Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lentffy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A patkányfogó a német kultúrában a manipulatív gonosz ember szinonimája...
lentffy 2020.02.11 21:14:00
@Grimbusz Makszimusz: Miėrt nem? Mitõl fėlnek?
lentffy 2020.02.12 10:17:40
@Grimbusz Makszimusz: Rohadtul okos pasik vitåznak itt azt låtom. Nem kulonosebben erdekel hogy sertegetitek egymast. Orulok, hogy legalabb te tudod az elso nick nevem, mert meg en sem. Azt sem tudtam, hogy voltam itt valaha. Lehet. De a kerdesemre nem valaszoltal, mert csak libsi-lipsizni tudsz. Tenyleg csak ketdeztem, hogy miert nem merik kitenni oket. Mert nem tudom. Ezzel aztan nagyon megsertettelek. Tudod mit? Nem erdekel. Vagy kiteszik vagy nem de az biztos. Jo szinvonalat kepviselsz, ha meg az arnyekodat is libsinek latod.Francot keresek itt cdsk olvasgattam milyen magas szintu ėszosztas folyik itt, a 80% erthetetlen, de tulajdonkeppen teszek rå. Nem kell vålasz. Tartsd meg magadnak! Kellemes gyilkolaszast kivanok.
Azt mondják, hogy az okos ember tudja, hogy az információk fele butaság, de az igazán zseniális ember azt is tudja, melyik felét hiheti el annak, amit hall. Vajon hihetünk-e egy orvos által írt, gyógyszertárakhoz köthető weboldalon megjelent cikknek? Jól tesszük-e, ha egyszerű és szimpatikus…..
fotó: mti.hu/Máthé Zoltán   Tisztelt Kongresszus! Kedves Barátaim! És tisztelt Vendégeink! Először is szeretnék köszönetet mondani Hadházy Ákosnak. Ákos, ugyanis tartozom Neked egy vallomással: Egyrészt Te egy igazán jó kolléga vagy, másrészt pedig egy nagyon jó barát! Ákos az egyik legnehezebb…..
lentffy 2017.10.01 09:41:39
Nem
Kétségbeejtő arra gondolni, hogy ha minden kórházból ennyi orvos elmegy külföldre, mi lesz velünk? rre mit mondanak azok, akik állandóan szidják az egészségügyben dolgozókat, orvosokat nővéreket egyaránt? Tisztelt Praxis blog!   Első felindulásomban írom ezt a posztot, kérem nézzék el nekem,…..
lentffy 2016.06.22 12:27:41
@she_wolf: szupet magyar nyelv
Praxis Emberség? Francokat! 2011.03.19 06:00:00
Sziasztok!   Évekig jártam kórházról-kórházra az édesanyámmal. A hab a tortán a János Kórház volt, ahol az urológia épületében lévő egyetlen lifthez csak az orvosoknak és a helyi járatos mentősöknek volt kulcsa. A doktor megkérdezte anyukámat, hogy föl tud-e menni…..
lentffy 2016.05.06 20:00:35
lentffy 2016.05.06 20:01:23
Köszöntelek frissen indult blogomon. Az országban nem sok hasonló témájú bejegyzés vagy blog született, inkább csak zsírégető vagy fogyasztószerekkel kapcsolatos naplókat találni magyar nyelven a neten, antidepiről szóló, részletes leírást azonban szinte sehol, elvétve egy-egy…..