Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TakeMeCloser

0 bejegyzést írt és 221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A listát egy lekoptatás ihlette, ami elég kellemetlenül érintett és ennek örömére összeraktam egy szubjektív listát, a végére pedig betettem egy randimat is. A listát a legenyhébbtől a legmegalázóbbig olvashatjátok...
TakeMeCloser 2020.06.14 12:39:51
@Pipas: ez csak annyit jelent hogy nem Tőled nedvesedik
Red Style School Kamu alfák 2019.09.20 12:44:18
Ha a férfiszféra legkellemetlenebb, legirritálóbb szereplői vannak terítéken, akkor ritkán esik szó a kamu alfákról, pedig ők aztán előkelő helyet foglalnak el a Top 10-ben, a feminácikkal meg a manginákkal együtt. Ez az írás végre róluk fog szólni. ..
TakeMeCloser 2019.10.27 14:35:09
@The Cortez: ha pedig BÁRKI azt hiszi magáról hogy őt sosem csalták meg... az szamomra a naivság teteje. Akkir tudjuk csak meg ha a nő AKARJA az orrunk alá dörgölni. Semmi nem véd meg az átbaszástól. Ha valaki esetleg azt hinné, akkor saját tapasztalatból mondom, higy nem, a gazdagság sem véd meg tőle. Volt csajszi aki először elmesélte hogy most vett órát a faszija, ami drágább volt kb.mint az autóm, aztán keményre szopta a farkam és jól meglovagolt, mert akkor és ott épp tőlem akarta ezt megkapni. Az a bajom ezzel az egésszel, hogy bár építi az egót ha sorban levarrjuk mások nőit, azonban olyan szinten átalakul a nőkről való gondolkodásunk, az altalánosított kép bennünk, hogy igazából megbízni nem tudunk már senkiben. De tényleg. Még olyan nőt is le lehet varrni akiről SENKI nem hinné el, még a legjobb barátnője sem. Igy aztán ha egy ferfi feladná ezt a csapongó életmódot, nem igazán lesz alkalmas mentálisan egy bizalomra épülő női-férfi kapcsolatra. Nyilván mindez a magánvéleményem.
Több szempontból is a 2010-es évek egyik legfontosabb, egyben legerősebb filmje...
                        Amikor a pasik átalakulnak egy kapcsolat alatt - és nem az előnyükre -, miért rángatják bele a barátnőt is, és miért várnak abszolút megértést? Nyár óta a kapcsolat mindennapos csatározások színtere lett, és Posztolónk már nagyon unja, hogy mindenért ő a hibás.        …..
TakeMeCloser 2019.10.26 14:20:06
@PPK™: KIZÁRÓLAG olyan feleségeket/barátnőket szabad levarrni akiket ismerünk annyira, hogy biztosan nem kap otthon őszinteségi rohamot, mert vigyáz a jól bevált/látszat képre amit kifelé mutat.
                       A barátnő már a kapcsolat elején leszögezte, hogy nem akar gyereket. Erre most egy ideje azt hallgatja a párjától és annak anyjától, hogy mégis milyen jó lenne. Levélírónk attól fél, hogy ha ebben nem ugyanazt akarják, akkor elveszítheti a pasiját. Hogyan lehet…..
TakeMeCloser 2019.10.25 16:46:47
@Daenerys Targaryen: azzzigennn... nyilván az tiszta hogy legalább 3 millió tiszta hasznot kell termelnie annak akinek a cége nettó másfél milliót kifizet havonta. Inkább a svájci kupi-pillangók köreiben repkednek ilyen keresetek, nem a magyar férfiak esetében. Kezdem érteni miert keres annyi 18-25 közötti rüfke támogatót/sugardaddyt
                        Amikor a pasi bevall egy nyári félresiklást, a barátnő azonnal elhúz tőle és szakít vele. A friss ex nem érti, miért nem bocsátanak meg neki, hiszen csak alkalmi viszonyról volt szó. De Levélírónk akkor is ugyanígy reagált volna, ha azonnal bevallja, ráadásul azóta a másik…..
TakeMeCloser 2019.10.25 07:10:58
@Peter Smeaton: 10%??? Kb.a félrelépő nők 90%-a ugyanúgy szerelem nélkül lép félre. Más kérdés hogy előbb-utóbb szerelembe esik a sunátorral.
A társadalom a kurvázás kapcsán egyből a nemi betegségekre asszociál, miközben mélységesen hallgat arról, hogy a 7köznapi prostiktól, meg az úgynevezett „rendes lányok”-tól sokkal előbb kap el az ember fia bármilyen nyavalyát, mintha mondjuk hivatásos ribancokhoz járna...
