Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebastiane

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tény, hogy a kínai motorkerékpárok minősége egyre jobb, de úgy tűnik, a durva kiképzést még nem nagyon bírják. Az orosz fiúk krosszpályán kínozzák a szegény, szemre megpiszkált Skyteam AX100-nak tűnő motort; ezt a kétüteműt az afrikai és orosz piacra gyártották, de…..
A világ legrosszabb anyája? Vagy csak a legfelelőtlenebb? Döntsék el önök, minek számít a videón látható jelenet, ahol feltehetőleg nagyobb biztonságban van a kisszék, mint a kisgyerek...
Azt hiszem, a rendőrségi szájkarate a kelleténél is jobban megtette a hatását. De nyugi, ha rendőrök akarnák, már senkinek sem lenne jogsija. Mai cikkünk blogposztja...
Sebastiane 2011.08.10 10:42:05
@Shadowbull: Nem, férfi vagyok. És egyetértek, a férfiak talán a vezetésben ügyesebbek. Nagyátlagban. Baleseti statisztikát kéne nézni, ha az a mérce. Hogy általában lassabbak, ez tény. És vannak vezetésben béna nők. Ez van. De mit tudsz csinálni? Dühöngsz? Lenézed? Megjegyzed magadnak? Leszorítod? Húzod a rovátkákat a fekete noteszedbe? Mutogatsz? Egyéb dedós reakciókat mutatsz? Francokat. Tudomásul veszed, haladsz, csinálod a dolgodat. Ennyi. A nejednek igaza van. Béke.
Sebastiane 2011.08.10 10:54:30
@ruskyy: Egyetértek.
Sebastiane 2011.08.10 11:34:20
@Pannon Puma: Egyetértek. Én csak az "ellenük történő" idegeskedések, reagálások fölösleges voltára utaltam. Respektáljuk azokat, akik jól vezetnek. Ők valahogy "láthatatlanok" a kritikusok számára. Pedig vannak sokan. Valszeg a notórius gyorshajtók és az emiatt balesetet okozók között kevesebb a nő. Téma lezárva a részemről.
Hogy elkerüljem a Szentendrei út nyüzsgését, néha a Filatorigát felől rövidítek. Szeretek arra járni, szívesen bogarászom a folyamatosan frissülő graffitiket – pompás szabadtéri tárlata ez az utcai művészeknek. Hogy kerül a Sebesség oltárára a graffiti?…..
Hű, az utóbbi nap elég meredekre és húzósra sikeredett, lényegében folyamatosan csapkodtak az élmények, de megpróbálom összefoglalni. Először is változott a program, hiszen az eredetileg 90 percesre tervezett szabadedzést meghosszabbították 150 percesre, valószínűleg azért…..
Sebastiane 2011.02.23 11:01:23
@Gomulka Béla: Nem, de ez nem hiszem, hogy nevezési feltétel volt. Most, hogy említetted a hengerpalástot is, már csak annak látom, bakker, ami.
Sebastiane one 2007.12.18 21:51:00
Életemben nem írtam blogot, a gyerekeimről meg pláne. elnyűtt témának tűnik a pillanatnyi és személyes aktualitását leszámítva, persze. Amúgy is magamnak írom... Hol is kezdjem? Most dobtam le őket aludni. Nem pattantak. Holt fáradtak. Nagyinál mézeskalácssütés, 3 óra…..