Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZorróAszter

251 bejegyzést írt és 1827 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frady Endre Savhatás 2019.06.12 19:23:50
Ödön bácsi belelépettEzer hektó kólába,Kiáltott egy nem túl szépet,S lemállott az ólába.Szállt a jaja, úszott TAJ-a,Eme kóla-tó tágas,S óláb híján azóta jaLétformája tótágas.Amin most jár, az a kesztyű,Kapcára nem kő’ kelme,S immár nagycirkuszban lesz, tyű,Világnagy szám őkelme!„Bréking nyúz!…..
Sokan találgatják mainapság a nyugdíjba vonuló Hamvas István vezérigazgató utódját. Miniszterelnök úr tegnap éjjeli döntése végre megnyugvást jelenthet mindannyiunk számára...
Csak mondom Holtukiglan 2019.03.19 23:30:01
Évek óta folynak a devizahiteles perek, több per eljutott már az Európai Bíróságig is, hol rendre olyan ítéletek születnek, hogy a hitelkárosultak akár meg is nyerhették volna a perüket, ha a bíróság nem egyértelműen a bankok pártján áll. Hogy mi lett ezeknek a strasbourgi döntéseknek a folytatása,…..
Csak mondom Lehetne egyszerű is 2019.03.16 00:44:17
Éppen ma válaszolgattam egy kérdőívre, egyebek mellett arra, hogy szerintem az online ügyintézés hasznos-e, használom-e és van-e ügyfélkapu-regisztrációm. Ezekre a kérdésekre csupa igen választ adtam, mert tényleg hasznos, használom is, az ügyfélkaput is, bár utóbbival most már egyre kevésbé vagyok…..
ZorróAszter 2019.03.18 21:56:18
@Frady Endre:

Végülis az abroszt is lehet söralátétnek tekinteni - kis fantáziával :o)
ZorróAszter 2019.03.19 08:24:57
@pettra01:

Örülök.

Esetleg kedves fia utána nézhetne, lehet-e előre időpontot kérni hogy ne kelljen sokat várni. Nekem úgy rémlik, hogy van ilyen lehetőség.
ZorróAszter 2019.03.19 15:03:02
@pettra01:

Rendicsek, de azért ne tessék nagyon halogatni. Bár mondjuk például dokiról nem hallottam, aki kukacoskodott volna lejárt személyi miatt - vagy már nem is emlékszem annak idején mivel kapcsolatban győzködtem Önt.

De olyan már velem is volt, hogy ha jól emlékszem, pár nappal lejárt a személyim, és ezért mindenféle marhaságot kellett vinnem - még születési anyakönyvi kivonatot is a hosszabbításhoz. Mert a szabály az ugye szabály. A lejárt személyi olyan mint ha nem is lenne. Vagy legalábbis majdnem.
Tehet az ember olyan fogadalmakat, hogy többet nem megy kórházba, de hogy betartja-e, az nem kizárólag rajta múlik. Hát így jártam én is. Még tavaly, valamikor a nyár végén elestem a szobában - nem botlottam meg, nem szédültem el, egyszerűen csak megtántorodtam, és nem is hittem volna, hogy álló…..
ZorróAszter 2019.02.09 18:35:17
@pettra01:

Kedves Pettra!

Kerülném én is rendesen. Születésem óta csak látogatóban voltam. De hát épp Ön meséli, hogy ez kevés: a legváratlanabbul is belecsöppenhet az ember.
Frady Endre Tanúk 2019.01.17 17:11:06
Tényállás, hogy bűnözőnekLeginkább a tanú árt.Cellákban bús fejek főnek,Gőzölve a januárt. Tanú lehet szem- is, fül- is,Vér- is, no meg Jehova,Kit vitakész jó hitgyülisNem küld soha sehova. - Feltartottak azok ketten,S rám szakadt a hitélet!Téríttetve értek tetten,S jött e kemény ítélet! Úgyhogy…..
Csak mondom A törvény erejével 2018.10.18 20:33:09
Szinte nincs nap, hogy ne hozna a hatalom valami új rendeletet, önmagában már az borzasztó fárasztó, hogy az ember nyomon kövesse ezeket a változásokat, márpedig nem árt, ha odafigyel kissé, mert ugye a törvények nem ismerete nem mentesít azok hatálya alól. Csak az utóbbi néhány napban annyi minden…..
ZorróAszter 2018.10.19 20:26:32
@pietnik:

Kedves Pietnik!

