Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsano

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Újra visszatértem és nem is akármivel, mint egy játék kritikával. Szerintem az eredeti S.W.I.N.E. játékot nem kell bemutatni, mert minden magyar játékos ismeri, ha másról nem, akkor hallásról. A 2001-ben megjelent játék a mai napig szép grafikával, poénos beszólásaival és remek…..
550 éve született Niccoló Machiavelli, minden idők legnagyobb hatású politikai filozófusa, tavaly pedig máig ható főműve, a Fejedelem publikálásának 505. évfordulóját ünnepelhettük. Machiavelli az erőszakot és a képmutatást hirdette, fejük tetejére állítotva a keresztény és a humanista értékeket;…..
(Fotó: Fortepan.hu) Nézegettem a napokban az Index2 címoldalát: egymás alatt sorjáznak a receptek és étteremtesztek, kajafotó kajafotó hátán. A foodporn az új bikinihíd és combszemöldök, beteljesülni látszik végre a rég áhított gasztroforradalom! De egészen biztos, hogy ez így van? Hiszen…..
Életmagazin Így tanulj! 2018.05.22 20:15:23
Sok diáknak problémát okoz tanulni. Nem valamit megtanulni, hanem tanulni. Bármilyen furán is hangzik, tanulni is meg kell tanulni. A legtöbb gyereknek problémát okoz a tanulás, leginkább a kedvhiány miatt. Egy óvodás alig várja már, hogy iskolába járjon, belekóstolhasson valami újba, majd ez a…..
Már több, mint húsz éve annak, hogy Ferencváros önkormányzata hozzáfogott a kerület rehabilitációjához, és ennek köszönhetően nemcsak a kerület összképe változott meg, de bizony az árak is egyre magasabbra rúgnak...
Dzsano 2017.11.24 14:32:25
@terrormaci: Dettó. :)
A kedvenc ebédlő helyem egy egyszerű kínai gyorsétterem. A berendezése szokásos, semmi különös, de ami megfizethetetlen, nagyon családias - az árak pedig nyomottak. Nem tudom, hogyan éri meg fenntartani, pláne úgy, hogy mindig ad a kedves és mókás kiszolgáló, aki egyben a tulajdonos, vásárláskor…..
A Konyhafőnök az utóbbi évek egyik legjobb tévés produkciója az RTL műsorán. A legnézettebb kereskedelmi tévé jól érzett rá a folyamatosan emelkedő érdeklődésre az igényes gasztroműsorok iránt és megfelelő időzítéssel indította anno 2014-ben A Konyhafőnök című…..
Sajtkrém, bébispenót, marinált ponty és fokhagyakompót egy bagelnek tűnő kifliben. Bemutatjuk a pulled pontyot. Nemrég cseréltük le a télikabátot, de már azon pörgünk, mivel fogjuk pótolni a strandon a kalóriákat. És nemcsak mi, hanem a palettások is. A balatoni street food-őrület tényleg nemcsak…..
A Battlestar Galactica óta kevés olyan jó sci-fi sorozat volt, mint a második évadjánál járó Expanse, nekünk is nagyon tetszett a bemutatkozó évad tavaly, amire az elmúlt hetekben csak rátett még egy lapáttal a második. Közben a Netflix is felkarolta a vállalkozást, de azért egy kicsit lehetett…..
Noha a pornó lassan a mainstream popkultúra részévé válik (azon most lehet vitatkozni, hogy ez jó vagy sem, de ez más kérdés), még mindig rengeteg előítélet, félreértés él vele kapcsolatban a köztudatban...
Dzsano 2017.01.15 07:09:52
@Gery87: Köszi:
"Köszönhetően a drogos kis nyomorék buzi bloggereknek és "újságíróknak" (és úgy az egész médiának) bértollnok férgeknek."

Akik csak videón láttak egy jó szexet, maguk nem vettek részt benne sose...

"Létezik, létezett stb....megvan ennek is a helye, de nem főoldalra való. Ezek meg akkor is csak kurvák...Csomagolhatjuk, címkézhetjük, csak minek."

