Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csibi Gyula

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hidegháború sötét napjaiban az Egyesült Államok leghatékonyabb kémje egy karbantartó szerelő volt. 1962 környékén a CIA új módszereket keresett a szovjetekkel kapcsolatos hírszerzéshez. Valaki rájött, hogy az az ember, aki könnyedén és rendszeresen közlekedhetett a washingtoni szovjet…..
Csibi Gyula 2021.04.03 14:48:37
@Make Valamit: Azért arra ne végy mérget hogy vinyó van a másolóban. Legjobb esetben pár giga RAM, az is max kikapcsolásig tartja az adatokat, de inkább a következő nyomtatási munkáig. Persze oprendszer sincs, meg felismerhető képformátum (JPG, BMP vagy hasonló).
Csibi Gyula 2021.04.04 09:16:49
@gigabursch: 2006-ban 700 GB vinyó? Hát az jó drága lehetett akkoriban. Én nem találkoztam olyan géppel, amiben volt vinyó és nem is értem minek kellene bele. Azon túl, hogy drágítja a gépet és hibaforrás, adatbiztonsági problémákat is felvet
  Membrános gázmérő G6, 250 mm-es kötéstávolsággal, bruttó 28.258Ft. Kapható; http://meromuszer.revolshop.hu, ami a legdrágább gázóra jelenleg a felsorolt 4 típust tartalmazó készletben. A legolcsóbb G4-es bruttó 16.510Ft. Tehát körülbelül a Tigáz szokásos kiszámlázása…..
A mai nap találata nálunk, még akkor is, ha minden bizonnyal évtizedek óta a neten kering. Könnyes, múltba révedő szemmel néztük meg és le kellett vonnunk a következtetéseket: - a marketing-bullshit ugyanúgy működött 1990-ben, mint manapság- de némileg talán kevesebb…..
Elérkeztünk az akkumulátoros cikksorozatunk záró epizódjához. Most már villáskulcsot ragadunk és bepattintjuk az új aksit az autóba. Aki mindhárom cikknél figyelt, azt ebben a témában már nem sok meglepetés éri. Az első részben az aksi fáradására utaló gyanús, árulkodó…..