Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tágrazártszemmel

450 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Danie’s Fashion új trendet teremt. A Danie's Fashion nem csak négy barát megálmodott márkája, de négy állatbaráté is. Az ötlet alapja, hogy magyar anyagokból, kézzel készített minőségi, márkás, kész termékeket készítsenek a divatos kisállat közönségüknek és…..
Igen van egy titkos ügynökünk, aki a szigetről jelent. Ő egy nagyon tanár és imád szigetelni. István tanár úr jelenti, mostantól miden nap! A sziget és minden amiről nem hallani. Kapuzárási pánik Szöveg tegnapról a holnapnak Ma utoljára fárasztom a tetszikelőket…..
Igen van egy titkos ügynökünk, aki a szigetről jelent. Ő egy nagyon tanár és imád szigetelni. István tanár úr jelenti, mostantól midennap! A sziget és minden amiről nem hallani. Hej, Regő rejtem… Ma reggel hajnali 10 órakor kezdtem kinézni a fejemből. Irány a csipetnyi…..
Igen van egy titkos ügynökünk, aki a szigetről jelent. Ő egy nagyon tanár és imád szigetelni. István tanár úr jelenti, mostantól midennap! A sziget és minden amiről nem hallani. "Távirat MultikultiLandbólCsütörtökön narancslevet ittam. Stop. Így nem keltem másnapauchan.…..
A 20. század első évtizedeinek két nagy művészi irányzata, a dada és a szürrealizmus, radikálisan megújította a művészetről való gondolkodást. A dada a hétköznapi tárgy átértelmezésével, a véletlen szerepének hangsúlyozásával, a hagyományos esztétikai értékek…..
Budapest, 2014. június 17. – Indul a Metaxa nyári játéka! Végre itt a nyár, és a kellemesen meleg estéket újra a szabad ég alatt tölthetjük. Budapest ebből a szempontból ideális nagyváros: sokszínű, hangulatos szórakozóhelyeinek nagy része a nyári hónapokban nyitott…..
   Tucatnyi újabb névvel jelentkezett a Sziget, köztük nagy visszatérők és aktuális sztárok,ahogy ez a Szigeten már lenni szokott. Jön például a “ska egyik ékköve”-ként tituláltMadness, Sir Bob Cornelius Rifo, DJ elektronikus zenei projektje, a The BloodyBeetroots, az…..
Blogger Shopping Day - Nagy tavaszi kiárusítás Szombaton az Arena Plazába költöznek a divatbloggerek Idén harmadik állomásához érkezik a Blogger Shopping Day, az egyre népszerűbb eseménysorozat. A BSD májusi helyszínéül az Arena Plaza szolgál majd, ami kivételes dolognak…..
Tágrazártszemmel 2013.12.04 23:16:03
NYEREMÉNYJÁTÉK!!! 2 évesek vagyunk! Ebből az alkalomból, most titeket ajándékozunk meg! Mit kell tenni? Menj a facebook oldalunkra! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=536240973137524&set=a.242006269227664.54560.238044752957149&type=1&theater - keresd meg a játék…..
NYEREMÉNYJÁTÉK!!! 2 évesek vagyunk! Ebből az alkalomból, most titeket ajándékozunk meg! Mit kell tenni? Menj a facebook oldalunkra! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=536240973137524&set=a.242006269227664.54560.238044752957149&type=1&theater - keresd meg a játék…..
Mióta anya vagyok, az életem teljesen átértékelődött, megváltozott, felfordult. Olyan, mintha egy új életet kezdtem volna élni, a régit pedig magam mögött hagytam. Minden emlékemet a gyerekeim előtti világból olyan, mintha egy másik nő tapasztalta volna meg. Időből azonban…..
Olyan természetes az a mozdulatsor. Homályosan látsz az álmosságtól, fogod a kulcsot, ismerős- és milyen kedves- pittyegés jelzi, hogy nyitva az autód. Beülsz, ellenőrzöd, hogy a gyerekülések megvannak. Megnézed magad a kis tükörben. Megállapítod, hogy jó korán van, a szemeiden…..