Ezek a mocskok már rég azon törik a fejüket, hogyan lehetne a levegővételért is jó pénzt szedni tőlünk.

Más:

Én nagyon szeretem a szódát. Egy éve leálltak a betétdíjas patronok gyártásával azzal a hazug szöveggel, hogy nem éri meg. Most lehet kapni 34 Ft helyett 120 forintért nem visszaválthatót. Így drágább mint egy átlagos ásványvíz. A legolcsóbb szénsavas ásványvizeknél pedig kétszer drágább.

Itt ugyanaz a hazugság mint például az iwiw bezárásánál volt. Ugyanúgy kibukott, hogy valakik folytatni akarták a gyártást, de semmi pénzért át nem adnák a licencet.

Az iwiwnél a mocskos facebook fizetett a bezárásnál, a szódapatronoknál nem tudom, ki. Talán az ásványvízgyártók közösen. Vagy lehet hogy az összes magyar palackozó mögött ugyanaz a német cég van.

Német származású létemre egyre inkább utálom ezeket a mocskokat.

Persze nem a német népet, hanem ezeket a mocsok burzsujokat.
Akik egyébként ugyanúgy szarnak a német népre mint a magyarra. Csak éppen a németek zsebébe csorgatnak a lopott léből hogy fogják be a pofájukat.
ZorróAszter 2018.10.20 18:58:51
@pettra01:

Kedves Pettra!

Önmagában nem nagy probléma. Havonta max. 20 patront használok el, az 680 Ft helyett 2400. Nem nagy probléma. Egyébként valami minőségjavulás tényleg van. Engem csak az a mocsokság bosszant, ahogy ezek a szemetek ezt intézték, meg ahogy erőszakkal rámtukmálják magukat ilyen aljas húzásokkal mert a sötét hülye reklámjaikkal.

Már rászoktam, hogy reklámnál átkapcsolok, hangot kilövöm és juszt se nézem meg őket.

A szódagépekkel az a gond, hogy nem lehet biztosítani a hűtést. A palackozott szódával meg az, hogy azért ugyanúgy el kellene menni, mint az ásványvízért.
Csak mondom Van nekem ezzel dolgom? 2018.10.17 17:24:51
A múltkor olvastam a Facebookon egy esetet, egy ügyvéd tette fel, egy tárgyaláson helyettesített egy másik ügyvédet, így találkozott a 19 éves vádlottal. A gyerek egy nyári estén berúgott, és randalírozott kicsit az utcán, valami kukát rugdosott, aztán az erre odaérkező rendőrökkel is huzakodott,…..
ZorróAszter 2018.10.18 19:13:52
@pettra01:

Kedves Pettra!

Mint mondtam, ha piramis az áhított társadalmi modell egy szegény országban, akkor annak a piramisnak az alsó fele szükségszerűen egyenesen nyomorog. Éhezik és fázik.

Ennek a társadalomnak ez a lényege.

És akik egy kicsit is feljebb vannak, azok a FIDESZre szavaznak, és örülnek, hogy közvetlenül alattuk a küszöböt rágják. Sőt akik legfelül vannak, ezek a mocskos tolvaj patkányok, ezek még jövedelmeket is csoportosítanak át a számukra, a legnyomorultabbaktól feléjük.

Szóval ez van. Ez a tény.

Lehet sírni, vagy lehet rajta nevetni.
Csak mondom Kiwiligetek 2018.10.14 17:45:54
Hát ez is megtörténik. A magyar narancs után most jön a magyar kiwi meg a magyar füge, tegnap hallottam a hírekben, hogy jövőre már valószínűleg támogatást igényelhetnek azok a gazdák, akik kiwit és fügét szeretnének telepíteni. Nem akarok én semmi jónak ellensége és elrontója lenni, tőlem aztán…..
ZorróAszter 2018.10.17 13:36:29
Kedves Pettra!

Tök vicces, hogy a propaganda hogy eltakarja Rákosi szlogenjeivel és hülyeségeivel azt, hogy Magyarországon bűnök, baromságok, eszelős beruházások korábban és azóta is voltak szépszámmal.

