Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Advok02

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különösen nem volt újdonság, de így grafikonként feltéve, három intézet átlagaként, hosszabb időt felölelő tartamban mellbevágó az, amit a közvéleménykutatók felmérései kirajzolnak a portfolio.hu ábrájában: az ellenzék teljesen mozdulatlan stagnálását, és a Fidesz…..
Advok02 2013.11.04 19:50:43
@Brendel Mátyás: ki mondta hogy otthon punnyadok? 'nehazudozzábüdösostobaparaszt' hogy a te kultúrszintedet idézzem meg egy pillanatra.
"ha mindig a kicsivel jobbra szavazol" és ki dönti el melyik a kicsivel jobb? mert elméletileg pont erről a gondolatról nem más szól mint maga a választás intézménye, ennyi a lényege egy mondatban, mindenki a szerinte kicsivel jobbra szavaz. akkor te milyen alapon hülyézed a másikat? gondold ezt, persze, de mi lenne ha nem böfögnéd föl ilyen jóízűen?

"egyed - párt
ország - faj
evolúció - Föld"
na ez meg egy új példa aminek annyi köze van az előzőhöz, hogy ugyanúgy az evolúcióhoz hasonlítja a politikát és a gazdaságot. de ebben az esetben mivel a csőlátásodnak köszönhetően szánalmasan beszűkíted a lehetőségek halmazát éppen te vagy kontraproduktív mert képtelen vagy mérlegelni a döntéseket, először van véleményed és aztán értékelsz.

Amúgy is a kontraszelekciós cselekvés speciel nem pont az amikor én egy másik faj fejlődéséhez kezdek hozzájárulni egy ekkora evolúciós versenyben, holott az előző faj egyede vagyok?
Advok02 2013.11.04 19:55:06
@Brendel Mátyás: még egyszer: az csak a te egyneuronos népszabadság galacsinodban merült fel, hogy nem megyek el szavazni, nem is olyan rég beszéltük ki kire fogok és hogy szerinted ez még mindig jobb mint a semmi, kis alzheimer is bejátszik a lúzer féregnek?

az meg, hogy a másik nagypárt ilyen mértékben meghaladja a jelenleg regnáló minőségét épp a kisebbség fejében van így. akkor ez hol mérvadó? ja persze, könnyebb mindenki mást hülyének tartani, mint elismerni, hogy te basztad el és a szar helyett nyeled a szart. hú micsoda változatosság
Advok02 2013.11.04 19:59:47
@Brendel Mátyás: a szerkezetet amit keresel googlenek hívják.
www.hirlista.hu/szavazasok