Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vham

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senkit ne tévesszen meg a patrióta felirat, Sándor igazi multikulti terméket kapott az anyukájától. Isten, a hatóságok és az egyszerű, mezei magyar se könnyen jön rá, hogy akkor most honnan is származik ez a gigapohár. Aminek mellesleg nem csak a feneke érdekes, hanem a csudálatos képzavarral…..
vham 2017.07.07 15:17:54
Nagy és komoly hagyománya van a Homáron a mobilszolgáltatók szidásának, amiből különösen nagy adag jutott az évek során a Telekomnak. Ez nem csoda egyébként, és itt egyáltalán nem az "inkompeten, impotens, ügyfélnyúzó banda, $@^%$^(^@($" típusú kommentek igazságára gondolok, hanem arra, hogy  a…..
vham 2017.06.09 11:40:40
Mint arra az előző részben már utaltam, az Országos Kéktúra teljesítése semmi esetre sem egy sétagalopp. Ahhoz, hogy sikeresen végigjárjunk egy-egy szakaszt, mindenképpen fel kell készülni előzetesen. Szerencsére rengeteg információforrásból tájékozódhatunk, kezdve az OKT-t…..
"Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj,s nem tudja, hol lakott itt Vörösmarty Mihály;annak mit rejt e térkép? gyárat s vad laktanyát,de nékem szöcskét, ökröt, tornyot, szelíd tanyát;" Kedves Olvasó! Engedd meg, hogy Radnóti kedves soraival kezdjek neki a várhtóan…..