Az első randin tuti nem lesz szex. Nekem az nem megy, nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve, nekem rá kell hangolódnom a partneremre, ismernem kell. Érzéseket kell táplálnom iránta. - hányszor hallottam már ezt! És egyébként, mi számít szexnek? Mikortól indul el az előjáték, mikor kezdődik el a…..
TakeMeCloser 2019.10.10 16:27:18
@kunzsuzsi: erre reflektálnék:
"miért baj, ha az első randin szexelünk? " Nagy bátorságra vall szerintem ha egy tinderen jobbra húzó nőbe az első randin valaki belemártja a becses testrészét, mielőtt még bármennyire megismerte volna, mielőtt még kiderülhetne hogy mennyire igaz a magáról festett kép. Hiszen ha ilyen könnyen megy akkor ki tudja milyen tinder-huszárok jártak tegnap vagy múlt héten abban a "völgyben", és rosszabb esetben milyen ajándék lenne az útravaló. Nem túlzottan lelkesítő ilyesmibe belegondolni férfi-oldalról. Nem mondom hogy baj szóba hozni a szexet első személyes találkozáskor, hiszen valahol ez ott van a tinderezés céljai között mindkét nem részéről, bármennyire írogatják is hogy NO ONS meg hasonlók. De ugye akit az elmúlt hónapokban jópár tinderes férfi felpróbált, az nem gondolja hogy bárki a királylányt fogja meglátni benne? Szóval elsőre inkább beszélgetés, kávézgatás, a másik EQ-jának, társadalmi szintjének a felmérése, és nem szex. Szerintem.
Tegyük fel, hogy a hatalmas kínálatból hosszú és kitartó munkával sikerült jobbra húzni néhány olyat, akikre tényleg érdemes időt és energiát áldozni. A match-ek örömmel töltenek el, némi önbizalomra is szert teszünk és az első beszélgetések alapján a reménynek alapja is van. Várjuk hát a…..
TakeMeCloser 2019.10.10 16:10:29
@kunzsuzsi: olyan is volt hogy pár ember nekivágott Alaszkának, majd páran aranyat találtak. Csak azt nem tudjuk hogy hány ezerből mennyinek sikerült. Ugyanígy nyilván sikerülhet a Tinderen is elethosszig hűséges társat találni. Meg az aszteroidamezőben is lehet navigálni, csak T3-PO alacsony esélyeket számol ki a sikeres navigálásra...
Azt hiszem, nincs szégyelnivaló abban, ha valaki online társkereső platformokat vesz igénybe a párkereséshez. Legyen szó alkalmi kapcsolatról vagy hosszabb távú elköteleződésről, a közösségi médiának és az internet hatásának köszönhetően a kínálat a netre költözött, mi pedig a telefonunkon…..
TakeMeCloser 2019.10.06 16:14:18
@kunzsuzsi: szia, erre az "elítélés" gondolatodra fogalmazódott meg bennem, hogy dehogy is ítéljük el ha egy nő nagykanállal habzsolja a dolgokat. Mindössze öszönösen abba a kategóriába helyezzük, akivel kiélvezzük az együttlétet ha lehetőség nyílik rá, de otthonra nem kellene. Hogy fokozzuk a kettős mércét, sorban fektettem le a foglalt nőket életem során, és pontosan tisztában voltam azzal hogy ha most én elcsábítottam, akkor ha esetleg később lenne valami komolyabb, aztán majd más fogja ugyanígy elcsábítani. De azért semmi negatív gondolatom nem volt mert nekem örömet szereztek hiszen nem engem vertek át.
TakeMeCloser 2019.10.07 07:08:52
@kunzsuzsi: abszolút értelek. Mindössze a saját szempontomból igyekszem rávilágítani arra, hogy nekem -nem általában a férfiaknak- nem az a szempont hogy szingliként váltogatta gyakran a partnereit vagy kapcsolatban bonyolódott titkos viszonyba, hanem az, hogy nehezen legyen kapható, azaz ne adja oda magát mindenféle -az én szememben- jöttmentnek, mert akkor hiába gondol sokat magáról, az én szememben nem fog sokat érni. Pl.akit több ismerősöm is alkalmilag megd...gott már,az ösztönösen kizárt hogy pl.feleségem legyen esetleg. Nem azt mondom hogy viszonynak, rendszeres szexpartnernek nem jó. Annak abszolút jó. Vagy még egy példa: egy fiú ha 20 évesen szűz, az lúzer/balf.sz a környezete szemében. Ha én veletlenül megismernék egy kedves csinos 20 éves szűz lányt arra nagyon nagyon vigyáznék mint egy kincsre, hogy el ne kallódjon. Mert sokkal nagyobb valószínűséggel lehet belőle hűséges kedves, mint azokból akik minden buliban f.szból f.szba ülnek.
