Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sryker

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkra a fejfedők szinte teljesen kikoptak a mindennapos viseletből. Pedig még a II. Világháború előtt egy férfi ruhatára illetve öltözéke nem volt befejezett és a jólneveltség hiányát vagy csóróságot tükrözött, ha a férfiember fedetlen fővel hagyta el a házat. Mára…..
Sryker 2015.06.16 17:51:01
@Don't Panic, Stay Calm:
Idézlek:
-----SWAT alakulatoknál mesterlövészek a céltávcsővel való interferálás miatt fordítják meg. Black Ops-ok és egyéb kis létszámú operatív egységnél a járőrözést illetve ellenséges területen a 360-at zavarja. --------
Jómagam versenyzek terepen 3D-ben high-tech csigás számszeríjjal{természetesen távcsöves} ,de ezt a simli visszafordítást semmi sem támasztja alá,sőt,ha nappal szembe lövünk,akkor kifejezetten jó,ha elöl van!
Versenyszerűen íjászkodok csigás íjjal is,ahol hasonlóan fejlett az irányzék,de ott is ugyanez a képlet!
Szerintem úgy lehet ahogy mondtad,hülyegyerekek gyerekes magamutogatása,ami divattá vált!
Amúgy jók az írásaid,tetszenek és meglátszik a terep tapasztalat,grat hozzájuk!!
A brazil srác hallhatóan igyekszik kiélvezni, hogy az öreg, de ránézésre jó állapotú Honda CBX-ét elviszi megfuttatni. Lobog a "The Doctor" feliratú kulcstartó a szélben, megtekeri a markolatot, és teli torokból üvölteni kezd a blokk. Sajnos nem egy hathengeres CBX-en "ülünk" -…..
Autós-motoros gyorsulási verseny már rég nem izgalmas: széria állapotban a motor nyer. Ha viszont az autó nem széria, akkor jön a döbbenet. Egy Volkswagen Golf Mk1-et reszeltek be annyira a németek, hogy egy 182 lóerős Yamaha R1 olyannak tűnjön, mint egy Riga moped.   A…..
Sryker 2015.03.19 14:49:21
@hannibál: Tényleg bakker ez fel sem tűnt:D!
Azért kíváncsi lennék egy valódi negyed mérföldes állórajtosra!
Sryker 2015.03.21 18:09:46
@Aranyba mártogatott étnyúl:
Igen,látom,hogy ez egy 8,5 másodperces drag golf amely hősiesen leszopat egy sima utcai motort,de miért nem a hasonlóan sz@rrátuningolt motorral próbálkozik?
Pld egy 6,5mésodperces utcai vassal :
www.youtube.com/watch?v=Jx-c5NuMJYE
Talán mert hülyére vérné és nem lenne sikerélmény,mint egy utcai tuningolatlan motornál?
Igazából a golffal nincs semmi bajom,csak nem szoktak almát körtével hasonlítani,mert nem egy kategória!
Veterán Pannoniákat loptak el egy garázsfeltörés alkalmával Várpalotáról. Mindkét motor egyedi fényezésű, így könnyen felismerhetőek. Az ügyben már természetesen a rendőrség is nyomoz, de talán a közösség ereje is segíthet megtalálni az ellopott motorokat. Aki…..
Bitter Sándor december 19.-én, évzáró vacsorán köszönte meg mindenkinek a támogatást, majd vette át a MAMS kupát. Sanyi köszöntötte a vendégeket, elmondta a lényeget, majd rohangált körbe-körbe az asztalok között, hogy mindenkivel váltson néhány szót. Falatozás közben a…..
Az EDC-re („every day carry”= mindennapos hordásra használt) használt kések anyaga általánosságban valamilyen rozsdamentes acél, így a cikkben is ezeket az acélokat vesszük górcső alá. Az acél vasat és különböző ötvöző elemeket tartalmazó vegyület. Korábban a leghagyományosabb ötvöző anyag a szén…..