Még csak nem is a magyar narancs volt az első. Már Horthyék is próbálkoztak például gyapottal és sok egyéb kudarcos kísérlettel, de azok valahogy nem kaptak akkora publicitást, mint Rákosi narancsa. Ami egyébként Bacsó ötlete volt. Az alapja meg az, hogy egyik filmje bemutatója kapcsán Rákosi megkínálta naranccsal.

Most arról ne is beszéljünk, hogy mindez azt is elfedi, hogy Horthyék holdbéli tájat hagytak maguk után majd milliós bűzölgő hullaheggyel. És ha az oroszok nem érnek ide idejében, Bacsó is ment volna Auschwitzba. Dehát a propaganda ugye nagy úr.

Konkrétan a fügére és kiwire: Ez gazdasági kérdés. Lehet-e Magyarországon nyereségesen versenyezni a külföldi termelőkkel, akik olcsó földön olcsó munkaerővel minden különösebb beruházás nélkül termesztenek. Szerintem nem lehet, csak úgy, ha a magyar állam fű alatt vagy fű felett hatalmas pénzeket juttat a termelőknek.

Nos ez szerintem nem helyes, de ne feledjük, hogy a teljes nyugati mezőgazdaság így működik. Ezért kellett a gyarmattartóink parancsára teljesen szétverni a magyar mezőgazdaságot, mert a piac megnyitása után ellenkező esetben a magyar termékek töredékáron jelentek volna meg a nyugati piacon a hatalmas nyugati mezőgazdasági támogatások ellenére. És ezen az se változtatott volna, hogy mondjuk a magyar paradicsom nem volt olyan szép és nem volt olyan szép a csomagolása, mint mondjuk a tízszeresébe kerülő holland vagy francia paradicsomnak.

A lényeg: a propagandának semmi köze az igazsághoz. Se pro, se contra. Itt Magyarországon az ellenzék hazudozási versenyben kell legyőzze a FIDESZt, és nem abban,, hogy az emberek érdekeit képviselné a gyarmattartóinkkal szemben ellentétben a FIDESZszel. Isten ments. Erre még gondolni se szabad.
ZorróAszter 2018.10.17 19:07:13
@pettra01:

Kedves Pettra!

Igen. Nekem is határozottan ez a véleményem alakult ki mára. Azzal kiegészítve, hogy a cenzúra megakadályozza, hogy az ezen a véleményen lévők megtalálhassák egymást.

Mert az teljességgel lehetetlen, hogy ilyen kevesen legyünk ezzel a véleményünkkel.
Csak mondom Deka 2018.09.26 10:43:00
Lehetne azt mondani, hogy ilyenek ezek az utálatos vén szipirtyók, már menni se bírnak, aztán bosszúból belekötnek mindenbe, ami másoknak örömet tud okozni, de hát nem erről van szó. Régebben óriási népszerűsége volt a focinak, annak ellenére, hogy nem állt minden sarkon egy stadion. Nem voltak…..
ZorróAszter 2018.10.04 01:57:39
@pettra01:

Kedves Pettra!

A nyílt társadalomnak az a bevezetése, amit és ahogyan Soros és társai akarja, az fasizmushoz vezet.
Mindegy, milyen szép szándékokba és tervekbe csomagolják.

Világos mint a Nap. Szerintem Ön is érzi a lelke mélyén.

Nemrég néztem a 200-as klubot, amiben Sorost szidalmazták.

Mit jelent az, ha a CIA-s Pat Robertson a CIA világhíradójában Sorost szidalmazza?

Azt, hogy Soros is CIA ügynök. És így, ezzel a színjátékkal próbálják elterelni a figyelmet erről a nyilvánvaló dologról.