TakeMeCloser 2019.10.10 15:40:39
@kunzsuzsi: ha az emberek többségének megítélése szerint egy férfit a tapasztaltsága értékesebbé tesz, ezzel szemben egy fiatal lányt az érintetlensége tesz még értekesebbé, akkor miért kellene ez ellen fellépni? Nem biztos persze hogy a többségnek van igaza, de ártani nem árt senkinek ez a fajta mérce. A nő maga megválaszthatja hogy lesz-e tartása vagy minden f..ba belecsüccsen. Egy férfinek ezzel szemben igencsak oda kell tennie magát mire tapasztalatait megszerzi. Ez a fajta kettős mérce vajon hogy nem zavar senkit??
Könnyű arról beszélni, hogy másokban milyen komplexusokat vélek felfedezni. És nyilván sokkal kényelmetlenebb arról, hogy bennem milyenek vannak, milyen érzések uralkodnak akkor, amikor - bár nem lenne muszáj -, mégis jó benyomást szeretnék kelteni. Vagy, amikor a dolgok nem várt fordulatot vesznek,…..
TakeMeCloser 2019.10.04 11:48:49
@Norbi812: a találati (match) arány szimplán attól függ hogy akiket Te behúzol azok a másik oldalon a Te fotód alapján mit látnak benned. Ha jó külsejű férfi vagy akkor lehetetlen hogy hetekig ne match-elj. Amikor anno felregisztráltam perceken belül jöttek a match-ek és ez így ment hetekig, 30-40 match felett már éreztem hogy kezelhetetlen a dolog pedig apasztottam a lányokat folyamatosan, de így is duzzadt 100 fölé amiből már kb.lehetetlen egyvalakit kiemelni akire koncentrálsz. Persze a 100-ból 40 egy mukkot sem reagált a kezdő üzire így mentek hamar a levesbe. De aki nem ír vissza nyilván reálisan 500-adik vagy a sorban. Szóval jó kiállás, megfelelő vonzó paraméterek és tolonganak majd a lányok.
TakeMeCloser 2019.10.04 12:01:49
@MAXVAL bircaman közíró: volt ilyen is, 20 éves csajszi az első üzenetemre írt válaszában leírta hogy ő igazából prosti...
Milyen az ideális kapcsolat amelyről álmoduk? Amikor elgondolkozunk azon, hogyan értékelik az emberek saját kapcsolatukat, először a fiatal korhoz kell visszanyúlnunk. Akkortájt alakítunk ki egy képet jövendőbeli életünkről. Milyennek képzeljük el az együttélést valakivel? Fiatalon a tökéletes…..
Nagyon nehéz erről a témáról úgy beszélni, hogy ne essünk bele a klisék és a közhelyek nyúlós mocsarába, mégis teszek most egy kísérletet, hogy elsősorban önmagam számára  választ találjak arra kérdésre, hogy alapvetően miért hűtlen az ember. Ne áltassuk magunkat, minden ember, nemtől függetlenül…..
TakeMeCloser 2017.07.14 19:07:42
@Diorella Queen: a nők személyes tapasztalataim szerint nem különbek a férfiaknál. Visszatekintve, a partnereim 80%-ának férje vagy élettársa volt, mégsem akartak kihagyni egy rövidebb-hosszabb viszonyt velem. Szemrebbenés nélkül mosolyogva tudnak hazudni otthon. Ja, a mostani barátnőm is férjnél van. Bizonyára én vagyok a disznó, de mindig van hozzá partner is.
TakeMeCloser 2017.07.14 19:12:17
@Diorella Queen: ez is bukta. Ráérek, olvasgatok, írogatok, este majd ágyba bújok valaki más feleségével, még csak vadásznom sem kell. Az elmúlt években minden nőnek önmagamért kellettem, vettem a jelzéseket, kihasználtam a lehetőségeket.
Az örömteli szexuális együttlét segítheti a párkapcsolat harmóniáját.  Mielőtt elolvassa a cikket, írja fel egy papírra az igen vagy a nem szót a következő kérdésre válaszul: Hisz a tudományos kutatásoknak? Ha igen, következzék a két dolog, ami a szociálpszichológiai kutatások szerint hozzájárul…..
