Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kescefko19

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömteli hír a fősodornál kísérletibb alkotásokat kedvelők számára, hogy a Vertigo Média jóvoltából hazánkban is bemutatják a világ első, teljes egészében FPS-nézetben elkészített akciófilmjét. Ahhoz képest, hogy az orosz-amerikai Hardcore Henry forgatását lya…..
 - SPOILERMENTES - A múlt század húszas éveinek koppenhágai művészköreiben szolid ismertségnek örvendő házaspár, Einar (Eddie Redmayne) és Greta Wegener (Alicia Vikander) élete a festészet körül forog. Kiegyensúlyozottságot sugalló, szeretetteljes és gyengéd párkapcsolatuk megváltozását egy…..
kescefko19 2016.01.26 14:11:29
@butch2038: EZ jellemző a rendező utolsó 3 filmjére. Király beszéde, Nyomorultak, A dán lány
A függetlenség napjának hétvégéjét tizenkét évente Arnold Schwarzenegger hivatott uralni terminátorként, ám ami összejött az előző két alkalommal, az most látványos kudarcot vallott. Mindazonáltal a Terminator: Genisys a fiatalos folytatást lenyomta: a Magic Mike XXL éppen…..
kescefko19 2015.07.06 08:18:00
kescefko19 2015.07.06 10:01:02
@kaamir: Jaaaa tényleg. Bocs :)
Bő két hónappal ezelőtt azt írtam az ötödik évad első része kapcsán, hogy egy új sakkjátszma van kibontakozóban Westeros csataterein. Minden megváltozott, az új felállás más-más stratégiát kívánt a szereplőktől északon, délen és a tengerentúlon egyaránt. A könyvektől…..
kescefko19 2015.06.15 18:55:13
@purga: Nagyon köszönöm, úgy tűnik még van remény :)
A múltkor az Empire magazinban megejtett első eresztés után az Entertainment Weekly és a People részesült abban a kegyben, hogy további hivatalos fényképeket közölhetett a Martianból Mentőexpedícióból. Klikkre a legtöbb vízjel nélkül, egészen óriási méretben, részletgazdag,…..
Úgy gondoltam, mivel most moziban úgy sincs mit néznem, van egy csomó olyan film,ami otthon megtekintésre vár. Nekem mindegy, hogy melyikről beszéljek, a ti szavazatotok alapján veszem majd elő az első és a második helyezettet: Szombat esti állást veszem majd figyelembe (mondjuk…..
kescefko19 2015.05.09 09:43:17
@Gábriel Nándor: Az nem jó indok hogy régi film régen is készítettek gyatra filmeket
aeon flux pán őszig nem hajózik 2015.04.21 10:19:41
Néhány napja még úgy tűnt, ha éppen nem is Farkas (sic!), a Feketeszakállal mind szerep, mind keretsztori tekintetében titokzatos és felderítetlen tájékra merészkedő Hugh Jackman legalábbis az aktuális erősebb kutya az Álomgyárban. Ehhez képest előfordulhat, hogy szaftos…..
A nemzetközi sajtó szerint meg kéne lepődnünk, bár én nem látom az okát. A tinik szavaztak, Hollywood pedig vonja a következtetést, ha a tizenévesek szívébe szeretne férkőzni. Ennyi, nyertesek kattintás után... Az év filmjeAmerican SniperThe Hunger Games: Mockingjay — Part…..
Nem lehet rossz mostanában John Macleannek lenni, és most nem a Die Hard miatti áthallásra célzunk. Az ezen a néven ismert skót úriember egyelőre elég erős kritikai elismerést gyűjtött be a Sundance-díj elnyerése után első nagyjátékfilmjével, aminek szélesebb körű bemutatása…..
A brit magazin a Fantasztikus Négyesről is közölt képeket: a klikkre növő, teljes galériához lapozzatok! ..
kescefko19 2015.03.16 19:06:56
@E900: ÉN nem értem hogy egy női szuperhősnek miért kell kötelezően bombázónak lennie(amúgy szerintem közel se ronda)
Lehet, hogy az Elrabolva 3. zakatol a negyedmilliós nézőszám-mérföldkő felé, de kár ezért megróni a magyar közönséget, ha közben minden héten alapos figyelemmel tüntetünk ki egy-egy díjszezonos kedvencet is. Most a Kódjátszmán volt a sor, ami szilárd elsőséget szerzett,…..
kescefko19 2015.02.03 08:21:53
Stephen A. Ambrose történelmi tényfeltáró kötetei (Az elit alakulat, A hős alakulat) nem ismeretlenek az HBO számára. A két siker után a csatorna most látta elérkezettnek az időt, hogy a világháborún túl is folytassák az író műveinek feltérképezését, és ebben egyetértett…..
kescefko19 2015.02.01 09:39:46
Korábban még csak pletykaszinten merült fel egy a Szellemirtók női változata, ám időközben hivatalossá vált: a Columbia kukázta a túlontúl sokáig elhúzódó Szellemirtók 3-at (melynek késlekedésében Bill Murray nyammogása és Harold Ramis sajnálatos halála is bejátszhatott), és inkább a reboot mellett…..
