valamelyik nap álmodtam a…..
Olvasónk szeptember óta munka nélkül tengődik és hiába adja be hetente 10-15 helyre önéletrajzát, nem sikerül állást találnia. Olvasgatom ezt a blogot, és nem tudom eldönteni, hogy szerencsés vagyok-e vagy szerencsétlen. Július óta keresek munkát, szeptember óta vagyok…..
Ideje újrakezdeni a nap kötött pályás képe sorozatot, mert az utóbbi időben háromszor is jártam Erdélyben, rengeteg érdekes vonatos, városi közlekedéses (meg persze általános turistás) megfigyelni valót láttam, fotóztam. A román vasút (nevezzük úgy, ahogy általában a…..
Levélírónk segítségével bepillantást nyerhetünk az alapítványi iskolák fizetési szokásaiba, szomorúan konstatálva, hogy még a közalkalmazottak által is szerénynek gondolt juttatások és illetmények nélkül végeznek gyakran sokkal több munkát, mint  a törvényben…..
Olyan babaszobát találtam, amely bár egy kisfiú birodalma, nem érzem nemhez kötöttnek, kislánynak is el tudom képzelni. A színválasztás szerintem remek, bátor és jól eltalált a zöldeskékek-narancssárga-csokoládébarna hármasa, kiegészítve és ellensúlyozva a semleges…..
Azok után, hogy úgy általában Suri Cruise-t szokták a világ legjobban öltözött gyerekének nevezni - ami egyébként nem igaz, csak a lányom nem kap elég nagy nyilvánosságot -, már nem is csodálkoztam rajta, hogy olykor az anyja őrült cuccokat aggat a gyerekre. Vagy legalábbis…..
Aki unta a focit meg az esküvőket, az kap japánokat - bár ÁSÉS barátaink már megemlékeztek róluk a maguk sajátságos stílusukban, hogy tartsák meg jó szokásukat. Köszönet jár tomcseenak (modoros becenév?), aki szerintem sokakhoz hasonlóan egy önismereti tréning keretében adta…..
Egész egyszerűen elképesztő ez a szervezet. Engem alapvetően nem foglalkoztat az, ki eszik húst és ki tartóztatja meg magát ettől. Akinek jólesik, az felőlem lehet vegetáriánus, és még azt se bánom, ha kéretlenül elmagyarázza nekem, miért is jobb így élni. Nincs ezzel semmi…..