Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyorkizsuzsa

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy Nándor Pest megye 5. választókerületében indul a 4K! egyéni képviselőjelöltjeként. A körzetbe tartozó települések: Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Őrbottyán, Veresegyháza. Tisztelt Képviselőjelölt társam! Az elmúlt napokban sikerült…..
Puzsér Róbert az Örs vezér terén írta alá a 4K! ajánlóívét. A történelmi jelentőségű tettet egy üveg borral tette ünnepivé. A bal kezében lévő gyanús tárgyról elképzelésünk sincs, hogy mi lehet ;) ..
Ha egyetlen kampányvideó van, amit április 6-ig megnézel, akkor ez legyen az. ..
Van kire szavazni Filmet forgatunk 2014.02.26 16:22:00
Tegnap éjszakába nyúló forgatásunkon új kisfilmünket vettük fel. A végeredményt hamarosan láthatjátok YouTubeon!  ..
Dunakeszi. A 4K! önkéntesei minden energiájukat bedobva gyűjtenek, hogy meglegyen az 500 aláírásunk, mikor egy öregúr odalép hozzájuk. - Jó napot kívánok, a 4K! - Negyedik Köztársaság Pártnak gyűjtünk ajánló aláírásokat, hogy el tudjunk indulni a választáson.- Dehogy…..
gyorkizsuzsa 2014.02.25 16:58:11
@Lutetia: Ha úgy gondolod, hogy a kampánykommunikációban tudnál segíteni a 4K!-nak, akkor kérlek írj az info@negyedikkoztarsasag.hu e-mail címre és vegyük fel a kapcsolatot. Köszönöm! :)
Tisztelet a legendának! Menyhárt Jenő aláírásával támogatta, hogy Bartha Attila (Bp. 03 evk) a 4K! jelöltje elindulhasson a választásokon. Van hozzá zene is.   ..
Papp Réka ismét a piacon!   ..
Facebookon keresztül kaptuk. Várjuk a további kreatívkodásokat, osszátok, terjesszétek�! � ..
Önkéntesünk helyszínspecifikus olvasmányt választott az ügyintézés közbeni várakozáshoz. ..
100 oldalas választási programunk 14. oldalán valóban erről van szó. A többi 99 oldal teljesen másról szól. Kattintsd ide és nézd végig...
Szombat délután mutatjuk be a 4K! választási programját. Mit javasol a 4K! az ország számára? A több, mint 100 oldalas program, amit bemutatunk holnap, egy teljes tervet mutat be arról, hogyan fogjuk megszabadítani a hétköznapi embereket az oligarchák uralmától és adjuk…..
Tegnap megnéztük, hogy néz ki egy hatalmas nyomdagép, ahogyan rengeteg gyönyörű 4K!-s szórólapot gyárt. Így. :) ..
Fejleszteni kell az Ügyfélkaput, meg kell valósítani a valódi egyablakos ügyintézést, kötelező ingyen wifit kell biztosítani minden közintézményben, hosszú távon pedig meg kell teremteni a lehetőségét az online népszavazásnak! Többek között ezeket a javaslatokat tartalmazza a…..
Hogy néz ki egy napja egy kampányfőnöknek? Ez az, amit én sem tudtam 2013 utolsó napjaiban, mikor elvállaltam ezt a feladatot. Hétfő reggel 8-kor csörren meg először a telefon, a nyomda az, valami nem stimmel a szórólappal. Grafikust illik hívni reggel? Vészhelyzet van, úgyhogy…..
Istvánffy András emléktáblát és koszorút helyezett a Sirály bezárt épületére...
Nagy Nándor vagyok, 1978-ban születtem Vácott. Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán végeztem Vallástudomány szakon, újságíróként és fotósként is dolgoztam. Közéleti tapasztalatomat Nógrádkövesd önkormányzatában az Integrált Közösségi és Szolgáltató Terek (IKSZT)…..