Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamégnemfeleltem

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szamárpad Ördögi kör 2014.02.19 10:21:53
Az Iskolaszövetkezetek Országos Szövetsége (ISZOSZ) és a DiákÉSZ közösen készített egy felmérést azokról a diákokról, akik passzív státuszban vannak az egyetemen. A kutatásból kiderült, hogy a hallgatók nagy része azért passziválta magát az egyetemen, mert nincs pénze,…..
Szamárpad Hülye vagy, fiam? 2014.02.06 10:25:04
Még csak 6 napja van február, de már egy csomó érdekes dolog történt ebben a hónapban. Voltak itt ezek a furcsa égi zajok a Budai Vár felett, amelyeket állítólag még Honolulun is hallottak – mint kiderült a hideg viszi a hangot. Most meg itt van ez a 18 éves srác, akit száz óra…..
„Szia, köszi, megvagyok.” „Mit csinálsz mostanában? Suli? Mesterre jársz már?” „Egy kávézóban dolgozom, na, jó, nappal kávézó, este kocsma. Hát lediplomáztam BA-n, de nem járok mesterre.” „Miért nem?” „Nincs meg a nyelvvizsgám, aztán addig nem kapom készhez a…..
Nagylevegő. Nem is olyan régen olvastam egy cikket, amely arról szólt, hogy Romániában teljesen kiakadt egy tanár, és megalázta egyik diákjának felmenőit, mert a szülők képtelenek voltak összegyűjteni elegendő osztálypénzt ahhoz, hogy a többi tanárnak és tanár néninek szép…..
Történt, hogy tavaly érvénybe lépett egy jogszabály, miszerint az a hallgató, aki 2005 előtt kezdte egyetemi pályafutását, de még mindig nem végzett (2014-et írunk, igen), súlyos bűntető rendelkezésre számíthat. Amennyiben nem szedi össze magát és diplomázik le 2014.…..
„Tomi, lemásolhatom rólad a házit, teljesen kiment a fejemből, hogy föciből is van.” „Bocs, Jocó, de nekem sincs meg, mert még mindig nem jött meg a munkafüzetem.” „Az hogy lehet?  Mindjárt karácsony.” „Tudom, anyáék sem értik, mert már júniusban kifizették. A…..