Regisztráció Blogot indítok
Adatok
philosofie

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én tényleg nem értem a volt kollégáimat, a tanárokat. Igaz, hogy immár negyedszázada nem veszek részt a honi közoktatásban, de természetesen sokkal érzékenyebben figyelem, hallgatom az érkező híreket, mint az átlag. A mostani centralizált időszakot megelőzően sem volt minden…..
Tegnap, április 17-én adta hírül a sajtó, hogy elhunyt a híres, Nobel díjas író, Gabriel García Márquez. Gondoltam itt a Popkulton is megemlékezünk róla. Idézzük fel híres műveit, melyek közül néhányat már meg is filmesítettek és talán az életéről is tudok némi új…..
A valójában narancssárga feketedobozok visszahallgatása minden bizonnyal a világ egyik legdepressziósabb munkája lehet. A technika ugyanis nem csal, és rögzít minden kommunikációt az éppen a halálba zuhanó gépekről. Nagyon szomorú poszt következik - íme 10 gép lezuhanás előtti utolsó üzenete: 1.…..
A felnőttek és gyerekek élettempója közötti eltérés stresszhelyzetet okoz, ami konfliktust generál a párkapcsolatokban – állítják amerikai szakértők. Lehet-e mérni a boldogságot és egyáltalán van-e értelme? Meghökkentő posztot tett közzé pénteken Facebook oldalán…..