Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Így hívnak

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyelvtannácik gyülekezzetek! Ha az index szerkesztősége kimerte változatlan címmel tenni a bejegyzést az oldalukra, akkor néhány önjelölt a magyar tradícionális helyesírásőrzök kerekasztalától szerintem most kapott agyzsibbadást. Már látom, ahogyan habzó szájjal gépelik a…..
Itt a blogon ritkán kerül elő autós téma. Vagy 20-25 évvel ezelőtt, amikor még egy lakótelepi parkolóban szinte mindenki maga bütykölte az autóját, és az akkori autók összes extráját jórészt a tulajdonosok barkácsolták a járműbe utólag, nyilván jobban kapcsolódott még az…..
Így hívnak 2015.07.03 12:13:53
és újakat teszel az autódra, a régieket fesd be valami tuti színűre és már majdnem kész az új benti vagy kinti bútor/dekoráció/játék. Persze lehet bonyolultabbakat is készíteni, de egy kis festékkel is már elég ütős hatást lehet elérni. Hajrá!   A…..
Reágáló Mindennapi fasizmus 2014.09.24 02:39:04
Elég fölszállni a közösségi közlekedés bármelyik járművére, hogy megértsük, mi formálja, mi hozza létre, és mi fogja fönntartani a kialakuló totalitárius rendszert. A mindennapi fasizmus kultúrája. Nyilván könnyed legyintéssel lehetne napirendre térni az egymást…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Így hívnak 2014.02.25 16:18:53
@eddig.birtam.csendben: "5) A himnusz esetet miert nem lehet vegre elfelejteni? "

Erre csak a saját véleményemet tudom leírni. Bennem nem a belesülés maradt meg elsősorban, hanem az a hihetetlenül lenéző beszólás, amit megengedett magának ("magyarok vagyunk neeem?").
Ha nem volt annyi sütnivalója annak a libának, hogy csöndben elájuljon, apukának meg annyi, hogy kiadjon egy nyilatkozatot, miszerint a kedves lányát annyira sokkolta a hihetetlen megtiszteltetés, hogy igazi hazájának a Himmnuszát énekelheti közönség előtt, hát akkor meg is érdemlik a sorsukat. Nem a Himnuszba sültek bele, hanem a showbizniszbe.......
Így hívnak 2014.02.25 16:36:50
@eddig.birtam.csendben: De ez különbözteti meg az amatőrt és a profit. Aki tudja magát kontrollálni akkor is, ha hibázik, ha baj van, ha az ég szakad le..... Ez a mostani nyilatkozat is ebbe illik bele. Amatőrök. Persze ezt csak én gondolom így, meg a teljes magyar és amerikai popszakma, plusz tudat alatt a közönség.
Az énektudást pedig ne elemezzük. Sajnos jártam zeneiskolába, van hallásom, így az én véleményem nem lehet releváns.... :)
Így hívnak 2014.02.25 15:43:05
@István Tamasi: ....meg a származás nélkül....
A választások közeledtével szokás mérleget vonni az elmúlt négy év történéseit illetően. Ennek kapcsán újra megpróbálom valamilyen logikai keretbe, értelmezési tartományba szorítani a második Orbán-kormány munkáját. Az előző próbálkozásaim során elég sokszor…..