Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsedáj

0 bejegyzést írt és 290 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bő két év telt el azóta, hogy a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, és az internet gyakorlatilag felrobbant. Azóta csak nálunk több mint 70(!) hír  és egyéb bejegyzés született, amely a messzi-messzi galaxissal foglalkozik, ám eddig egyetlen hivatalos álló- vagy mozgóképet sem…..
Dzsedáj 2014.11.28 10:15:54
@Zalaba_Ferenc: Avatar teasernél is összeomlott.:(
És azért egy Star Wars magasabb szint..
Na igen, este az internet leáll.
...Star Wars: Az ébredő Erő lett. Bemutató (a Filmkockák szerint) 2015. decembere. Íme a magyar logó (klikkre nagyobb méretben). ..
Dzsedáj 2014.11.27 11:56:02
@Zalaba_Ferenc: Az origos a hír végén odaírták,hogy a bemutató december 18. Azt az amerikai értették, vagy a magyarra.
Ez a jó kérdés.
Dzsedáj 2014.11.27 12:13:33
@Zalaba_Ferenc: Sikeres gyúrást kívánok a hazai forgalmazónak!
Dzsedáj 2014.11.27 12:20:40
@Zalaba_Ferenc: A forgalmazó meggyőzhetné őket a következővel:
Ha valaki megnézi a prequel filmek bevételeit látható hogy arányaiban messze nálunk a legsikeresebbek az SW filmek (az ugyanakkor lakossággal biró Csehországban például 1,1 millió dollárt hozott az EP3; nálunk 3,1 milliót!)
Jó másfél évvel ezelőtt erősítették meg a hírt, mi szerint az *egvalag* pénzért felvásárolt Lucasfilmet a Disney minden évben meg kívánja fejni, azaz míg háromévente jönne egy új fejezet a következő trilógiából, a közbülső időben 2-2 önálló Star Wars-filmmel…..
Ridley Scott egyszer már feltámasztotta az ókori kalandfilmeket, hogy aztán Hollywood, semmi perc alatt újra a feledésig zsigerelje a szandálos műfajt. Vajon most is sikerül neki? A legújabb képeket elnézve egy biztos: monumentalitásban nem lesz hiány. ..
A nyár eddigi legnagyobb kasszasikerévé vált egyetlen nap után a Csillagainkban a hiba: a könyvadaptáció már pénteken több mint megduplázta költségvetését, s csak a legbátrabb előrejelzéseknek felelt meg hétvégi forgalma. Ezalatt Tom Cruise hiába próbálta menteni a világot,…..
Dzsedáj 2014.06.08 18:35:47
@Zalaba_Ferenc: Top Gun 2-t is tető alá hozná. :)
Dzsedáj 2014.06.08 19:17:05
@Németh Barna: Shailene Woodley talán idén Oscar esélyes is lehet. Már erről cikkeznek. Látsz rá esélyt?
A teaser után megérkezett a Magyarországon forgatott Herkules teljes előzetese, melyből kiderül, hogy a hősből szoldossá vedlett Herkules ezúttal csapatban osztja a népet - e világit és földöntúlit egyaránt -, és a humor sem áll messze tőle, továbbá kiderül az is, hogy a tanga…..
Tom Cruise a magyar mozikban újraélte régi jó napjait: A holnap határát sokan megnézték, és így az esztendő eddigi ötödik legnagyobb rajtját jegyzi. Ezalatt a Másnaposok szerencséje és a Hosszú út lefelé című vígjátékok gyengélkedtek, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai…..
A Disney "fantasyrészlege" kipipálhat egy újabb klasszikus mesét: a Demóna kígyózó sorokat eredményezett a pénztáraknál, tovább taposva az utat a hasonló produkciók előtt. Ezalatt Seth MacFarlane keveseket mentett át a Ted közönségéből: a Hogyan rohanj a vesztedbe nem tűnt…..
A rajongók álma most valóra válhat, hiszen 10 dollár befizetése ellenében már ők is részesei lehet a hetedik epizódnak. Az így összegyűlt pénz egészét jótékony célokra fordítják majd az UNICEF-en keresztül. Ha nem akarsz részese lenni az akciónak, akkor is nézd meg JJ…..
