Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisén

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs mit tenni, a mai világ egy jó nagy faluvá változott, ami megtörténik Debrecenben, annak órákon belül már Torontóban is híre megy. Feltéve, hogy kellően érdekes a dolog. Az viszont biztos, hogy a YouTube ma az egyik legfontosabb média, azon belül is egy svéd születésű fiatal szinte…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Egy számomra kicsit kellemetlen témáról fogok most írni. Ez a reggeli merevedés.... Arra ébredek már régóta, hogy merevedésem van. Nagyon ciki, ráadásul nem is csak én szenvedek ezzel, de a másé most nem érdekel. Csak az enyém. Megőrjít! Ez a dolog…..
kisén 2017.08.12 14:44:53
Mai posztunk picit formabontó, ugyanis nem csak egy termék, hanem egy országspecifikus szokás (vagy tévhit, döntse el ki-ki maga) kerül bemutatásra. Irány Dél-Korea! Dél-Korea (vagy hivatalos nevén a Koreai Köztársaság) a technika egyik fellegvára: folyamatosan fejlődő ipari nemzet, ahol már…..
Mióta élsz itt? Néhány hónapja vagy már 10 éve? És néha belenézel a tükörbe, és elmondod magadnak, hogy elvették a méltóságod. És egyre halványabb az arcod. Pedig volt életed. Volt munkád. Volt kereseted. Volt családod és voltak barátaid. Volt szabadságod, lakásod, kocsid. De most az intézet…..
  Emberek vagyunk, tehát kis túlzással élve elég sok minden fel tud minket idegesíteni a különböző stresszes helyzetekben. Márpedig a vezetés épp egy ilyen szituáció, amikor az amúgy is ideget próbáló folyamatot megbolondít néhány őrjítő külső tényező: az előtted tötymörgő sofőrkolléga, a piros…..
kisén 2016.06.16 11:29:25
@bringás bosszantó: A H7 az nem furat méret tűrés? A felületi érdesség az nem Ra akármi? (igen, bringás vagyok, és olyanba kötök bele, aminek semmi köze nincs a témához)
Újabb írást kaptunk Egy Mezei Autóbuszvezetőtől. Hogyan látszanak a kerékpárosok egy busz volánja mögül? Oszlassunk el egy tévhitet: az autóbuszvezetők általánosságban nem utálják a kerékpárosokat. Azonban néha tényleg nagyon haragszanak rájuk. Nem, nem azért mert…..
kisén 2015.12.17 23:21:08
@icipicicsipa: Igen, csak nem jelent semmit. Logikusan az következik belőle, hogy létezik a statisztikai lebontásban olyan járműcsoport, amely arányában (csoport létszámra normálva) kevesebb balesetet szenvedett. Szóval kábé semmi nem derül ki ebből.
A viccesnek ható cím mindennek ellenére komoly problémákat képes okozni. A nagyszüleink, és szüleink "azt írta az újság", "de hát a rádióban is bemondták", sőt a "TV-ben is láttam" hiedelmei után azzal is érdemes tisztában lenni, hogy ha valamit az interneten találunk, az…..