Illetve nem csak próbálják. Fel se merülhet soha semmilyen fórumon, hogy Soros CIA ügynök.
Csak mondom Mennyei oltalom 2018.09.04 14:42:00
Elhiszem, hogy a Magyar Éremkibocsátó Kft. is egy üzleti vállalkozás és mint ilyen, el szeretné adni a termékeit, de amit ezzel a Mennyei oltalom emlékéremmel művelnek, ez enyhén szólva is túlzás. Tele van a hirdetésükkel a Facebook, más oldalakon is folyton belebotlik az ember, most már e-mailben…..
ZorróAszter 2018.09.10 02:33:19
@pettra01:

Áh! Lehetetlennel én se próbálkozom. Ön csak akkor hinné el, hogy német gyarmat vagyunk, ha a kedvenc német tulajdonban lévő újságjában is ezt olvasná. De arra nekem is van egy fogadásom, hogy azt egy ideig még nem fogja ott olvasni. :o)

Közben rájöttem, hogy már hallottam róluk régebben, csak annyira nem érdekelt, hogy kiment a fejemből. De amit írni tetszett, az érdekes. Arról nem hallottam régen se. Úgyhogy akkor mégis utána olvasok ezeknek is.
Csak mondom A honvédelem nevében 2018.09.06 19:26:47
Jókora vihart kavart Zacher Gábor felmondása. Korábban persze az ott léte is kavart viharokat, mert a Honvédkórház sürgősségi osztályán történtekért mindenki őt tette felelőssé, a végén aztán megelégelte, hogy ő legyen a bűnbak és felmondott. Egyben ki is pakolt, mert megindokolta a döntését, hogy…..
ZorróAszter 2018.09.09 17:01:34
@pettra01:

Főleg ha mindent elkövetünk, hogy egy pillanatra se forduljon meg a fejünkben, hogy Magyarország egy kollaboráns bábkormányok vezette gyarmat.

Isten ments, hogy egy pillanatra is elgondolkodjunk rajta.

Inkább nézzük meg, miről cikkezik, mit tematizál a kérdéssel kapcsolatban a német tulajdonban lévő kedvenc újságunk. Mit ajánlanak legújabban a németek kollaboráns bábkormányának leváltására.

:o)
Csak mondom Bármit megtehetnek? 2018.08.28 01:49:41
Gyanítom, hogy ez a Czeglédy-ügy egyszer olyan lesz, mint a Rákosi-kor koncepciós perei. Ott is elképesztő disznóságokat műveltek, a többség pedig szépen csendben eltűrte, hogy véghezvigyék, amit akartak. És nemcsak azért, mert meg voltak félemlítve, hanem mert valóban elhitték, hogy akiket perbe…..
  A választás után májusban járt le a kilakoltatási moratórium. Nem véletlen történt így, a kormánypártok szándékosan a választás utánra időzítették a gyalázatot. Május óta az Orbán Viktor vezette magyar kormány 1355 magyar családot lakoltatott ki otthonából.   Ezen családok az igazságtalan…..
ZorróAszter 2018.08.22 13:01:09
@Emmett Brown:

Én viszont azt bizonyítottam, hogy nincs az a milliárdos nagyságrendű összeg, amiért a nyugati bankok vagy a nyugati céget ne hajolnának le. Különben nem lennének ilyen nagyságrendű más üzletágaik Magyarországon sem.

És az, hogy a sajtó EGÉSZÉNEK megtiltották, hogy a svájci frank viszonthitelek hazugságát egyáltalán csak megemlítsék, az arra bizonyíték, hogy pont ezt történt. És hogy jogilag valójában ez volt a csalás gyenge pontja.

Különben egy-két újságíró eljátszogathatott volna a gondolattal. Nem lenne szigorúan megtiltva mindenkinek.
Csak mondom A ferihegyi vaklárma 2018.08.17 00:33:39
Biztonságos ország vagyunk. Az ember el is várja, hogy az  állam erre hivatott szervei megvédjék bizonyos dolgoktól, leginkább azoktól a veszedelmektől, amikkel szemben ő maga képtelen védekezni, már csak azért is, mert se eszköze, se tudása nincs hozzá. Hasznos, ha folyamatosan vizsgálják az…..
Csak mondom A biztos forrás 2018.08.14 22:16:03
Ha valami megjelenik az újságban, akkor azt az emberek igen nagy hányada készpénznek veszi. Idézi, hivatkozik rá, mint pontos információra, elvégre az újság is megírta. Valamikor ez így is volt, magára valamit is adó sajtótermék kínosan ügyelt arra, hogy légből kapott híreket ne közöljön, de mára ez…..
ZorróAszter 2018.08.16 17:08:08
@Ficzek Úr:

Kedves Ficzek Úr!

