Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyuszi B

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hallottam, hogy te egy játékos vagy... Szóval játszunk! Beszélgessünk, veszekedjünk, találkozzunk. Írjunk egymásnak "jó reggelt" és "jó éjszakát" üzeneteket mindennap. Sétáljunk együtt, varázsolj el. Aggódjunk egymásért, szívassuk egymást, ellenőrizzük egymást. Adjunk…..
Gyuszi B 2014.09.28 22:52:59
Utállak! :D Eddig csak a szexuális fantáziád érdekelt. Most végigolvasva a "ki is vagyok én" bejegyzésed után, az egész lényed után vágyakozom... Figyelmetlen voltam, vagy nem olvastam eléggé vissza az igazi blogodban. Ma ezt megtettem eddig legalább ötször. Akarlak, és ez…..
Gabriella Blogja. Erotika93. 2013.11.28 20:05:10
Gyuszi B 2013.11.28 21:31:50
Hogy én ki vagyok? Talán csak egy nő. Talán a nő. Talán egy barát. Talán egy régi szerelem. Talán a múlt vagy esetleg a jövő. Esetleg az örök szerelem. Talán a legnagyobb ellenség... Egy komoly nő vagy csak egy szeleburdi nőcske. Mindenkinek mást jelentek!.. és, hogy neked…..
Gyuszi B 2013.11.28 21:29:52
Vágyat érzek, hogy bekapjam a farkadat, térdre ereszkedjek előtted, és szopjalak... Ezért minden átmenet nélkül letérdelek eléd és kigombolom a nadrágodat, miközben egy szemfedő van a szememen.., most így akarom, most nem akarok látni semmit, csupán csak érezni, érezni ahogy a…..
Gyuszi B 2013.11.28 21:25:28
@zoltan1: olvasd csak végig .... de közben ne a gyereked anyjára gondolj, hanem csak a Nőre ,) ... és majd megértet!
- Azt persze nem értem, hogy ha te nem mutatod meg magadat senkinek itt, akkor az miért érdekelt, hogy más ezt megteszem-e?! - Mert ez az én játékom! Ilyen egyszerű. ;) ..
Gyuszi B 2013.11.28 21:23:41
@Gabriella Szex Imádok Klubja: hall atom?! :O :P :) kérdem én! :)
Gabriella Blogja. Erotika2. 2013.08.09 14:34:09
Mit gondoltok a szexuális fantáziátokról???Szerintem a fantáziánk a legtitkosabb részünk, hiszen, ami a fejünkben zajlik az nagyon személyes. Néha bizonyos dolgokat nehéz beismerni még saját magunknak is, de más emberek felé kibeszélni, végképp lehetetlennek tűnhet. Nehéz…..
15 éves voltam…Szüleimhez járt unoka bátyám és a barátja…, nálunk tették le a Romániából hozott gázolajat ami akkor azt hiszem, hogy nem lett volna szabad…, de én hol törődtem ezekkel a dolgokkal, na és mit értettem én hozzá???Mindig este jött a barát… Hívjuk…..
Gyuszi B 2013.11.06 23:26:19
:)
Én az ágyon fekszem, egy fekete szatén felső van rajtam...Te éppen zuhanyozol.Bekapcsolom a pornót, nézem csak, épp valami barna csaj szopja a jó képű izmos pasit. Elkezdek gerjedni mikor elkezdődik a szex jelenet, hátulról tolja a csajnak a pasi...Nagyon nagyon nedves…..
A nők a nagy péniszt szeretik. Lehetséges, hogy vannak olyan nők, akik a nagyobbat kedvelik, de a legtöbben teljesen elégedettek a normál mérettel. Nem a méret a lényeg, hanem a varázslat, amit képes vagy vele művelni. Én személy szerint nem szeretem a nagy farkat... ...de…..
Gabriella Blogja. Szopásról. 2013.07.18 21:53:51
- Gyere szopjalak le... - Gyere bazd meg a számat... - Gyere a számra / számba... Mi a határ a szex közbeni beszédben??? Nőtől szívesen halljátok ezeket??? ;) Gabriella Blogja..
Gyuszi B 2013.10.01 19:01:14
@Flex25: gyere a számba - ez mitől obszcén?
..... bazd meg a számat - melyik szó a csúnya?
persze a nem megfelelő helyzetben ezek tényleg nem megszokott kifejezések, de akkor és ott izgatóak
:)
Mikor először el élvezel......aztán újra fel áll a farkad, mert felállítják, mert kívánja a nő, hogy újra dugd...és akkor még keményebben dugod, mert akkor már maga a látvány miatt is csinálod és persze élvezed is, hogy benne járhatsz...s nem kell attól félni, hogy elmész…..
Egy klub tag aki mégsem az: Szerintem te pasi vagy. Igazam van?   Gabriella Blogja: HellóBelló!Én egy 30as nő vagyok.Miért lennék pasi? Miért gondolod azt?    Egy klub tag aki még sem az: Szióka! Mert semmi nőies vonást nem találok az oldaladon. Teljesen olyan mintha…..