Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ryder62

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az introban felcsendülő Skillet miatt már kapsz egy piros pontot :) A videó elején az a rész felolvasósra sikerült. Semmi baj azzal, hogy bevezetőnek egy jobban megfogalmazott, átgondoltabb szöveget mondasz, csak arra ügyelj, hogy ne ilyen felolvasósnak tűnjön. Ezek után a…..
Rossz PC Juniorok Argo - GTA 3 pt3 2008.05.10 20:05:00
Hátt igen Argo viszsatérése után lehet, hogy vissza is kell vonulnia. A következő évi nyelvvizsgái miatt kevesebb ideje jutna a bloglára(bestpcgames.blog.hu) és ebből kifolyólag társszerkesztőt is keres. Akit Érdekel az katt ide ^^^^^^..
Bence felhívta figyelmemet erre. Azon már nem lepődöm meg, hogy emberek meg akarnak szabadulni ezektől a játékoktól. Természetes reakció. Én is eladnám, de mégis ki venné meg ezek után a Dark Vampirest? Na mindegy. Az egészben a megfogalmazás az érdekes.Metal MAXX - talán…..
Szerintem eléggé ötletesre sikeredett ez a kis mondóka :DNáhányat(vagy többet) amit találok kiteszem, nehogy már elvesszenek :)by Senshi..
Ryder62 2008.04.29 22:06:29
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..
GreenBeret kommentelő elküldte a valószínüleg legtökösebb pc-játék karaktert. Ennél még Dick Assman is sikítva menekülne! Este épp Postal2 tem és irtottam a várost mikor bementem a pipaárus csávohoz, de 100 dollárért nem veszek pipát gondolom inkább megölöm és elveszem.…..
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..
Rossz PC Juniorok Call of Duty 4 2007.11.14 23:18:00
Egy új játékbemutató a Game Home műhelyből...
Új videó a bestpcgames.blog.hu -tól..
Ryder62 2007.12.28 13:59:25
Ma voltam kb 1 év után újra a piros hülye boltban, nem akartam venni semmit, csak benézni mi a helyzet náluk. Örömmel vettem tudomásul, hogy még mindig szánalmas egy üzletlánc, szóval nincs ok újra bemenni egy jó ideig.De itt most nem ez a lényeg. Ahogy nézegettem a játékokat,…..