Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falcon84

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét kimaradt egy kis idő a legutóbbi kritika óta, de talán nem is volt semmi említésre méltó a moziban. Egészen múlt hét csütörtökig, mikor először bemutatták a Lego kalandot!  Egy pár hónapja már tudok a film létezéséről, a legelső trailert leszámítva nem néztem meg…..
Szubjektív film kritika 47 Ronin 2013.12.28 23:27:48
A téli szüneti hármas második filmje következik; a 47 Ronin. Keanu Reevest valamikor a Matrix idején kedveltem meg, nélküle már nehéz lenne elképzelni a trilógiát. Későbbi filmjeit már nem követtem akkora érdeklődéssel, de azért megnéztem párat. Titkon vártam valami hasonló…..
El sem hiszem, újabb bejegyzés következik! Laza két hónap telt el a legutóbbi óta, jogosan kérdezhetné a kedves olvasó, hol a fenében voltam eddig? A válasz rendkívül egyszerű, nem volt olyan film a moziban, amit érdemesnek tartottam volna megnézni. De tényleg. Hulladék volt a…..
"Kapitány, kapitányom!" - Mondták Robin Williamsnek tanítványai a Holt költők társaságában. Na, ez valami egészen más. Egy újabb film jött ki az évben, amit megéri moziban megnézni. Mondhatjátok persze, hogy az eddigi filmekre is ezt írtam, de törekszem arra, hogy szarra ne…..
Megszületik az este folyamán az első bejegyzés! Jaj úgy izgulok, hogy mindjárt megyek aludni. Kíváncsi vagyok, lesz-e ebből valami, vagy a webes felület csak simán elveszik a bitek súrlódástól felhevült kavalkádjában? Vajon hány blog végzi úgy, hogy sosem írnak hozzá…..
Falcon84 2013.10.23 14:13:56
@Warcry: Köszi Warcry, nálam ez leginkább hangulat kérdése, rajta leszek a témán...
Kedd van, az október 23.-ai szerdai szabadnap előtti este. Inni kéne? Rengetegen a városban, tömeg mindenhol. Áhh, menjünk inkább moziba. Addig jó véleményezni egy filmet, amíg friss az élmény, ez nálam maximum 2 nap. Szerencsére még bőven határidőn belül vagyok. A helyszín az…..
Megérkezett az első valódi poszt! Taps. Vastaps. Kérem, hölgyeim és uraim, még várjanak ezzel... -A közönség rendezetten visszaül a helyére- Volt szerencsém hétvégén beülni a Fogságban (Prisoners) című filmre az egyik pláza moziban. Előtte megnéztem a mozi honlapján a…..
Szeretném megemlíteni, hogy a blog írásra közvetlenül legjobb barátomtól, A.-tól kaptam motivációt. Régóta ajánlok neki filmeket, pontosabban véleményezek és mindig megfogadta a tanácsom, mit érdemes megnézni és mit nem. Külön listát ír az általam ajánlott filmekről és…..
Egy kérdéssel kezdek: Mi a fenének lesz valaki kritikus? Eleve, hogy gondolhatja bárki is, hogy az ő véleménye érdekesebb, közelebb áll az igazsághoz, mint a többieké? Mármint alapból esetleg van egy véleménye adott témáról, de azt ki nem szarja le? Mindenkinek van sajátja. Ez…..