Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zon

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán szép, sokoldalú sztorit írt meg Marci a Homárnak: adva van egy überjófejként pozícionált, tegeződős kereskedőcég, egy nőkkel szemben előítéletes, és (a levelében) eléggé offenzív hangot megütő vásárló + egy nőnemű biztonsági őr + egy jó nagy kuncsaftalázás.…..
Harcostársunk, BKV Figyelő ismét egy remek darabbal lökött egy nagyot a közkedvelt városi legendán, miszerint a kínai büfékben kutyát/macskát árulnak. Elmélete szerint a falon pihenő csúzli nem önvédelemre szolgál... Mostanában egyre sűrűbben eszek a kínaiban, ez a sült…..
Nem szeretek repülni. Macera, unalmas, a kaja nekem ehetetlen. Autózni annál jobb, minél messzebbre kell menni; izgalmas tájakon és kihalt országutakon keresztül. Mexikóban is a vezetést választottuk a belföldi repülőjárat helyett. Az autóval kicsit mellényúltunk, a RAV4 lehet,…..
Az Index szerkesztősége mögötti Munkásotthon utcában, egy tetoválószalon kirakatában megtaláltuk és telefonnal lefényképeztük a meghaladhatatlan, tőrölmetszett backdoor kommunikációs üzenetet. Rektális jó reggelt mindekinek!..
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..
A Kent grófságbeli John Dodd a hatvanas években építette meg a "The Beast" -nek nevezett, valódi autóbuzi járgányt. Nem aprózta el, mivel motorként a második világháborúban méltán elhíresült legendás Rolls-Royce Merlin motort választotta (egy Bolton Paul Balliol…..
Fotó: Patrick Demarchelier A szélesre tárt pumák most elmaradnak. Az olajtól csillogó szilikonmellek is. Nincsenek nedvesre szájfényezett, zavarbaejtően eltátott felfújt ajkak, és ennek a naptárnak soha nem fognak összeragadni az oldalai. Helyette itt ez a bukdácsoló koncepciójú…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..
Pár éve ugyanitt egyszer már beleszerettem egy almazöld Barracudába, de azt nem dokumentáltam. Nagyon vártam, hogy újra találkozzunk, akár egy másikkal. Hát ez egy nagyon másik, a tiptop veterán helyett egy leütött halacskába futottam bele, de nagyon örültem neki. Még nem is…..
Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.A feltételek:  - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :) - Magyar címfordítás…..
Végre egy naiv ügyfél, aki nem picsog, hanem büszkén felvállalja, hogy megszívatták. Levélírónk a Schiphol reptéren a KLM-területén telefonált bankkártyával aranyáron, és azért írt, nehogy mások is benyalják:Nem azért írok, mert a sztori annyira izgalmas lenne, inkább csak…..