Tökéletes.
Dzsano 2017.01.15 09:35:30
@odamondó: Pont fordítva.
Közelednek az ünnepek, amelyek nem múlhatnak el alkoholfogyasztás nélkül. A magyar ember bort és pálinkát iszik, és mivel sajnos a kultúránk alapvető elemének számíthatjuk az alkoholt, a néphit szerint gyógyítunk is vele. Maradjunk most a pálinkánál...
Nyári ember vagyok, ha én dönthetnék a kérdésben, az év áprilistól októberig tartana.  Sajnos azonban nem addig tart, így a hideg hónapokban kipróbálok mindenféle praktikát, hogy a nyár illúziója megmaradjon. Nem gondolom például azt, hogy télen nehéz és amúgy tök egészségtelen ételeket „kell” enni…..
Miközben túlcsordul a média és az érdeklődő közönség az ingatlanpiac irreálisnak titulált budapesti áraival, addig vidéken gyakorlatilag tucatjával találni olyan ajánlatokat, melyek felújítással együtt is csak kis töredékét teszik ki a fővárosi áraknak. Ennek ellenére a főváros iránti kereslet…..
Megint nem sikerült nőnek nyernie RTL-es valóságshowban, Farm Cintia az utolsó pillanatban, nagy valószínűség szerint egy meggondolatlan petting miatt maradt le a az első két hely valamelyikéről (Farm Gergővel bújt össze a döntő előtti reggelen). A lány elég rosszul viselte a bukást, és sírva…..
Anikóra valaki rászólt, hogy ne álljon kis terpeszben a felkonf alatt, mert a pajtában kóringyáló birkák már csak poénból is átszaladnak a lába között, ami jó, viszont továbbra is sztreccsfarmerbe öltöztetik, ami meg nem. Jó, erről nem tehet, illetve egyikről sem, a gatya a stylist, a Véber Gyuri…..
Dzsano 2016.04.10 14:03:01
@Rémület: Használj Linuxot, főleg, ha csak internetezel. :)
Amúgy Heni jól ki fog b*n a társasággal, az biztos. :)
A hírek szerint a Honvédelmi Minisztérium szervezésében ma megkezdődtek az ötpárti egyeztetések a terrorveszélyre hivatkozva elkészített Alaptörvény hatodik módosításának tervezetével kapcsolatban. Gondolom, mindenki emlékszik, hogy a januári tervezet, amely felhatalmazást adott volna a Kormánynak a…..
A palántanevelés kapcsán gyakran felvetődik az a gondolat: mi a fenének vesződjek vele, mikor a piacon mindent meg lehet venni? A gyakorlat engem többször meggyőzött, hogy ez nem teljesen igaz, megjegyezve azt is mindjárt, hogy egy igazi biokertésznek ez nem vesződség, hisz csaknem ugyanolyan…..
A napokban jelentették be, hogy az Irán ellen hozott kereskedelmi korlátozások egy részét eltörlik, így a keleti ország ismét exportálhatja a termékeit a fejlett világba is. Ugyan a földkincsek a legjelentősebb kiviteli cikkek, de nemcsak az olaj és a földgáz miatt volt lényeges a szankciók…..
"Itt van az ősz, itt van ujra,S szép, mint mindig, énnekem." Rengetegen keseregnek, hogy vége a nyárnak, az igazán élelmesek viszont már azon gondolkodnak, milyen tennivaló is akad a spúrok hipermarketjében, vagyis a kertben. A körte és almaszüret mellett az egyik legfontosabb…..
A tavalyi Eurovízió egyszerűen felrobbantotta az internetet, ehhez nem fér kétség. Tavaly ilyenkor minden, a derült égből köztudatba robbant, szakállas nő körül forgott, nyomában pedig gyűlölködéssel vegyített csodálat lengte körül a dalverseny nevét. Nyilvánvaló volt, hogy…..
„Fogjunk tehát kezet, vessünk vállat… egy célszerű gőzös fordulatot tenne.” (Gróf Széchenyi István: Balatoni gőzhajózás, 1845)Széchenyi álma megvalósult – 1846. szeptember 21-én, születésnapján, Balatonfüreden vízre bocsátották a Kisfaludy gőzöst. A hajó október…..