Visszatekintve az láttuk, hogy a német gyarmattartóink parancsára a megvásárolt, kollaboráns politikai és újságírói elit kialakította a megkíván politikai és média palettát.

Megsemmisítették a baloldalt. Hazug és aljas módon axiómaként a liberalizmust helyettesítették be a baloldal helyébe. A Népszabadság szétlövése pedig ennek csak egy mozzanata volt. Hogy onnan a liberálisok szétrajzzanak mint a pestis a maradék baloldali médiákat is elliberalizálni.

A fizikai megsemmisítés még elmaradt.

De valamikre jók lesznek majd azok a látszólag ma még cél nélküli stadionok. Chilében legalábbis kipróbáltan jó szolgálatot tettek.
ZorróAszter 2018.08.16 23:08:52
@pettra01:

Kedves Pettra!

Az itt a baj, hogy a sajtó - az amerikaiak által uralt és cenzúrázott világsajtó és a német gyarmattartóink uralta és cenzúrázta magyar??? sajtó - nemcsak hazudik, hanem központilag irányítva tematizál általában és hallgat el tényeket konkrétan.

Példa erre Juscsenko hatalomra jutását követő gusztustalan törlesztési hullám túlkapásai, vagy Welsz Tamás igazságszérumos öngyilkossága, amiket a sajtó EGÉSZÉBŐL cenzúráztak ki.

Válasz?

1. Lemondok minden lapot, a tévét átkapcsolom ha politika szagra emlékeztető kezd bűzölögni belőle. És választani se megyek el, hanem inkább Győzikét vagy Fekete Pákót nézem.

Főleg ha nem veszem észre, hogy épp erre ment ki a játék hogy ezt tegyem.

2. Minden alkalommal a képükbe igyekszünk vágni, hogy hazug patkányoknak, a népük elárulójának tartjuk őket. Minden alkalommal elküldeni őket a sunyiba. És hogy egy szavukat se hisszük el.

De minden alkalommal és minden ilyen hazudozó patkánynak. Nemcsak a fidesznyik ellenfélnek!!!

Nekünk nem érdekünk, hogy Orbánt a hazudozó verseny győztese győzze le.

Nekünk az az érdekünk, hogy Orbánt a hazudozó patkány mivolta és a kollaboráns hazaáruló mivolta kergesse a történelem szemétdombjára és ne a nála is nagyobb és rafináltabb hazug pszichopata.
ZorróAszter 2018.08.17 07:24:33
@pettra01:

Kedves Pettra!

Nem tetszett figyelmesen olvasni. De nem baj. Elismétlem. :o) Én nem az 1. pontot javaslom, amit a többség követ.

Hanem a 2.-at.

Vagyis minden alkalmat meg kell ragadni arra, hogy ennek a hazudozó patkány csürhének a képükbe vágjuk, hogy egy szavukat se hisszük el. És kollagoráns hazaárulóknak tartjuk őket a politikusi gárdával egyetemben,

A szarba kell taposni ezeknek a patkányoknak a tekintélyét. Már annyira kiépült és összezárt a rendszer, hogy már nincs más eszköz a kezünkben.

De ezt MINDEN újságíróval! Nem csak a fidesznyikkel, hanem a többi liberálissal is!

Nincs olyan, hogy az én állítólagos baloldali újságíró gárdám értem hazudozik. Értem fog hazudozóversenyben FIDESZt győzni.

MINDEN hazudozó patkánynak tessék a képébe vágni MINDEN lehetséges fórumon.
Csak mondom Apa, kezdődik! 2018.08.02 00:38:57
Nincs mit csodálkozni, megmondta a miniszterelnök Tusványoson, hogy nagy változások jönnek szeptembertől, hát valószínű, hogy ennek az előszeleit érezzük. A Hír TV tulajdonos- és irányváltása igazából nem a kezdete valaminek, sokkal inkább a folytatása, rövid közjáték volt csupán, hogy ez a csatorna…..
ZorróAszter 2018.08.13 10:48:34
@pettra01:

Kedves Pettra!

A CIA (facebook) kitiltott. Úgyhogy igaz hogy régen is ritkán néztem de most már meg se tudom nézni.