Már csak néhány óra, és kihirdetik az Oscar-jelöléseket. Most először az összes kategória jelöltjeit bejelentik majd a magyar idő szerint 14:30-kor kezdődő élő adásban, méghozzá Alfonso Cuarón, JJ Abrams, Chris Pine és az Akadémia elnökének közreműködésével. A…..
kescefko19 2015.01.15 14:49:19
@Vektor-: Az sok vagy kevés?
Esetleg SPOILERES lehet. A líraira hangszerelt beharangozóról csak annyit kérdezünk: ki hiányzik belőle és miért, illetve a címmel együtt ez jelent-e valami konkrétumot, vagy a sorozat készítői a…..
Az Agent Carter kétórás bemutatkozó epizódja reklámszünetében, azaz január 6-án debütál A Hangya első előzetese, ez pedig az előzetes előzetese. Nem, a hiba nem a te készülékedben van. UPDATE: Megérkezett a normál méretű változat. ..
kescefko19 2015.01.02 19:32:09
Bármekkora feneket is kerítenek neki, egy magyar film nem megy különösebben eseményszámba a közönségnél, szóval az, hogy a Swing gyakorlatilag egyedüli új opció volt a mozikban, inkább a korábbi filmeknek kedvezett. A Madagaszkár pingvinjeire szinte ugyanannyian ültek be, mint a premierkor, Fazekas…..
kescefko19 2014.12.08 21:23:18
Tim Roth és a futball, Scarlett Johansson és az agykapacitás, Mads Mikkelsen és az igazságtalanság, meg még tündérek, tornádók, angol humor és gagyi Herkules. Heti bemutatók. Csingiling és a kalóztündér (The Pirate Fairy). A kislányok kedvenc mesehősének világában még a…..
Úgy tűnik, egy-egy filmtervnek néha sikerül megszöknie a The Asylum rendesen megrakott tervezőasztaláról, más magyarázatot nem látok ennek a filmnek a létére, amely a lehető leghányavetibb módon használja a found footage filmek stílusjegyeit (értsd: hol tartja valaki azt a…..
Ha idén csak egyetlen Herkules-filmet akarsz megnézni a moziban, akkor feltétlenül ez legyen az! ...vagy nem. ..
Közismert tény, hogy Cannes nem csak arra jó, hogy a filmek versenyezzenek, bemutatkozzanak, forgalmazót találjanak, hanem ahhoz is kiváló helyszín, hogy a világ minden tájáról összesereglett filmes pénzemberek befektessenek olyan projektekbe, amelyek nem tudták egy forrásból…..
Négy Oscar és bő 250 egyéb fontos díj és jelölés után Woody Allen idén életműdíjban is részesült a Külföldi Újságírók Szövetsége részéről, melyet jó szokásához híven nem vett át, de a média most nem emiatt ismételgeti nevét, nem is a Blue Jasmine miatt, amely remek…..
kescefko19 2014.02.03 07:01:23
@Alfoldi Robert.: Ez vicc, vagy tényleg ekkora seggfej vagy?
aeon flux usa box office: it's dead 2014.01.26 17:56:00
2014 világosan válságban van: három kivételével az idei filmek hidegen hagyták az amerikai közönséget. Ebbe a sorba állt be jelen hétvége egyetlen premierje, az Én, Frankenstein is; a határozottan költséges akció-fantasy még a legminimálisabb elvárásoknak sem tudott megfelelni,…..
kescefko19 2014.01.26 19:49:28
Meghalt Helyey László színművész és megannyi szinkron jeles közreműködője. Hiányát súlyosan meg fogjuk érezni. Bánatunk határtalan. ..
kescefko19 2014.01.03 13:33:27
Harmadik hetére is megőrizte a vezető pozícióját A hobbit: Smaug pusztasága. Akadt ugyan kihívója, ám ez mégsem a karácsony napján induló bagázsból került ki: a Jégvarázs szorongatta ugyanis meg a fantasyt. Az újak közül A Wall Street farkasa élvezte a legnagyobb figyelmet,…..
kescefko19 2013.12.29 19:37:31
@Dzsedáj: erről nem a magyarok tehetnek