Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThinRedLine

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi, autóvezetésben valamennyire jártasak már megtanulhattuk, hogy mik azok az alkatrészek, amelyek nélkül a gépjármű meg sem bírna moccanni. Hogy mik azok, amikkel csak rövid távon működne; és persze, hogy mik azok, amik nélkül a vezetési élmény közel sem lenne ugyanaz. Motor. Abszolút, első…..
ThinRedLine 2016.03.07 23:11:10
Ez a post volt haszontalan.
Rendező/táska: Elég pár apróságot tartani a csomagtartóban, és sokat segít, ha ezeket van hová elrakni. Ezek a jószágok általában rendelkeznek némi merevséggel, hogy ne essen ki minden belőlük, de annyira meg rugalmasak, hogy be lehet suvasztani ezeket a csomagtartó bármelyik sarkába. A normálisabbakat rögzíteni is lehet, tépőzárral, felragasztható patenttal. És nem ázik el, szakad szét, mint egy kartondoboz.

Szélvédő takaró: valóban túlzásnak tűnik egy fűthető változat, de a legolcsóbb, 500 Ft-ot verziónak is hálát mond az, akinek nem kell reggel centi vastag jeget vagy arasznyi havat kapargatnia a szélvédőről, hanem egy mozdulattal megszabadítja attól a szélvédőt. És az ikeás pléddel szemben nem ragad bele a jégbe.

ResQme: a legnagyobb melléfogás ez. Mármint, azt hinni, hogy egy svájci bicskával helyettesíthető. Amit bedobtál a kesztyűtartóba, vagy a váltó melletti rekeszbe, esetleg a csomagtartóban van a táskádban. Baleset esetén vagy összevissza repked, netán még a kocsiból is kirepül, de ha az övet kell elvágni és a kesztyűtartóban van... azt sem éred el.
Ha a zsebedben van, és fejjel lefelé lógsz, az egyik kezed talán még sérült is, hogyan fogod elővenni, fél kézzel kinyitni és elvágni vele az övet?
Ezzel szemben hol van ez az eszköz? Úúúgy van! A slusszkulcson! Az orrod előtt, ahol eléred. És fél kézzel is tudod használni, simán elvágja egy mozdulattal a biztonsági övet. Plusz egy mozdulat, és az ablakot is kitörheted, ami mondjuk vízbe esve életet menthet.

Az, hogy a cikk végére oda van biggyesztve, hogy marhaság az egész, az sem sokat enyhít az egészen...
A morgolódó törzsgárda forduljon el, a többieknek gyorstalpaló webshopos vásárlások esetére. Csókpuszi és boldog karácsonyt! Az Onlineveszem.hu-n vásároltam, de személyes átvételt kértem, így is elállhatok a vásárlástól 14 napig?Személyes átvétel esetén is megilleti…..
ThinRedLine 2014.12.24 10:21:25
@CorsairS: Soha nem esik december 24-re, ahogy idén sem.
Subba Jó estét kívánok! 2014.04.28 20:16:33
Jóój, izé. ..
ThinRedLine 2014.04.29 13:08:27
@nanemondd: Meg azt mondaná, 'átlátok rajtad fiam'.
Büszkén számol be a police.hu, hogy a készenléti rendőrök elkaptak egy nagyon súlyos bűnözőt, aki Nagykörű külterületén, "a Tisza gát partján lehullott faágakat gyűjtött össze és tulajdonított el". Nincs is szebb annál az államnál amely a legszegényebbeket cserben hagyja,…..
ThinRedLine 2013.12.09 17:16:01
@Blogger Géza:
"A >>lehullott<< faág (...) ugyanúgy nem illeti meg a tolvajt, ahogy még a fán lévő sem."

Először is tételezzük fel, hogy a "Tisza-gát partja" állami terület, nem magánkézben van.

Ha pedig így van, akkor - emlékeim szerint - igen is, jogszabály adta lehetőségük, hogy (saját szükségletre) gallyat gyűjtsenek. Pontosabban ha jól rémlik:

- elhalt fekvő fát és gallyat
- a kidöntött fáról történő fenyőgallyat, tobozt és díszítőlombot
- gombát, a vadgyümölcsöt stb. gyűjtsenek
ThinRedLine 2013.12.09 18:52:57
@multi84: Azért merészeltem feltételezni, mert mifelénk nem jellemző, hogy az árvízvédelmi töltések magántulajdonban lennének...
Nem mintha nem ez történne mindenhol a világon már évek óta az alapkamatok 0-ra redukálásával, de a Napi most viccből kiszámolta, hogy a nálunk az állam még ezen is többet keres, mint aki berakta a pénzt betétbe: Egymillió forint betét évi 3 százalékos kamatra történő…..
ThinRedLine 2013.11.28 13:07:04
@Steckdose:
"Nagyon jó, hogy csökkentik az alapkamatot! Az ország állampapírok eladásából finanszírozza magát, amiknek az árát lejártukkor ezzel a kamattal megfejelve kell visszafizetnie az országnak"

Nézd már meg, hogy az alapkamatnak és az eladott állampapírok hozamainak semmi köze egymáshoz (utóbbi jóval nagyobb, pláne mióta nem IMF, hanem piaci hitelt vesz fel az ország).
Kedves barátaim az Úrban, bár teljesen úgy néz ki, de amit látunk az még nem a tuti, a DiBook.hu még nem indult el rendesen. Amit látunk az praktikusan egy nyilvános tesztüzem. Leginkább azért mondom ezt, mert pont azok a tényezők, amik megkülönböztetnék a meglevő ekönyves…..
A Helikon-Tex SFU-nadrágja után következzék egy nagyon hasonló darab: az Emerson cég terméke, mely a Crye Precision térdvédős nadrágján alapul, ám a civil igényeknek megfelelő átalakításokkal.A szabásban nemigen látni különbséget. A mellső zsebeknél csak annyi az eltérés,…..
Combat Gear Blog Tártáska 2013.10.16 08:00:00
A Magyar Néphadsereg időszakába a kiskatonák életét általában két felszerelési tárgy keserítette meg. Az egyik a surranó, a másik az igen kellemes súlyú tártáska. A táska műbőrből készült, és több féle színárnyalatban szokott pompázni. Lehet látni szürkébe,…..