Íme Batman új hacukája egy kis batmobillal a háttérben. Ben Affleck bizony sokat spenótot evett (a kép klikkre megnő). ..
aeon flux forog a terminator 5! 2014.04.22 08:50:00
A Skydance hivatalos közleménye (már amennyire egy facebookon közzétett kép annak tekinthető), tegnap elkezdődtek a Terminator: Genesis forgatási munkálatai, melyben az a legszebb, hogy még továbbra is csak találgatni lehet, miről szól majd a jövő nyáron bemutatandó film (szó van…..
aeon flux leo a vadonban 2014.04.16 11:25:00
Bár már több filmterv kapcsán is felmerült a neve, most úgy tűnik, az egy éves szabadságból visszatérő Leonardo DiCaprio naptárában kialakult a következő két év ütemterve. Három, szinte egyszerre forgatott mozi után jár is ennyi, ráadásul az ügynökének is volt ideje…..
Most azonnal hagyj abba mindent, és nézd meg ezt a trailert! ..
Dzsedáj 2014.04.16 06:37:25
@Zalaba_Ferenc: Végre egy Fox film, ami az Avatar óta 200 millió fölé kúszhat Amerikában?
A többé-kevésbé önismétlő tévészpotok után most egy újabb 150 másodperces trailer érkezett színültig új jelenetekkel, melyek minden eddiginél jobban visszaadják a 11 perces previewban megtapasztalt fenyegetettség érzését. Az "elolvasom" után pedig spoileres screenshotokat…..
Hercules rocks! (Magyarországi bemutató: július 24.) ..
Dzsedáj 2014.03.25 17:32:17
Ahogy arról pár napja értekeztünk, a 20th Century Fox lestipi-stopizta magának 2016. március 4-ét egy egyelőre cím nélküli Ridley Scott-projekttel. Mivel a brit rendezőmágus három legutóbbi filmje (az idén bemutatandó Exodusszal együtt) mind a Fox háza táján készült, így…..
Szuperhősök, feldolgozások és folytatások korát éljük. Az évek óta stabil, 1 milliárd dollár körüli éves részesedéssel rendelkező 20th Century Fox most bejelentett "ötéves" tervezetén a sztreccsruhák, ismerős arcok és sorszámokban végződő címek dominálnak. Íme…..
aeon flux star wars: 30 év múlva 2014.03.18 19:10:00
A Lucasfilm és a Disney ma hivatalosan is megerősítette azt, amit már jó ideje sejthetünk: a VII. rész 30 évvel A jedi visszatér után fog játszódni, és ugyan egy új és fiatal szereplőgárdára összpontosít, egy rakás ismerős arcot is felvonultat majd. Persze, ez utóbbi…..
aeon flux usa box office: defekt 2014.03.16 17:12:00
A videojáték-adaptációk bevételi krónikájában nem esett változás a hétvégén: a Need for Speed sem tudott kitörni a nagy átlagból, mi több, csak a harmadik helyen futott be, s ez a hét elsődleges várományosától igencsak kedvetlenítő teljesítmény. Az élen azonban helycsere…..
Épp az imént fejeztem be a The Last of Us nem rég megjelent egyjátékos kiegészítőjét, a Left Behindot (tudom, laza péntek), és épp tegnap futott be a hír, hogy az Underworld- és Resident Evil-filmekről elhíresült(?) Screen Gems adaptálja vászonra Sam Raimi produkciós…..
Ha azt hitted, hogy a kritikusok és a szakma tud csak hektikusan díjazni, akkor tévedtél. Az MTV Movie Awards ugyanúgy bővelkedik WTF-jelöltekben mint nagy kimaradókban. Íme a jelöltjeik a szokásosan vicces kategóriákkal: UPDATE: Megvannak a nyertesek!  Az év filmje12 év…..
A történetet illetően nem akarok merész spekulációkba fogni, főleg hogy a franchise eddigi részeinél is azok voltak a legkacifántosabbak (höhö), de tippem szerint A kihalás kora jó néhány évvel az előző trilógia után játszódik, mikor aztán már tényleg nincs szükségünk a…..
Nagyon szeretném ezt a hírt pár percen belül törölni, de miközben egyre több prominens oldal (Variety, Wall Street Journal, stb.) erősíti meg, egyre inkább úgy tűnik, hogy a rémhír igaznak bizonyul: 46 éves korában elhunyt Philip Seymour Hoffman, korunk egyik legjobb…..