Esetleg ha levelet tetszene küldeni. Azt hiszem, elég rákattintani az ikonomra.
Frady Endre Kifli mellett... 2018.08.07 17:09:01
(gyerekdal) Kifli mellett nyúl vigyorogS felbámul a kéklő égre,Hol egy dagadt sastyúk forog,Majd lecsap a kiflivégre. Mért nem nyúlra csap le a sasKiadósabb ebéd végett?Könnyebb neki - mivel hasas -Elkapni a kiflivéget. Refr.:   Jaj, hol a kifli? Jaj, hol a kifli?   Jaj, kiürült ez a kongó tál!  …..
Csak mondom A szerencse forgandó 2018.08.04 16:10:23
Nem kell ahhoz vészmadárnak lenni, hogy az ember sötét jövőképet fessen. Egyre több jel utal arra, hogy a katasztrófa elkerülhetetlen. A sarkvidékek jégtakarója olvadozik, egyre-másra szakadnak le hegynyi darabok belőlük, és ez nemcsak a jegesmedvék számára rossz hír. A Föld egészén óriási…..
ZorróAszter 2018.08.06 08:49:26
@Drizari:

"Dévai Boglárka lóugrásban aranyérmes lett, Európa bajnok! "

És hogy jön ez ide? Vagy maga volt a bizonyos ló?

:o)
ZorróAszter 2018.08.06 08:58:03
@pettra01:

Nekem az a bajom, hogy a kommentelők gondolkodás nélkül szajkózzák vissza a kedvenc sajtójuk előrerágott, előemésztett kliséit - gondolkodás nélkül. És verdesik egymás fejéhez ezeket.

Konkrétan itt a migráncsokat/menekülteket pro és kontra.

Ahelyett, hogy bármelyiküknek eszébe jutna a lényeg: például ki és miért indította be szándékosan a menekülthullámot Európa ellen.

És ha az orruk elé teszem, hogy az EU és az USA összehangoltan kurtította meg szándékosan a menekültügyi büdzsét, akkor mindenki befogja/behúzza fülét-farkát-egyéb lukát, és igyekszik kimenekülni a lehető legrövidebb időn belül a környékről is.

Mintha a gondolkodásért halálbüntetés járna - ha a legkisebb jelét is meglátja a hatóság.

Noéval és a honfoglaló magyarokkal most had ne foglalkozzam.
ZorróAszter 2018.08.06 13:14:43
@Drizari:

Látom, sokat kivett magából ez a verseny. Majd szólunk Boglárkának, hogy ne hajszolja ennyire.

És főleg ne sarkantyúzza az oldalát ennyire mert azzal csak ilyen ingerültté teszi.

:o)
Csak mondom Emberi értékek 2018.07.31 19:12:31
Nemrég Kövér László fejtegette a visegrádi országok egy összeröffenésén, hogy a közép-európai országoknak valamiféle kárpótlást kellene kérniük a nyugat-európaiaktól, amiért elszipkázzák tőlünk a munkaképes népességünk színe-javát, akik képességeiket az ottani fejlődés szolgálatába állítják a…..
ZorróAszter 2018.08.02 10:16:23
@pietnik:

Kedves Pietnik!

De hát az én kommentem végülis megjelent csak pár perces késéssel.

Én továbbra sem hiszem, hogy mondjuk a kommenteket írás közben tudnák ellenőrizni és tartalomtól függően kilőni.

Kocsobúr: A nevére emlékszem, de volt pár hasonló fazon, és azok között nem nagyon tudok különbséget tenni.
Frady Endre A hód inge 2018.07.31 17:04:41
Hód szól: „Kéne nékem hód ing!Le is töltök egyet!” Loading...„Lassú! Szakadozik a net,Lődd ki okostelód, Anett! E sáv nem elég, hogy hetenEgyszerre legyünk a neten!”A nett Anett s öt hód kölökVadul visít: „Netért ölök!” „Minden száj’t itt e mancs etet,Függesszétek fel a chat-et!”Csúnyán néz a nej…..
Csak mondom Orbán a jövő 2018.07.28 17:58:00
Nehéz ettől a tusványosi lidércnyomástól elszakadni.  Hallgatva a beszédeket, és egyfolytában azon csodálkozom, mennyire béketűrők ezek a románok, ennek a tizedéért a Fidesz már földindulást rendezne nálunk. Ha mondjuk Soros György a fejébe venné, hogy nyaranta szabadegyetemnek nevezett parádét…..
ZorróAszter 2018.07.30 00:16:36
@pettra01:

Kedves Pettra!

