Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trizul

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím idézet C. G. Jung: A termeszek töredezett tudatalattija című munkájából, és egyben a legutóbbi látogatásom tökéletes összefoglalója. Hetek óta készülök kirakni ezt a videót a Hangyász aktuális állásáról, csak nem jutottam oda a munkától. És persze az…..
 Tipikus esete annak, amikor rengeteg apró szarsággal elrontják a játékot...Soundtrack: Bomfunk MC's - B-Boys & & Fly Girls ; Percy Sledge - When a Man loves a Woman..
"Videós karrierem" egyik legnagyobb pillanata volt, amikor a fix.tv "Level Up" műsorban szerepelhettem, mivel rossz játékokról volt szó. Sajnos a saját feltöltésem youtube törléssel együtt eltűnt, de Fekete Zsombor szerkesztő is feltöltötte. Megnézhetitek itt, ki…..
Elvileg nem az én dolgom lenne az ilyen, de gyanítom sok ember jár(t) úgy mint én, hogy ma nem ment az internetje. Ha esetleg van ismerősötök, aki még mindig ezzel a problémával küzd, itt egy honlap, amely megadja a választ.Klikk..
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Hát igen a Ł33T W0RŁD alkotói nem csak a valóságshow-jukkal foglalkoznak, hála az istennek :)..
Bocsánat ,hogy ilyen ksőn került ki a blogra ,de elfelejtettem melyik videó-oldalon van így az 5.-re megtaláltam :)..
Rossz PC Juniorok Cabal Online 2008.02.14 18:39:10
Egy MMORPG-t mutat be nekünk Vikusz.Régebben én is játszottam ilyenekkel(pl.: Runescape, Forsaken, Silkroad) de ennél lehet látni hogy a készítők dolgoztak rajta...Dehát ez olyan mint a legtöbb MMO(mint ahogyan a videóban is említik), hogy szinte semmit nem lehet csinálni csak ÖLNI,…..
trizul 2008.02.19 17:43:12
trizul 2008.02.19 17:44:03
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
Ugyebár régebben bemutattam "a világ legszemetebb játékát", azaz a Syobon Actiont. Végig is játszottam már, ebben a böngészős verzióban. Azt hiszem valahogy -100-al befejeztem, de bevallom, ha nagyon nem tudtam mit kell csinálni (ez jó párszor előfordult), megnéztem egy…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Garry's mod "ötletbörze" (1) 2008.01.19 12:40:00
Nos gondoltam hogy csinálok 1 ijen lehetőséget is a nézelődőknek;)Szóval aki esetleg nemtudja, hogyan kell valamit megépiteni az szoljon mit szeretne és megcsináljuk videón az ötletét.Így megtanulhatja mindeni még az alapokat is (bár arról már van 2 videó kcisit…..
trizul 2008.01.19 20:25:26