Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holmsz (törölt)

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce, 2013. december 9.: „Büszkén számol be a police.hu, hogy a készenléti rendőrök elkaptak egy nagyon súlyos bűnözőt, aki Nagykörű külterületén, »a Tisza gát partján lehullott faágakat gyűjtött össze és tulajdonított el«.″ MTI, 2013. december…..
holmsz (törölt) 2013.12.10 08:55:10
@Hell István: Én is szegény vagyok, libsi koma, mégse lopok, mint a cigánybűnözőid!
Múlt pénteki cikkünk szép kis vihart kavart, végül az egyik kedves vendég egy hosszabb írásműben fejtette ki a véleményét. Vele ellentétben én természetesen megadom a linkjét annak, amire reagálok, hogy akinek van kedve, az el tudja olvasni az eredetit is, nem csak az…..
holmsz (törölt) 2013.12.09 18:34:10
@gigabursch: de előtte megnyúzni és sóba mártani őket ... és a keselyűk tépjék ki a májukat ...
  Cseppben a  tenger Indulatból elkövetett blogbejegyzés,  avagy egy újabb érdekes történet Magyarországról: közbeszerzés, Gripenügy nagyon kicsiben..  ..
A társadalmi kirekesztettség és esélyegyenlőtlenségek szempontjából napjaink Magyarországában éles kontrasztokkal találkozunk város és vidék, roma és nem roma, diplomás és szakmunkás, nő és férfi relációjában. A társadalom peremén élők jelenlegi oktatási,…..
Budapest Felépüljön-e a felső-krisztinavárosi Makovecz-templom? (égigérő) Új buszok Budapestnek (omibusz) 4 fotó az 1890-es évek Budapestjéről (gjh - kép) 80 éves a Lakihegyi-adó (manda) Kilőttek egy FUTÁR-kijelzőt. Úgy tűnik, szó szerint (index) 16 fővárosi…..
Vastagbőr Gyurcsányék 16 pontja 2013.12.03 08:01:00
A modernkori magyar politika egyik legnagyobb mókamestere a nagy októberi show után hétvégén megint belecsapott a lecsóba. A DK választási programját bemutató rendezvénysorozat első állomásán (képgaléria itt) finomságokban bővelkedő beszédet mondott, és az ott kihirdetett 16…..
holmsz (törölt) 2013.12.04 22:24:54
holmsz (törölt) 2013.12.04 22:26:01
@zona62: A nyugdíjasokat és a segíjkéseket is kizárná. Olyan 5-6 millió állampolgárt, határon belül. Taps! :D
"A köztársaság helyreállításának és megszilárdításának feladata tehát megköveteli a baloldal megújulását is. A baloldali útkeresés megspórolhatatlan: fel kell tárnunk az egymásra rakodó adaptációs kudarcok történetét, és képesnek kell lennünk megmutatni, hogy mit is…..
Idén novemberben tartották meg állatvédők nemzetközi szinten az első szőrmementes pénteket (Worldwide Fur Free Friday), amiről a beszámoló posztom itt olvasható. Mivel abban az írásomban csak érintőlegesen foglalkoztam magával a szőrmeiparral, ezért most szeretném bővebben…..
Komolyan azt hittem, hogy van a túrázásról egy blog. Gondoltam olyan snassz címmel, hogy - tura.blog.hu-, azonnal találok valamit. Üssetek agyon, de nem találtam. Gondoltam aktiválok egyet...
Ercsire érkezve a főutak mentén büszke táblák hirdetik: "báró Eötvös József városa". Aki azonban báró Eötvös József sírjához igyekezne, jobb ha felkészül a legrosszabbra.   - írja Szávoszt-Vass Dániel a Dunai-Szigetek blogon, és utána egy csomó fényképpel mutatja…..
holmsz (törölt) 2013.11.26 18:05:52
@airdace: nem, véletlenül se csukjuk őket börtönbe az efféle prehumán lényeket, inkább csak szaporítsuk tovább őket. Úgy is túl kevés van még belőlük.

Öreg, mozdulj ki a belvárosi kávézók világából, menj ki élni a putrisorra, hozz be magaddal egy kiccsaládot csak két hónapra a lakásodba és ebből a szituációból oszd a toleranciát!
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
holmsz (törölt) 2013.11.19 21:33:30
@városjáró: na a te ballib mániádra, facebook cenzorkodásodra aztán nincs szükségünk. kívül tágasabb.
holmsz (törölt) 2013.11.19 21:36:10
@somewhat damaged: hagyd a rasszista dumád vagy helyettesítsd máskor és máshol más népcsoporttal a dumádat, ha van benned mersz! de ne itt.