  Gyerekkoromban, vagyis úgy hetedik, nyolcadik osztályban, volt egy nagyon menő tevékenységünk, miszerint egy, nagy, vonalas füzet minden oldalára felírtunk egy kérdést. Állati fontos kérdések voltak, ilyen szellemben, hogy melyik a kedvenc színed, együttesed, melyik fiú tetszik…..
TakeMeCloser 2015.06.23 19:57:10
@bigbaby: Szeretkezés fogságban? Mármint a könyv címe.
Mire jók a mai huszonéves lányok?.... Ki vannak égve már most pedig nem is éltek még……bezzeg a mai idősebb generáció az toppon van…süt,főz,gyereket nevel,dolgozik és semmi segítség nem kell neki hogy szexualitást sugározzon felénk…Ezeket a Nőket tisztelem….…..
TakeMeCloser 2015.06.10 20:37:43
@Alibanya1: Nem, nem szetetnék általánosítani, de úgy vélem, hogy egy kb.negyvenes nő, ha valóban egy tízest letagadhat, gyerkőccel is könnyedén kellene hogy találjon megfelelő szintű férfit. Kérdés persze higy kinek mi a megfelelő szintű. Hogy jól becsülte-e meg a sajàt szintjét. Amúgy tényleg nehéz elhinni hogy ennyire nehéz pl.az ide is kommentelő hölgyeknek bepasizni. Sokkal könnyebb dolguk van mint az àtlagos férfiaknak.
TakeMeCloser 2015.06.11 18:39:23
@Beeyore: mondjuk könnyű textilben jól kinézni. De aki ezt àllítja magàról hogy tízet letagadhat,ez vajon ruha nélkül,vagy akàr a strandon bikiniben is így van???
TakeMeCloser 2015.06.11 19:15:11
@mantooman: 5-10 évvel idősebb? Azon túl màr szerintem lelki deffektus fedezhető fel,vagy anyagiakon alapuló az egész. A lelki dolog mondjuk az önértékelési zavartól az apakomplexusig is terjedhet.
Már reggel éreztem, hogy fasza napom lesz, korán felébredtem, fájt a fejem, a hasam, leginkább mindenem, kivéve szempillámat. Imádom ezt, ahogy gondolom minden csaj. Aztán azon gondolkodtam mi lenne, ha még egy pasi is lenne mellettem és így kellene, hogy elviseljen, meg még szexet is…..
Alibanya jegyzetel Szintezés 2015.05.12 13:05:20
Az örök kérdés, ki miért és hogyan választ? Ez a gondolatmenet elsősorban a hosszabb párkapcsolati berendezkedésre vonatkozik, most éppen. Már ha van, aki még érdekelt ez ügyben. Egyéjszakásra, kicsit másként választ az ember, állítólag ott tényleg csak a szexi test számít,…..
TakeMeCloser 2015.05.14 20:12:40
@csevely: jó ötlet, és közben kiderülne hogy a huszonévesen 10/10-es kommentelő hölgyek mit mutatnak mostanság.
TakeMeCloser 2015.05.15 14:32:18
@CsóróésCsúnya: úgy tűnik bizony, túlzó lehetett az önértékelés. Ha egy "kiseltartott" felnőtt férfi huszonévesen a 10/10-es huszonéves punci helyett videojátékozik.
TakeMeCloser 2015.05.18 18:49:49
@Gour: szét lett mostanra offolva a téma. Pedig érdekesnek ígérkezett.
Alibanya jegyzetel Freedom Call 2015.05.14 21:06:24
Elérkezett az újabb koncertnap, remek. Már nagyon vártam. Reggel felkelt a nap és sütött, ez azért fontos, mert a koncert szabadtéri. Persze minden ismerősöm, aki tudta, hogy megyek én egy koncertre, az közölte, hogy jégvihar lesz és földrengés, de az is lehet, hogy még…..
TakeMeCloser 2015.05.15 08:57:27
@csepke: vonatoztam, beugratós kérdés volt.
TakeMeCloser 2015.05.15 09:00:27
@csepke: bruttó százhúszért dolgozik? 20 év alatt csak kellett volna már haladni előre/felfelé!
TakeMeCloser 2015.05.15 14:26:57
@Comment.Elek: nem veled van a baj hanem a magánszféra egyes munkaadóival.
Alibanya jegyzetel 10 százalék 2015.05.02 07:29:24
Tudja ég, valahogy nem volt kedvem éppen munkálkodni. Ez a remek ingatlanos szakma igen sok telefonálgatásból áll, meg kapcsolattartásból, meg netes barangolásból. Agyam folyik időnként. Meséltem már? Egyes elszánt emberek hajlamosak a lakáshirdetésük felét azzal kitölteni, hogy…..
