Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boszor

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatösszefoglaló blogunk egyedül van, mint Jack Bauer, amikor a világot kell megmenteni, és szarul érzi magát. Azt találtuk ki, hogy megkeressük testvérblogjainkat, legyenek azok angol nyelvűek (Television Without Pity), magyarok, vagy bármilyen más nyelven írottak. A kedves…..
boszor 2011.07.14 15:57:57
Találtam nektek két román oldalt:

serialetari.com/ - ők review-nak hívják a hogyvoltot. Amúgy meglepően komoly oldal, kevésbé viccesek, de részletesek a hogyvoltok.

www.tvblog.ro/ - itt is vannak hogyvoltok, de kisebb a műgond.
C+Elizabeth Gilbert: Eat, pray, love - Ízek, imák, szerelmek, Ulpius-ház Kiadó, 2010, 464. oldal, ford: Balázs Laura Ami Bridget Jonesnak a Chaka Khan és a vodka, ami Carrie Bradshawnak a Cosmopolitan és a Manolo Blahnik cipők, az Elizabeth Gilbertnek a spiritualitás, a jóga és a…..
A rovat kedvéért kicsit csalok, mert ezen az órán nem mostanában voltam, hanem tavaly - mi más apropóból, mint leánybúcsún -, a helyszín pedig a közismert expornós rúdtáncos celebünk táncstúdiója. Rendes hagyományos módon a földön maradtunk két (esetenként egy) lábbal,…..
Hello Tibi! Egy írást küldenék a modoros joghallgatókról - ha tetszik, kérlek posztold! Üdv, Tiziano Mindennapos szociológiai túra egy budapesti jogi egyetemre járni. Mivel ezek a felsőoktatási intézmények sokféle embertípust szippantanak magukba, gyönyörűen reprezentálják…..
Tencike blog Emlékek völgye 2010.05.25 15:24:00
         Elsírtam magam. Csak úgy hirtelen eleredtek a könnyeim. Szégyelltem magam, de szerencsém volt. Kevesen voltak a vonaton. Tele volt a fejem gondolatokkal és emlékekkel. Próbálkoztam helyrerakni őket. Kérdéseket tettem fel magamnak, olyan kérdéseket…..
boszor 2010.05.25 15:33:45
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
Az Axe csak nem fér a nadrágjába. Újra és újra előrukkolnak valamivel, amivel megmozgathatják a fiúk khm... fantáziáját. Itt a tavasz, a lányok ledobják magukról a téli göncöket és kilókat, mindenki vetkőzni kezd. Ha meg már úgyis lendületben vannak, miért ne…..
ágy - asztal - tv Elbetonosodás 2010.02.13 10:47:00
Share | A lakberendezésben is, akár a divatban, jönnek-mennek a trendek: előfordul, hogy amit pár éve még mindenki hájpolt, mára kissé ciki lett...avagy fodítva, olyan anyagok, textúrák kerülhetnek a nyitottabb szemléletű megrendelők otthonaiba, amiről régebben…..
Egy percig sem gondoltam életemben, hogy ez ember kizárólagos dolga a szaporodás lenne. Hiszek abban, hogy vannak olyan emberek, akiknek egyáltalán nem dobott család-alapítást a gép, akár lelki, akár testi okok miatt alakul így. Nekik más feladatuk van a Földön, ami nem feltétlen…..
Hipotézisem szerint Carlo Collodi (leánykori nevén Carlo Lorenzini) mélyen hitt két dologban. Az egyik az volt, hogy a fennálló társadalmi rend magvait a felnövekvő generáció agyába kell ültetni, a másik, hogy ezt a legcélravezetőbb a büntetés módszerével tenni. Intelligens…..
Az indavideón leltünk erre a macskára, aki a leírás szerint "mindennél jobban élvezi, ha vakargatják a hátsóját". Nekünk viszont van egy olyan halvány emlékünk, hogy a macskák nem kifejezetten szeretik, ha a farkuk fölötti részt vakargatják. Önök szerint örömében…..
Azt eddig is tudtuk, hogy a gyakorlatilag teljes elvonultságban élő J. D. Salinger nem a kedvességéről híres, de az alább olvasható 1957-es levél akkor is lenyűgöző. Figyeljük meg, milyen nagyvonalúan, már-már bicskanyitogató pökhendiséggel, és mégis iszonyú szimpatikusan…..
 Egy beszélgetés alkalmával valaki azt ajánlotta, ha már ugy is ilyen frankó álmaim vannak miért nem osztom meg a blogolvasókkal? Gondolkodtam kicsit a dolgon, és eldöntöttem nem leszek rest és leírom két nagyon érdekes álmom.Kezdem is az elsővel. Valamelyik nap álmodtam a…..
Olvasónk szeptember óta munka nélkül tengődik és hiába adja be hetente 10-15 helyre önéletrajzát, nem sikerül állást találnia. Olvasgatom ezt a blogot, és nem tudom eldönteni, hogy szerencsés vagyok-e vagy szerencsétlen. Július óta keresek munkát, szeptember óta vagyok…..
Ideje újrakezdeni a nap kötött pályás képe sorozatot, mert az utóbbi időben háromszor is jártam Erdélyben, rengeteg érdekes vonatos, városi közlekedéses (meg persze általános turistás) megfigyelni valót láttam, fotóztam. A román vasút (nevezzük úgy, ahogy általában a…..
Levélírónk segítségével bepillantást nyerhetünk az alapítványi iskolák fizetési szokásaiba, szomorúan konstatálva, hogy még a közalkalmazottak által is szerénynek gondolt juttatások és illetmények nélkül végeznek gyakran sokkal több munkát, mint  a törvényben…..
Olyan babaszobát találtam, amely bár egy kisfiú birodalma, nem érzem nemhez kötöttnek, kislánynak is el tudom képzelni. A színválasztás szerintem remek, bátor és jól eltalált a zöldeskékek-narancssárga-csokoládébarna hármasa, kiegészítve és ellensúlyozva a semleges…..