Nem haragszom, csak éppen nem értek egyet.

Arra a viselkedésre, amit az ellenzék mutat, arra nincs más magyarázat, mint hogy parancsra hülye.

Orbán pálfordulásaira is csak egy magyarázat van: az hogy a német gyarmattartóink kollaboráns bábkormányát viszi.

És mivel a magyar nép ennyire hülye, ezért ez a szánalmas színjáték is elegendő a félrevezetéséhez.

Azok meg, akik számára ordít, hogy ez csak egy szánalmas színjáték, azok meg nem számítanak. A választásoknál pláne.

Orbánék és az ellenzék parancsra alakították ki a német gyarmattartóink elképzelésének, szája íze szerinti kétosztatú, fidesznyik-liberális politikai berendezkedést felette Demoklész kardjaként a nácipárttal.

Parancsra, együttes erővel irtották ki a baloldalt Magyarországon.
ZorróAszter 2018.07.30 11:52:33
@Edit exnolbloggerina:

Kedves Nyírfa!

Én legkevésbé a jónépre haragszom. A népet mint annyiszor a történelemben elárulták, kiárusították, becsapták.

A posványosi csürhe nem a magyar nép. Annak a nagyrésze a csőcselék. Akik a többség kárára ügyeskedéssel próbálnak boldogulni. No meg elsősorban seggnyalással, törleszkedéssel.

A magyar nép többsége otthon nézi Győzikét és a mexikói sorozatokat, és okád a politikától.

Ennek elérése volt a sok kollaboráns hazaáruló legelső és legfontosabb feladata.
Végre megkezdődött a Bálványosi Szabadegyetem. Nyilván mindenki repesve várta már ezt a nagyszerű rendezvényt, mert ez az a kivételes esemény, ahol megtudhatjuk, mi vár ránk a következőkben. Még csak nem is a közeli jövőről van szó, mert mint azt a Deák Dániel nevű politológus megfogalmazta, az idei…..
ZorróAszter 2018.07.27 02:26:01
@tetovaoda:

"Azért az módfelett érdekelne, kedves ZorróAszter, hogy miként engedelmeskedik Orbán Viktor annak a Németországnak, amelynek kancellárja ellen ádáz harcot vív egyfolytában. "

Kedves Tetovaoda!

Orbán pávatánca közismert, és csakis a rémhülye mindentbevesz magyarnépnek szól.

Merkellel ugyanolyan kamu párnacsata folyik, mint vitéz orbángeci Simicska Lajossal is.

Kb. annyira kell komolyan venni a harcot Merkellel mint Simicskával.

Ezek Orbántól Gyurcsányon át Vonáig valamennyien kollaboráns hazaárulók.
Csak mondom Drágaságaink 2018.07.25 01:44:00
Mielőtt elmentek volna nyári szabadságra, még hamar megszavazták maguknak az egyik legfontosabbat országgyűlési képviselőink, a juttatásaikat  a mai korhoz igazították. Elvégre hogy néz az ki, hogy az árak emelkednek, a bérek nem különben, ugye az átlagbér is már csillagászati magaslatokban jár, bár…..
Az én online munkám eddig remekül működött, hamisítatlan távmunka volt, ki se kellett lépnem a házból, pont az ilyen kripliknek való, mint én is vagyok. Eddig alkalmazottként dolgoztam, most viszont változik a helyzet, vállalkozóvá kell lennem. Az se egy nagy kunszt, mert magát a vállalkozói…..
ZorróAszter 2018.06.24 17:05:23
@Ficzek Úr:

Van valami szabály, hogy a tartozások két év alatt elévülnek, ha az érdekelt nem tett a behajtás érdekében semmit.

De ennek érvényesítéséhez a bíróságon kifejezetten kell az elévülésre hivatkozni. Ezért kerülik ilyenkor a bíróságot.

A behajtás elvileg többszöri figyelmeztetés és bírósági eljárás során lehetséges csak. De a magyar állam a magyar nép ellensége. Ami például abban is megnyilvánul, hogy teljesen szabad kezet ad ezeknek a behajtóknak nevezett köztörvényeseknek.