Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Garry Soneji

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Chilei álom 2016.01.01 06:40:00
Mindenekelőtt boldog és sikerekben gazdag új évet mindenkinek, remélem, sikerült kiheverni a szilveszteri bulizás fáradalmait! Az évet mivel mással is kezdhetnénk, mint a tervekkel, de ezúttal nem az én terveimről van szó, hanem Attiláéról és párjáról, akik Chilét nézték ki…..
A recept ismerős lehet (a "kedves ellenségem" szakácskönyvből főztek ezúttal is), de az egyedi ízek ismét betaláltak, egy félelmetesen jó filmet eredményezve. A 4 millió dolláros büdzsé - csak halkan jegyzem meg - még magyar viszonylatban is megvalósítható lenne, csak hát…..
Mr. Garry Soneji 2015.08.31 07:57:16
Az, hogy a Faith No More új albumot hoz ki 18 év szünet után voltaképp nem is volt annyira meglepő, hiszen 2009-es újjáalakulásuk óta viszonylag aktívak voltak. Gyakorlatilag elkerülhetetlennek tűnt a dolog, hiszen láthatóan nem gyűlölték egymást, élvezhetően tudtak együtt…..
Haanchee fut Függő vagyok! 2014.08.18 08:57:08
Függő vagyok, és ezt vállalom. Oké, azt mindenki tudja, hogy futás-függő vagyok, most nem is erről lesz szó. Van egy futáshoz kapcsolódó másik függőségem, amit be kell vallanom. Futóruha és futócipő-függő vagyok. Durván. És nem tudok leállni, mint ahogyan a futással sem.…..