Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PSZTK.DK.

175 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilisszentkereszti Plébánia 2019.04.17 22:14:38
A Szűzanya 2019. március 25-i üzenete  Medjugorje-ból Gyümölcsoltó Boldogasszony napján   Drága gyermekek! Ez kegyelmi idő. Ahogyan a természet megújul, új életre kel, ti is meghívást kaptok a megtérésre. Döntsetek Isten mellett. Gyermekeim, üresek vagytok és örömtelenek, mert nincs Istenetek.…..
Medjugorje, 2018. április 25. „Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy Jézussal éljétek új életeteket. A Feltámadott adjon nektek erőt, hogy mindig erősek legyetek az élet megpróbáltatásaiban, és az imádságban odaadók és állhatatosak legyetek, mert Jézus sebei által megmentett titeket és…..
A Szűzanya 2018. január 2-i üzenete Mirjana Soldo által   „Drága gyermekek! Amikor a földön eltűnik a szeretet, amikor nem található az üdvösség útja, én, az Édesanya, eljövök, hogy segítsek nektek, hogy megismerjétek az igaz, élő és mély hitet, és így segíthessek nektek abban, hogy őszintén…..
„mariánske ďifčence"   Na Štedrý večer po večeri chodievali spievať po domoch aj tzv. „mariánske ďifčence". Boli to 10-16 ročné dievčatá, oblečené do bielych šiat. Prostredná, ktorá predstavovala Pannu Máriu, niesla na rukách .Ježiška", ležiaceho v drevených…..
Szűz Mária, a Szeplőtelen Fogantatás   Mária fogantatásától kezdve mentes volt az áteredő bűntől -  ezt ünnepeljük ma, december 8-án. Bartolomé Esteban Murillo: Szeplőtelen Fogantatás (1678) A keleti egyházban Anna foganása az ünnep neve, amelyet az első írásos emlékek szerint a 8. században…..