A TASZ jelenti Van egy álmuk 2013.11.19 10:06:04
  „Van egy álmom: négy kicsi gyermekem egy napon olyan országban fog élni, ahol nem a bőrük színe, hanem a jellemük alapján fogják megítélni őket.” - Martin Luther King beszédének 50. évfordulója kapcsán a 444.hu hírportál azt vizsgálta, milyen napjainkban fekete bőrű amerikaiként élni az…..
holmsz (törölt) 2013.11.19 17:04:34
@♔batyu♔: nincs annyi időd: borsod, heves már game over fázis, 100-ból 94-96 újszülött cigány
holmsz (törölt) 2013.11.19 18:37:34
@Gregbíró: 14? Késő, ezek már korábban ivarérettek.
Ma délután hatkor hirdetik ki a design Terminálban, a Graphifesten, hogy milyen is lesz a BKK új metró-, HÉV- és hajólogója. Pontosabban azt, hogy melyik pályamű nyert, hiszen lehet, hogy a későbbiekben még továbbgondolják a terveket. Mivel a zsűriben én is ott ültem, hamarosan…..
holmsz (törölt) 2013.11.19 12:37:40
@szb9: majd átcikézik, haverok, buli ... szegény négyes metrón 40 év alatt már annyit loptak a koncepcióalkotástól a millió tervezésen át a kiviteleési baromságokig, hogy ez a pár milliócska fel sem fog tűnni
Eladó a KÖKI Terminál, de várhatóan nem lesz, aki megvegye. Pedig egy épp ma közzétett felmérés szerint minden adottsága megvolt, ami egy sikeres másodvonalbeli bevásárlóközponthoz kell Európában. Akkor mégis mi volt a kudarc oka? [A teljes cikk az Indexen…..
holmsz (törölt) 2013.11.18 17:02:11
A tegnapi jegyzet visszhangjára nem panaszkodhatom. Érzékeny pontot érinthettem, ha néhány ezren kattintottak rá, és sokan kommentelték is. Ráadásul a hozzászólók alig foglalkoztak szerény személyemmel - köszönet érte -, inkább a témára, az MSZP és a baloldal helyzetére…..
Amikor Orbán 1989-ben Soros ösztöndíjával tanult néhány hónapot Oxfordban, akkor az állampárt néhány sötétebb propagandistája próbálta őt ezzel az ostobasággal támadni.Közel negyedszázad után eszünkbe sem jutna ezzel az ostoba taplósággal jönni. Mi nem is jönnénk, de a…..
Nő vagyok, tehát természetesen teljesen elítélem a családon belüli erőszak egyik leggyakoribb formáját is Természetesen teljesen elítélem a családon belüli erőszak minden formáját, és mivel nő (sőt anya) vagyok, a gyerekbántalmazás mellett különösen annak egyik leggyakoribb…..
holmsz (törölt) 2013.11.07 21:20:37
@J.László: az más, felsőbbrendű faj, nekik joguk van rá, amúgy is törzs ballib szavazók. a cigányok lehet, hogy verik a nőt, de az is csak a rasszista magyarok miatt van.
Ma mutatták be a várhatóan jövő áprilisban induló közösségi kerékpáros közelekedés alapjait lefektető BuBi-t, az a budapesti kölcsönbiciklik rendszerét. Tekintsünk el attól, hogy ezt sikerült egy az Interpol által körözött személlyel, Hernádi Zsolttal megtenni. Marketing…..
Például olyan biztos nem lesz, mint a Minusplus 2008-as fenti tervén. Meg olyan sem lesz, mint ahogy a WestBalkán 2010-es tervein szerepelt: De még olyan sem lesz, ahogy azt idén nyáron elképzelték: Pedig az aztán nagyon nem volt földről elrugaszkodott valami. Kicsit…..
holmsz (törölt) 2013.11.07 12:15:18
Mit gondolsz arról az emberről, aki nem tud helyesen írni? Igen, nagyjából mindenki azt gondolja. Persze vannak akiknek felmentésük van helyesírásból - ők a diszlexiások - de őket leszámítva, mindenkinél alap elvárás, hogy ismerje a szabályokat, különösen ha az önéletrajzról…..
Laodumin Mesterházy szublimál 2013.10.25 07:57:55
Az MSZP 23-án összefogott saját magával, közben Orbán a 8-1 után először vonultatta fel az NB1 8-9. fordulójának teljes közönségét, azokat a stadionba járó hölgyeket és urakat, akik még Bukarest és Amszterdam után is képesek bízni a hazai futball feltámadásában, még, ha…..
Hát elég érdekesre sikerült ez a mai összellenzéki tüntetés. Az előzetes hírek szerint nem egyeztetettek előre szónokok a mondanivalójukról, így bizony a rendezvény jó magyarosra sikeredett: majdhogynem többet szurkálták egymást, mint a közös ellenfelet. Na persze azért…..
holmsz (törölt) 2013.10.24 22:50:35
@Fedor: Jól mondod, ezek a fásult nácik ilyenek. Csak mi európai liberálisok vagyunk bölcsek, átgondoltak!
holmsz (törölt) 2013.10.24 22:53:33
@Fedor: Nem, nincs, az ilyen fasisztáknak nem adhatunk teret! Csak a magunkfajta jófej szociálliberálisok vihetjük az országot a jó felé.