Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pál Zsombor

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak tükrében, hogy az év utolsó napjaira is jutott még egy felvonásnyi kavarás a független színházak finanszírozásának ügyében (itt foglalja össze a 444), különösen tanulságos, amit Deák Kristóf a Geller című Youtube-műsor friss évzáró/évnyitó epizódjában mond a dologról. "Nagyon erős gesztus…..
Tulajdonképpen logikus volt, hogy ha van egy olyan dolog Magyarországon, amit gasztroforradalomnak hívnak, előbb-utóbb a gasztropolgárháború – köszönet a kifejezésért hvg.hu-nak – is eljöjjön. A Forbes ma megjelent júniusi lapszámában írunk a budapesti Bocuse d'Or szakácsverseny számairól,…..
Megint Bill Gates a leggazdagabb, de ott vannak a nyakában. A legvagyonosabb európai egy spanyol, a leggazdagabb európai nő francia, és még mindig nincs magyar a világ dollármilliárdosainak listáján. A Forbes magazin amerikai kiadásának rangsora ezen a héten jelenik meg, itt a…..
Pál Zsombor 2015.03.02 23:00:25
@IamTwo: köszi, javítottam
Szarvas, az index.hu rejtőzködő gifmágusa is felkerült a Forbes immár másodszor megjelent listájába, amelyen 30 sikeres 30 év alatti magyar szerepel. Vigyázat, nem csak életút, kép is van róla!  Dr. Puskás Tivadar szombathelyi polgármesterjelölt egy WC-re photoshopolva, illetve…..
Pál Zsombor 2015.02.12 21:52:20
@mortullus: azt leszámítva, hogy egyáltalán nem szopott le senkit, hanem hívták, mert szerették, amit csinál. én nem vagyok kispályás, ha cinizmusra van szükség, de ezt tényleg nem értem.
Pál Zsombor 2015.02.12 21:55:35
@eßemfaßom meg áll: jó reggelt, az Index blogfarmjának egyik blogján tartózkodsz. persze lehet, hogy az alfahir a legnagyobb-legjobb portál, csak ezt eddig elfelejtették bizonyítani olvasottsági adatokkal.

nyilván nem fogunk meggyőzni téged, de az, hogy Szarvas egy szombathelyi nyomdából gifvitézkedve az Indexhez kerül, nekünk egy örömteli sikertörténet, olyan, amiből még szeretnénk látni sokat. neked minden jót!
A Honor 6 egy nagyon jól összepatintott, remek és menő telefon apró kompromisszumokkal és egy mindezeket rakétatempóban elfeledtető árcímkével. Épp mobilnézőben voltam egy komolyabb telefonholokauszt után, pár alapvetéssel: -- hogy nem akarok 200 ezer forintot készpénzben…..
A Forbes csütörtökön megjelent  számában öt oldalon keresztül kérdezzük a TV2-csoport két vezetőjét, akik 2013 utolsó napjaiban bejelentették: ők lettek a tévétársaság új tulajdonosai – ezt sokan kétkedve fogadták, másokat sejtve a háttérben. A több mint egyórás…..
Mit kezdjen ezzel a fagyos vasárnappal? Mondjuk nézzen videókat a Stretchről, a két magyar bezzeg-startup, a Prezi és a Ustream közös menedzsment-konferenciájáról! A Stretch csütörtökön és pénteken zajlott a budapesti Urániában, egy rakás külföldi (főleg amerikai -- itt a…..
Vasútállomással egybeépített óriásplázát avatott a magyar vezetésű Trigránit a lengyel Poznanban. Ritkán építjük tele baráti nemzetek városainak közepét, úgyhogy elmentünk megnézni. „Sajnos a bankárok hamburgeragyúak” – mondta Demján Sándor, a Trigránit…..
Pál Zsombor 2013.10.25 18:11:49
@Shawher: nahát, milyen szemfüles vagy, hát nem lemaradt, hogy Magyarországról? :) Köszi, megkövetem a frankfurti és varsói olvasókat. :)
Pál Zsombor 2013.10.25 16:03:39
@drkovax: Nálam október 25-e van, tegnap meg 24-e volt és egy kereskedelmi esemény -- valamint ez egy üzleti lap blogja. De pl. a vasútállomás egészen kedvesen tele volt '56-os szórólapokkal (tényleg).

A Mansfelda azért jó negyedórára van a PCC-től.
Novembertől Szabó Béla felel a Vodafone globális márkastratégiájáért – tudta meg elsőként a Forbes Magyarország. A jelenleg a szolgáltató magyarországi reklámtevékenységét irányító szakember az újonnan létrejövő Head of Brand and Communications Strategy pozíciót…..