Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PSZTK.DK.

218 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Medjugorjei üzenet, 2022. március 25.   Drága gyermekek! Hallom kiáltásotokat és imátokat a békéért. A sátán évek óta küzd a háborúért. Ezért Isten elküldött engem közétek, hogy a szentség útján vezesselek benneteket, mert az emberiség válaszúthoz ért. Arra hívlak benneteket, hogy térjetek…..
Pilisszentkereszti Plébánia 2022.03.01 11:49:16
Elsőszentáldozás képei - Kattints ide!..
Május 24-én - Pünkösd hétfőn SZENTMISE  - 11:00-kor lesz templomunkban..
Ide kattintva olvashatod a HÚSVÉTI ÜZENETET - 2021..
Zoltán atya a héten minden este 21 óra 15 perctől kezdődően rövid közös imádságot vezet a járványhelyzet elmúlásáért , a betegek gyógyulásáért a Leányfalui Szent Anna templomból.                                                                                                                         …..
Isten éltesse sokáig Zolit 60. születésnapja alkalmából, az állandó ministránsunkat!  ..
Szeptember 20.-án vasárnap a szentmise 8:00 - kor a templomkertben lesz megtartva!   Kérünk mindenkit, hogy az időjárásnak megfelelően öltözzön fel!   Hétfőtől a szentmiséken ismét kötelező a maszk viselése!..
Medjugorje:   A Szűzanya 2020. augusztus 25-i üzenete   Drága gyermekek! Ez a kegyelem ideje. Gyermekeim, veletek vagyok és újra hívlak benneteket, térjetek vissza Istenhez és az imához, míg az ima örömmé nem válik számotokra. Gyermekeim, nincs jövőtök, sem békétek mindaddig, míg életetek nem a…..
"Boldogasszony édes,  Hozzád esd ma néped. Veszni indult lelkét, Hogy te mentenéd meg  Édes Szűzanyánk!"    ..
A Szűzanya 2020. július 25-i üzenete "Drága gyermekek! Ebben a békétlen időben, amikor az ördög aratja a lelkeket, hogy magához vonja őket, kitartó imára hívlak benneteket, hogy az imádságban felfedezzétek a szeretet és a remény Istenét. Gyermekeim, vegyétek kezetekbe a keresztet. Ez legyen…..
Mária megszólalt:  „Magasztalja lelkem az Urat, és szívem ujjong megváltó Istenemben!Mert tekintetre méltatta alázatos szolgálóleányát, lám, ezentúl boldognak hirdet engem minden nemzedék.Nagy dolgokat művelt velem a Hatalmas, Szentséges az ő neve!Irgalma nemzedékről nemzedékre száll, mindazokra,…..
Szentkúti Búcsú - 2020  időpontja: július 5. 10:30   Minden kedves testvért szeretettel várunk az ünnepi szentmisére!    "Hogyan lehet az, hogy Uramnak anyja látogat el hozzám?"   "Čím som si zaslúžila, že matka môjho Pána prichádza ku mne?"..