A Queer Kiadó irodalmi pályázatot ír ki leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer tematikában. A szokásos toposzok mellett (szerelem, kiközösítés, hate crime, coming out stb.) külön várjuk az újszerű megközelítéseket is. Pályázni máshol még nem megjelent művekkel…..
Lemezbemutatót tartott a két tbányai lazagyerek (na ne magyarázzá', vigyázz, me' hazamegyek) a Roxxyban, ahol a Holnapután című korongot népszerűsítették. Magáról a lemezről most nem írnék bővebben, ugyanis majd megemlékezem a dalcsokorról egy hosszabb, fejtegetősebb…..
Edna! A pasimat, Zénót akarom meglepni egy dögös házi sztripp-tánccal, fel is vettem videóra, és azt kérem, hogy lécci nézd már meg és véleményezd! (((: Köszi puszi, Mazsola, 38 éves, háztartásbeli Drága Mazsim, Hát majd kiakadt a BS playerem Édes Lányom! Ha nem jelezted…..
Kriston Szandra az átlagemberek szemében szerencsésnek mondhatja magát. Fiatal, vidám, energikus lány, aki élsportoló családban nőtt fel, az anyatejjel szippantotta magába a mozgás örömét. Sokan nem tudják azonban, hogy sok dologról le kellett mondania, amely egy átlag fiatal…..
Tény és való, hogy az utóbbi időben egy kissé kritikusabb lettem az engem körülvevő világgal és emberekkel szemben, ami persze nem feltétlenül jó, ám vannak dolgok, amiket képtelen vagyok megszokni, függetlenül attól, hogy egy eléggé kifordult világban élünk. Vannak ugye a…..
Tágrazártszemmel Ördögűzés 2013.10.31 09:37:53
Első körben kezdjük a dolgot kis hazánkban. Mi is ismerünk démonok által megszállt egyént. A felvételen megpróbálják szegény fiúból kiűzni a benne rejlő gonosz erőt. A sikert mégse a szuper erővel rendelkező megamédium hozza meg, hanem a mountain bike. Ferike démoni…..
Tágrazártszemmel Utózöngék 2013.10.30 09:16:38
Az elmúlt napokban a magyar futballal kapcsolatban sokan nyilatkoznak! Lehetne Urbán Flórián elhíresült káromkodós mondatát előszedni, hogy mostanában mindenki k**va okos! Sajnos azt kell mondani, hogy ahány újságot veszek a kezembe, akárhány oldalra megyek fel, akárhány…..
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy ember, Ki kő gazdag volt, valószínűleg egy nepper, Dizni földön élt nejével, ez a nemes bajszos, Mígnem hirtelen elpatkolt az asszony, sajnos. Na persze még ezelőtt született egy lányka, Szépségének naná, hogy nem volt párja, És nem volt…..
Tágrazártszemmel 2013.10.29 13:37:49
Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál…..
2013. október 31-én, Drezda, London, Temesvár és Szabadka után Magyarországon először a KoMod Színházban kerül bemutatásra Ali Taylor kortárs angol drámaíró Puha pihe című lenyűgöző színdarabja. „És ha nem tudnál megtartani, és lezuhannék?” „Lenéznék. Aztán…..
Több alkalommal olvastam, és személyesen is tapasztaltam, hogy a Magyarok igen pesszimisták, és elégedetlenek az életükkel. Az tény és való, hogy kis hazánk bizonyos szegmensei nem könnyítik meg a helyzetünket, és az általános pénztelenség is rányomja bélyegét az emberre. Az…..
Íme az örök talány: ki is az a Klotild néni? Akárcsak Columbo felesége a híres krimisorozatban, egy nő, egy fogalom, de semmi más. Tudjuk, hogy kinek a kicsodája, de az arcát véletlenül sem láttuk még egy pillanatra sem. Október elején ismét ellátogattam a Karinthy…..
Olyasmiről fogok írni, ami egy ideje szúrja a szememet. Szeretném górcső alá venni azt a vélekedést, ami szerint a teljes elszigetelődés mások véleményétől egyenes úton vezetne a boldoguláshoz. Nem is titkolom, sokat olvasok önmegvalósításról szóló blogokat, mert szeretek…..