TakeMeCloser 2015.05.06 18:43:39
@csepke: lehet ki fogtok ezért nevetni. Az előbb elment mellettem egy ötéves forma kislàny és hàromszor fordult meg úgy bàmulta a "bàcsit", ez szerintem ösztönszerű a nőknél. Remélem arra gondolt ha ilyen az apuka,milyen lehet a kisfia?
TakeMeCloser 2015.05.07 16:01:32
@Ronnie_27: A kortárs csoport hatása nők esetében valóban dominánsabban érvényesül. Jobban adnak a "barátnők" véleményére. Talán az önismereti képességekben kereshető a hiba oka. Hiszen ha még a kutya sem ugatja meg őket, akkor is elhiszik a barátnőiknek hogy ők hú de csodálatos és csinos nők, a sok hülye férfi érthetetlenül nézi őket levegőnek. Ez nem elmélet! Gyakorlati tapasztalat.
TakeMeCloser 2015.05.12 20:30:08
@Terézágyú: azért ez a nap vicce volt, ugye tudod!
A volt főpolgármester-helyettes csak az egyike azoknak, akik maradandó fizikai károsodást szenvedtek el BKV-ügy kapcsán. A szűk, penészes, vizes cellában olyan mértékben leromlott immunrendszere, hogy középfül-gyulladása következtében erős halláskárosodást szenvedett. Hagyó…..
Lazy day -  ez tartottam ma, állítólag ez valami argentin népszokás, a tavasz első napját töltsed az ágyban. Én magamévá tettem ezt, és ezentúl hagyománnyá is alakítom. Eleinte nem gondoltam, hogy ez nekem menni fog és még jól is esik?! Délután fél kettőig az ágyban voltam,…..
TakeMeCloser 2015.03.02 22:54:17
@Monszun: tényleg rengetegen voltak a moziban! Így most megúsztam hogy leszopjon film közben a Kedvesem! Engem szórakoztatott, mert ami otthon következett, az valami sokkal keményebb szex, és ezt mindketten tudtuk közben, bár előtte csak sejtettük. Már éppen kezdett volna beindulni a film amikor egyszer csak vége lett. Engem a maga naivságával együtt szórakoztatott, mert nem vártam többet.
2015 februárja van, ez gondolom sokak számára világos, ebbe az évbe is jócskán belemásztunk már. Egy évvel ezelőtt indítottam el ezt a blogot az új helyen. Az egész blog és az írás érzelmi indíttatású volt, igazából volt egy kis előjátéka egy másik oldalon novembertől, de…..
Gondoltam itt a hétvége, rám férne valami könnyed téma, valami kis frivol, vagy mi, olyan habos mákos. Amúgy is embertpróbáló időszak ez - farsang. Lehet ennél szülő kínzóbb tevékenységet kitalálni, mint hogy minden évben, valami hihetetlen kreativitással öltöztesd be a…..
TakeMeCloser 2015.02.09 21:21:23
@Pixynor: Ez így tényleg furi. Mert olyan pl.volt hogy irodában csukott ajtónál kb két perc sem volt mert nem akartam húzni, de amikor ráérünk, akár 40-50 percig is eltart az aktus, főleg ha előző nap is volt. Magam részéről leszoktam a kérdésről hogy jó volt-e, nincs rá szükség, egy hosszabb aktus során kb.negyedik ötödik orgazmusnál veszíti el a fonalat, addig tudja számolni, de az önkívület határán megszűnik a számok jelentősége. Nyilván szerencsés alkat, én meg szerencsés férfi. Nem szoktam mindig megvárni hogy a bejárati ajtótól beérjünk a hálóba, na de Ő sem mindig várja meg hogy pl.autóval megérkezzünk az úticélunkhoz.
TakeMeCloser 2015.02.09 21:29:08
@Lev Davidovics Bronstein: a mással foglalkozás mindössze két perc volt. Elkapott a hév...
TakeMeCloser 2015.02.09 21:33:08
@Pixynor: egy másik, frusztrációkkal teli kapcsolatban (házasságnak hívták) sajnos többször előfordult hogy egy perc sem telt el a behatolás és az ejakulációm között. Nem csak a ritka együttlét volt szerintem az okozója, hanem lelki meg kapcsolati problémák is. Az a durva hogy mennyire másként ítél meg az exem, mint a mostani Kedvesem, mintha nem is ugyanazt az embert ismernék.