Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Háthaeznemfoglaltnick

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
85           1988. február 24. szerda, Ez a sok utazás a hidegben nem tett jót, késeket növesztett a torkomba, azok meg forogtak szüntelen és én azt hittem beledőlök az egyikbe, annyira fájt.A lázam is megmaradt tegnapról, enni nem tudtam, pedig Anyu nagyon igyekezett, hogy…..
176         November 25. Szerda Tegnap véget ért az EÜ szabadság, de csak ma vittek szolgálatba.Délelőtt Ferihegy 1-re.Utána egy Ultra Rövid Ugrással. rögtön délutánra beosztottak Transit-őrségbe.Egy szerencsétlen palesztin fickóra vigyáztam. Azzal…..
200       200 nap!!! Végre kétszáz! Még mindig több, mint hat hónap, de ma olyan szép kerek, holnaptól meg már 1-essel kezdődik.Telik ez szépen.Persze nem bánnám, ha gyorsabban menne, de most hiába türelmetlenkedem, ez csak naptári naponként fog elfogyni, ha…..
227           Október 5. Hétfő Valami nagyon változóban van, mert ma olyan beosztásba tettek, amibe még soha.Nem tudok magyarázatot adni rá, mert igazából nem rossz szolgálat, tehát büntetés nem lehet.Talán csak azt jelzi, hogy lassanként elkezdenek…..
Háthaeznemfoglaltnick 2013.10.12 20:44:12
@Dvorszky határőr: Én meg egy stewardest. de há tkinek mi jutott :-D
Háthaeznemfoglaltnick 2013.10.07 11:12:19
@sóskatáska: Igen, a másfél méter még emlékezetből is soknak tűnt. Amúgy is, a karabély valami 60 centi alatt kezdődik, nem?
226           Október 6. Kedd Napok teltek el a bukásom óta, de még mindig nincs semmi hírem vele kapcsolatban.Azért kezd eléggé feszíteni, hogy egy hang nincs róla. Nem nagyon telik el perc, hogy ne suhanna át az agyamon, hogy most mi lehet, miért nem…..
Háthaeznemfoglaltnick 2013.10.07 08:45:33
@álfirkász: Pont emiatt hihető az egész. Legalább is ott, ahol én voltam katona sohasem az volt a lényeg, hogy megismerjük a technikát. Sokkal inkább az, hogy az oktatási napló margója pont a helyére kerüljön, meg hogy legyen benne legalább két olyan mondat, ami mind helyesírásilag, mind logikailag kifogásolható. Az összes olyan tiszt, akiben bízhattunk volna, hamarabb leszerelt mint mi. Aki pedig maradt, az inkább abban volt profi, hogy úgy berakta a barackpálinkás üvegeket az íróasztalfiókba, hogy több, sunyiban elkövetett tesztkihúzással sem tudtuk megcsörrenteni a gyűjteményt. Ilyen vezérkartól ugyan mit várhatott volna el az ember? Logikát?
Háthaeznemfoglaltnick 2013.10.07 11:07:56
@Rollende Landstrasse: Nagy igazság ez! De azt ugye nem várhatjuk el egy Steven Seagaltól, hogy két verekedés között VV ruhával, vagy olajoshal-konzervvel gyújtson be a kincstári vegyestüzelésűbe :-)